Кирил Йорданов пак с писмо: Варна не е запуснат бостан!

"Парите от държавата щедро се лееха в Бургас"
26 мар 2013 14:09,
87
Кирил Йорданов пак с писмо: Варна не е запуснат бостан!
Кирил Йорданов Снимка: Impact Press Group

С ново писмо изненада медиите и гражданите на Варна кметът в оставка Кирил Йорданов, след като вчера обяви, че се обръща към хората за последен път. Днес той отново твърди, че поставя точка в традицията си да пише изявления до четвъртата власт и обществеността. В писмото си, дълго няколко страници, Йорданов отново обяснява заслугите си за развитие на морския град, обвинява определени политици и партии за състоянието на Варна и за обстановката в града. 

“Варна не е запуснат бостан, а сложен градски организъм, работил и развивал се при ясно определени и разумни правила. „Определението „Варна - занемарен град” е измислено, пришито на гражданите и използвано срещу мен. И в този момент е достатъчно варненци да излязат от града си, за да видят другата част на България, за да разберат истинските болки на другите хора, проблемите на другите градове”, обяснява Йорданов.

По повод развитието на Бургас той е на мнение, че градът е единствената новосъчинена и къса приказка на доскоро управляващите, в която планираният хепиенд много бързо ще се промени. Достатъчно е само разказвачът да спре кранчето на парите от републиканския бюджет, които щедро се лееха по черния бургаски пясък.

В словоизлиянието си кметът на Варна в оставка казва, че се гордее с „новите градски улици и булеварди, десетките разширени кръстовища, съвременните светофарни уредби”, както и с организацията на движение в града.

За пореден път Кирил Йорданов критикува БСП и техния градски лидер, тотално пренебрегвайки факта, че три мандата беше подкрепен именно от червените. “За Марешки предстои да разберем, дали паричният му ресурс и лекарствените му средства са достатъчни, за да постави под упойка съвестта на 60-70 000 варненци”, пише още Кирил Йорданов.

По повод твърденията на Яне Янев за злоупотреби с 1,5 милиарда лева той подчертава: „Явно пишещите и говорещите тези безумия са стигнали до такива изчисления в мечтите си за собствените им пропуснати ползи”. Писмото завършва с благодарности към варненци и още: “Вие бяхте моите партньори и моята партия. Повтарям, оттеглям се с чиста съвест и с обич към родната Варна. Вярно е - градът ни е многолик, но затова пък, човек винаги може да си избере лицата, които да обича. Всяко едно от тях носи името Варна. А това, колкото е тъжно, толкова е и оптимистично”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
4
 
! Отговори
край преди 11 години
Проектите проектите. С тия проекти сме се превърнали в социално слабите на европа. ТЕ ЩЕ НИ ДАДАТ. Кой бе братчета мили нещо ви е дал в тоя живот та сега се фащате на тая въдица. виж с проектите нашите управляващи могат да *ват всеки кмет. Пловдив с 18 минути закъснял да "входира" някъв проект за няколко милиона - отказали му. То някой като иска да ти откаже винаги ще намери що не си с шапка или що не си. Итака единя кмет много кадърен - другия *си тапака.
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кире, омръзна ми да те гледам и слушам! Млъкни, най-накрая!
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варна е супер застроен град........човек да тръгне към Златни пясъци и просто няма място без къщи, че и Морската градина край Делфинариума я застроиха, а беше толкова хубаво преди години
20
1
 
11
 
! Отговори
. преди 11 години
Не мога да те гледам Киро. Изчезни завинаги!
19
1
 
17
 
! Отговори
ДО 16 преди 11 години
ТЕМАТА Е ЗА ВАРНА, НО ВАШИЯТ КМЕТ, ИЗБРАН С НАД 51%, ПЛЮЕ ПО БУРГАС, ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ЯХНЕ ЗАВИСТТА НА ВАРНЕНЦИ!!! А ДАЛИ БУРГАС Е ХУБАВ ЗА ЖИВЕЕНЕ ЛИ НЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОСВЕН ЗА ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ В НЕГО! НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ Е ПО ХУБАВ ОТ 3 МАНДАТА НА ЕДИН ЧЕРВЕН БУРГАСКИ КРАДЕЦ! и варна можеше да е такъв, ако не търпяхте този ***!!!!!
18
2
 
