Продължава окупацията на Областната управа във Варна

Протестиращите прекараха нощта в сградата
27 юни 2013 12:43,
11
Продължава окупацията на Областната управа във Варна
Протестиращите остават в сградата на Областната администрация. Снимка: Булфото

Окупацията на Варненската областна управа продължава, след като вчера следобед около 30-40 души нахлуха в сградата, протестирайки срещу правителството.

Недоволните варненци, водени от местния лидер на НФСБ Костадин Костадинов, останаха в сградата през цялата нощ. В момента там има не повече от 10 души, които дежурят, докато останалите са се прибрали по домовете си, за да се освежат и ще се върнат, за да продължат протеста си.

Лично областният управител Коста Базитов обособи за недоволните място за през нощта и санитарен възел. В знак на съпричастност съседни магазини осигуриха на протестиращите минерална вода и кафе.

Още по темата
По думите на окупиращите те ще останат в областната администрация, докато правителството не подаде оставка. Засега демонстрацията им е мирна и тиха, но ако до понеделник исканията им не бъдат чути, заплашват да блокират работата на областната администрация във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
регистрирах се преди 10 години
Море пусти бой!
9
13
 
18
 
! Отговори
БУДА ла преди 10 години
ВЧЕРА ВЬВ ВАРНА ИМАШЕ 20 ПРОТЕСТИРАЩИ. СТИГА ЛЬГАХТЕ ЧЕ ХИЛЯДИ ПОКРЕПЯТ ГРОБАРИТЕ . ПРОТЕСТИТЕ ВЬВ ВАРНА СПРЯХА А ТИЯ АНАРХИСТИ ТРЯБВА ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА ЗА ПО 20 ДНИ ДА ЗАРАБОТЯТ ПАРИТЕ НА ПОЛИЦАЙТЕ ДЕТО ГИ ОХРАНЯВАТ!
8
9
 
21
 
! Отговори
Немеца преди 10 години
В Германия я някой да си позволи да "окупира" някоя институция, ще му наврат палката там където слънце не огрява и ще лежи в някой затвор. Тук в тази страна отдавна хората не разбират какво означава думата демокрация и я бъркат из основи с думата анархия. Демокрацията не означава всеки да си прави каквото си иска, защото видиш ли имал права. Има закони в тази държава - как се наказва гражданско неподчинение, и защо полицията спи по този въпрос?
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами полиция няма ли в тази държава. Баси анархията. Всеки си окупирва каквото му скимне. Бой по главите и да излизат навън.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Областният вече се премести в нова и луксозна сграда и така протестиращите вече не са окупирали нищо освен някоя тоалетна.
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Областната управа да вземе да окупира апартамента на този Костадинов и да си върши работата.Иначе не е справедливо - едните с гражданско неподчинение , а пък другите били длъжни да спазват реда и правата им .
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костадин Костадинов е долна политическа прости***ка
3
1
 
19
 
! Отговори
дали преди 10 години
тоя Костадин Костадинов не беше кандидат за кмет преди 4 години от листата на ВМРО?
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Окупантите по никакъв начин не пречат на работата на Областната администрация. Даже мисля, че служителите там ще бачкат повече и няма да се мотат по кафета и други защото са под наблюдение. Има и такъв ефект.
1
31
 
36
 
! Отговори
аман преди 10 години
Браво ВАРНА само така !!!Блокади навсякъде ! Докато не подадат оставка !