Правят три операции на падналия от ескалатор Стефчо

Детето е в медикаментозна кома и на командно дишане
Обновена: 22 авг 2013 14:38 | 22 авг 2013 14:37,
33
Правят три операции на падналия от ескалатор Стефчо
Снимка: Булфото, архив

Малкият Стефан, който падна от ексалатор във варненски мол, все още е в медикаментозна кома и на командно дишане, съобщиха лекуващи доктори от болницата „Света Анна”, където е настанено детето.

Добрата новина е, че прегледът със скенер установил, че първи шиен прешлен не е счупен, което означава, че няма да се получи мозъчен оток.

Още по темата
По думите на специалистите днес ще бъдат извършени три травматологични операции на момченцето.

Докторите се надяват състоянието на Стефан да се подобри и той да е в съзнание за четвъртия си рожден ден, който е след 6 дни.

Припомняме, че детето падна от 10 метра височина в сряда от ескалатор в Гранд мол-Варна. Детето се хванало за движещия се гумен парапет, който го повлякъл и прекатурил през ескалатора.

То беше откарано в болницата в критично състояние с контузия на черепа, счупени ребра и множество наранявания по тялото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
10
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 10 години
Дай Боже, слънчичето да се оправи, пък кой виновен, кой не- важен е единствено добрият край! Кураж на родителите, с пожелание на четвъртия рожден ден да целунат момченцето си и да загърбят лошото в миналото... Късмет, Стефчо!!!
25
1
 
17
 
! Отговори
CH преди 10 години
До 285По твоята логика родителите да не си дават децата и на детска градина, да не ги пращат и на училище а да си ги вържат за полите и цял живот до тях, че да не стане нещо. Каква е разликата дали детето е в детски кът или детска градина айде обясни ми, ама нали трябва да напишеш някое злобно коментарче в стил "голям съм разбирач и моралист" че да ти грейне дребната злобна душица.
24
1
 
4
 
! Отговори
мак преди 10 години
Стискам палци на малкия Стефчо. Не обвинявам родителите, а хора от детския кът, които не са наясно, в какво се състои грижа за малки деца.
23
3
 
11
 
! Отговори
Родител преди 10 години
Дано Господ спаси детенцето!! Само който няма дете не знае каква трагедия е това.Не са виновни родителите, това е МОЛ!! има си детски кът, в случая какво са правили жените от детския кът, къде са гледали. Значи очите им трява да бъдат 100% върху всяко едно дете. И управителя на детския кът как се е изказал, не било навършило детето 4-години...за няколко ден говориме.Дано всичко се оправи, стискам палци непрекъснато
22
7
 
26
 
! Отговори
Ана преди 10 години
Тези, които твърдят, че родители, оставили децата си за час в детски кът, си гледат "кефа"и са нехайни като родители, очевидно или нямат деца, или децата им са големи и нямат и най-малко понятие какво е да отглеждаш дете в съвременния свят. Самите деца изявяват желание да посещават такива центрове, заради забавленията там. Аниматорите съобщават, че не е нужно да присъстваме, ако детето е навършило определена възраст. Безумие е да се твърди, че такъв родител е безотговорен.
21
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 285 Ей , Андрешко, навсякъде по света има такава услуга и докато родителите си "правят кефа" или каквото си искат, хората от детския кът носят отговорност за детето им.Дано се оправи малкият юнак, но ние българите няма да се оправим, а ще си останем балкански ***.
20
7
 
4
 
! Отговори
к3к преди 10 години
Не пишете глупости, а четете. Детето не е било без надзор, било е дадено в детски клуб в мола. Избягало е от там и гривната охранителна не е проработила.
19
27
 
17
 
! Отговори
285 преди 10 години
Ами точно затова стават инциденти с деца,защото тъпите родители си правят някъде кефа а децата им-"Господ да ги пази"...а сега дежурните оплаквачки и нареждачки на"вярвам че ще се оправи" да станат от компа и погледнат децата си какво правят във другата стая за да не оплакват после и тях...
18
1
 
37
 
! Отговори
sttekata преди 10 години
Искрено се надявам и искам това детенце да се оправи!Дано това стане и всички травми да се оправят!Дано го спасят детенцето!
17
1
 
48
 
! Отговори
Dano преди 10 години
И аз вярвам, че ще се оправи милото детенце!
16
1
 
62
 
! Отговори
123 преди 10 години
Благодарим ти Господи, че запази детенцето живо!!! Големи благодарности и за всеотдайните лекари - поклон! Дано съвсвм да се оправи!!!
15
4
 
53
 
! Отговори
Гудо преди 10 години
Детето не е виновно, че е било оставено без надзор и толкова малко, че не може да прецени само кое е опасно за него. Не бъдете просто българи, бъдете истински българи и поне се въздържайте от непристойни коментари. Трябва да се раждат повече българчета, живи и здрави, а от родителите зависи всичко останало! Живо и здраво да е детенцето и това да е последното лошо събитие в живота му!!!
14
0
 
75
 
! Отговори
стоян преди 10 години
Всички сме с теб Стефчо, заслужаваш да спечелиш битката за живота си. Моля се и господ да е с теб и да те върне жив и здрав най-скоро !
13
0
 
68
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Мило дете,пожелаваме на теб и сем.ти да отвориш очички и с усмивка с по малко болки и в по добро здраве да посрещнеш 4-ят си рожден ден за радост на всички,които мислим и се молим за тебе! Дай боже!
12
0
 
42
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Мило дете,пожелаваме на теб и сем.ти да отвориш очички и с усмивка с по малко болки и в по добро здраве да посрещнеш 4-ят си рожден ден за радост на всички,които мислим и се молим за тебе! Дай боже!
11
31
 
7
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Странно ми е как така изведнъж разбрал, че родителите ги няма и тръгнал да ги търси.Като че ли са го оставили без негово съгласие.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре бе, как може да има такива неграмотници? Да не можеш да напишеш Стефчо правилно, аман!
9
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мама и та ти пак са блели ,а децата си мислят че са във вкъщи и могат да правят каквото си искат....................
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
STEVCHO AZ SAM SAS TEBOPRAVQI E PO BARZO I NAPALNO PICH.
7
3
 
32
 
! Отговори
Явор преди 10 години
Дано ве оправи. Това е чудесна новина за родителите. Стискам им палци.Моля, комплексарите да подминават темата, че правят много лошо впечатление.