Километрични колони към София на "Тракия"

Коли, ТИР-ове и каравани в кошмара на бавното придвижване
Обновена: 30 авг 2013 16:35 | 30 авг 2013 15:06,
57
Километрични колони към София на "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Километрични колони от автомобили има на 61-ия километър на автомагистрала "Тракия" в посока София, съобщи "Фокус".

Още по темата
Заради ремонтните дейности по виадуктите движението върви изключително бавно.

В опашката са попаднали много камиони, ТИР-ове, каравани, автомобили с чуждестранна регистрация, които пътуват за Западна Европа.

Със заповед на Агенция „Пътна инфраструктура” се въвежда забрана за всички товарни автомобили, движещи се в посока към София, още от 14.00 часа днес поради натоварения трафик в тази посока.

Съвместно са предприети действия от екипи на „Магистрална полиция” при Областна дирекция на МВР в Пазарджик и Пловдив и целият товарен трафик се отбива извън автомагистрала „Тракия” по трасето в посока за град София.

Заради започналите строително-монтажни работи при виадукт "Вършилата" - км 61+327, и при село Церово - км 67+027, по автомагистралата, е въведена временна организация на движението в лявото платно двупосочно.

От АПИ отново препоръчват да бъде използвани обходни маршрути.

В периода от 16.00 до 18.00 часа движението по автомагистрала „Тракия” в посока Пловдив се отклонява от пътен възел Мирово. Алтернативният маршрут е през Костенец, град Септември, Пазарджик – автомагистрала „Тракия”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Алтернатива преди 10 години
Изглежда в някоя отговорна агенция има плоськ мишок обслужващ горивната мафиа комплекса в Бургас. Помислете малко като се отбива преди Пазарджик Костенец Мирово 2 литра от мен има още хиляди умножено по Плоските мозьци немогат да дигат ьената но могат да те накарат да се рьсиш дьржавата работи за тях независимо от цвета е с едни лесно с други с мускули но нашите избраници работят за тях за сьжалени на нас имащи нещастието да ги изберем парашути!!!!!!!!!?
47
0
 
1
 
! Отговори
Алтернатива преди 10 години
Кой иска да се поти.Значи гледайте картата отстрани на тоя виадукт има пьт който минава през Церово но отстрани на селото, при добра организация за двете посоки поетапно може да се измисли решение.Като маршрута отпосока Плвдив София на разклона за Велинграт отбиваш минаваш преди влезе Церово наляво преди селото да влезеш все налево и направо излизаш веднага след виадукта само отговорните хора там на изхода биха могли да махнат мантинелата цялото трасе еднопосочна и с предимство по време на пик
46
0
 
0
 
! Отговори
asdf преди 10 години
Когато минах от там преди 5 дни,двама *** се подпираха на нещо,а един спеше в кабината на камион в началото на маста,откъм София.
45
0
 
2
 
! Отговори
878 преди 10 години
тея зорлем ни карат да ги изритаме
44
0
 
0
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
До електорат матряловГолямо Благодарско за маршрута София-Сливен-Карнобат!
43
1
 
8
 
! Отговори
Ico8105 преди 10 години
Министърката направо да се скрие някъде,че вече не просто се излага,а става смешна.Тази жена въобще не го чува петела,тя просто не знае какво прави.Днес в 16.00 часа там беше страшилище,отново 10-на километра двойна и тройна колона,никакъв КАТ с изключение на накривилите фуражка двама калъфи на моста и няколко работника....Това не е държава,това е посмешище,то вярно ще излезе че по-добре Бойковата шайка простаци отколкото тия *** и вадени по калъп от партийните редици ***.
42
0
 
2
 
! Отговори
До Клатят ни преди 10 години
Батка, турците купуват на границата винетка от 10лв за една седмица, а минават през България за часове :)
41
0
 
10
 
! Отговори
Сергей преди 10 години
Другарки и другари!НЕ ни трябват пътища и магистрали, защото 'асфалтът не се яде'!Всички пари трябва да отиват за пенсии и соц. помощи на нашите избиратели!Разбира се НЕ точно всички, а някакви трохи!Останалите са за другарските фирми!
40
0
 
11
 
! Отговори
versaux преди 10 години
Днес, около 09 ч. минах по този участък от магистралата по посока София. От лявата ми страна ( по ремонтирания мост имаше 4 самосвала, още две пътни строители машини и няколко работника, които не работеха нищо ! ! ! ! Това е обект, който може да се свърши само за една седмица... у нас това се прави само за един месец.
39
1
 
6
 
! Отговори
boy преди 10 години
Простотия. Типично по български! С една магистрала не може да се оправим, пък да не говорим за всичко останало...
38
1
 
6
 
! Отговори
1122 преди 10 години
моля не се връщайте, моляяяяяяяяя
37
1
 
13
 
! Отговори
М преди 10 години
Не го ли направиха за три седмици този километър, бееее еййй????
36
3
 
19
 
! Отговори
Клатят ни ! преди 10 години
Някой знае ли фесовете плащат ли нещо за да минат през България ? Засега само те имат далавера от магистралите, а ние ще платим за ремонтите после... и то пак на турски фирми.
35
2
 
11
 
! Отговори
Yegresnatsemnelov преди 10 години
До електорат матряловТи за колко отворени работни места чу за три месеца?
34
2
 
10
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
да бе матриалов и аз не съм им фен, затова подсказвам на Хамстера, че може поне нещо да изпълни за два три месеца и то с един куршум три заека:- бежанската вълна- бездомните кучета- асфалт без европарикакво лошо съм казал просто ми хрумна идеята щото като гледам ДС назначенията са по-зле от "калинките" на Боко и по-грозни и по-безидейни. Освен това в оставащото му малко време ситуацията е подходяща нека я използва!!!!
33
5
 
13
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
не говоря за армията на ТОшо, а за обещанията на Серльо, прочети внимателно!!! та заедно с бежанците да формира С.В. демек КЕЧ от 250 000 души и ако не му стигнат по примера на ТАТО да покани и жълтурковци от Корея, щото те пък да си хапнат кучешко на воля и да намалят популацията от *** дето хапели софиянци ха, ха, ха. Това му викам политикономика на социализъма и комунизъма дето Орешко чете лекции в УНСС докато ръководи държавата
32
7
 
45
 
! Отговори
ciklamenata преди 10 години
Онази цикламената г-жа министър не можа ли да изчака до 01.09 да се върната хората от отпуски и да почне ремонта, а реши да изнерви допълнително изнервената обстановка!ОСТАВКА
31
19
 
14
 
! Отговори
орtimist преди 10 години
До Анонимен 31"Появили се статия за магистрали целото ГЕРБаво политбюро се изсипва под статията :)))"Не "изсипва" , а направо "изпразва" - от кеффф.
30
2
 
20
 
! Отговори
а винетките? преди 10 години
интересно ми е защо пачите-гастери не купуват винетки???...айде *** казвайте ... това са толкова пропуснати ползи за държавата,и не ми казвайте че не е вярно защото съм добре запознат ..
29
1
 
11
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
ми така , така , то народа асфалт не яде бре Станишко, то този участък си е от бай Тодорово време когато последния не сменяше имената на турците и поддържаше строителни войски та *** да взимат занаят а не да крадат и българските турци си стояха в къщи!!! 250 000 хил. работни места в КЕЧ - а и всички бежанци от Бл. Исток с трудова повинност по пътищата на родината и нема да ти трябват пари от Европа. Доган да сяда да им пише досиета вместо паспорти и готово.