11
 
! Отговори
George1 преди 11 години
Лъжлив хомосексуалист.Варна е най занемареният град в България.За какви улици и булеварди говори,тоя гей явно е сънувал.
17
2
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
Я, се пробвай да го напишеш пак, че доста неграмотно ти се е получило и не се разбира много, много.
16
0
 
9
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
И така да е за проектите, нима Кирчо не беше кмет подкрепен 2 мандата от червените????!!!! КЪДЕ БЕШЕ, КОГАТО СЕРГЕЙЗЕРА БЕШЕ ПРЕМИЕР? НИМА БЕШЕ ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПРОЕКТИ? АКО НЕ МЕ ЛЪЖЕ ПАМЕТТА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ БЕШЕ НА БСП!!! И НАКРАЯ: НИМА БУРГАС НЕ ЗАСЛУЖАВА МАЛКО СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА, СЛЕД КАТО ВАРНА БЕШЕ ТИТУЛУВАНА ЗА МОРСКА СТОЛИЦА ПОВЕЧЕ ОТ 50 ГОДИНИ И ТАМ СЕ ИЗЛЯХА МИЛИАРДИ???!!!
15
0
 
10
 
! Отговори
Бургаски вечери преди 11 години
Кире, плеши, подлого ***, къде са сега твоите приятели от ***/ГЕРБ?Да, да, точно на майната си, където си и ти между другото. Опитаха се да оставят потъващия кораб (теб), но късно, къснооооо.
14
0
 
12
 
! Отговори
ШАПКА НА ТОЯГА преди 11 години
Варна,морето,сините вълни,Кирето екскмета пише хитрини!Варна,морето,сините вълни,не слушаш ли-потъваш с обувки бетонни!
13
0
 
19
 
! Отговори
ГъЗка преди 11 години
Ха, Варна затъна заради него, той плюе по Бургас.Дано го осъдят.
12
3
 
21
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
По " Царско " време във Варна имаше пари които са идвали незаконно или по-точно ей така. Тогава Бургас беше ущетен. Варна грееше и беше с години пред Бургас. НООО Ние в Бургас свалихме доверие от г-н Йоан Костадинов и си избрахме млад човек който има желание да работи и развива града си. Хората в общината работят и градят града, т.е. на първо място за всички нас сега е града ни а след това личните интереси. Мразете ни, че работим и печелим евро пари.... Типично по български.
11
2
 
32
 
! Отговори
Лари преди 11 години
Киро, крадецо гнусен!Бургас е напред във всяко отношение,защото тамошния кмет не граби в съюз с мутрите като теб!Варна е най-грозния, скъп и разбит град в България, благодарение на теб и ***.Вижда се, че не можеш лесно да прежалиш кокала, но няма как - все един ден идва край на далаверите!И не хапи ръката, която те е хранила и винаги ти е помагала - комунистите!Ти самият си червен и в червата, а се обръщаш срещу своите, фурнаджийска лопата такава!Предател и крадец си - пълна ***!
10
2
 
5
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Явно е разбрал, че като кмет от листите на БСП няма алъш-вериш и се е ориентирал към по-стабилно финансова партия като ГЕРБ.
9
5
 
14
 
! Отговори
Надежда преди 11 години
Защо обсъждате Бургас, като темата е за Варна?Бас* злобата и завиждането.
8
8
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Факт е, че Бургас е първенец по проекти. Но какво ще кажете за купищата такива на други, които "отлежават" и изобщо не стигат до разглеждане за сметка на общини като Бургас ? За някои от нещата съм съгласен с Кирчо.
7
18
 
12
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Най-големите *** живеят в Бургас .......
6
1
 
15
 
! Отговори
Качулка преди 11 години
От Бургас съм, чиче, ама да знаеш, че бях един от хората, които най-ревностно подкрепяха протестите срещу теб. Лъжец, крадец и страхливец!
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брей според заслугите май трябва да му издигнат паметник,само мястото не е уточнено.
4
0
 
15
 
! Отговори
Танев преди 11 години
Киртакис, ти си бил много нагъл!