Километрични колони към София на "Тракия"

Коли, ТИР-ове и каравани в кошмара на бавното придвижване
Обновена: 30 авг 2013 16:35 | 30 авг 2013 15:06,
57
Километрични колони към София на "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Километрични колони от автомобили има на 61-ия километър на автомагистрала "Тракия" в посока София, съобщи "Фокус".

Още по темата
Заради ремонтните дейности по виадуктите движението върви изключително бавно.

В опашката са попаднали много камиони, ТИР-ове, каравани, автомобили с чуждестранна регистрация, които пътуват за Западна Европа.

Със заповед на Агенция „Пътна инфраструктура” се въвежда забрана за всички товарни автомобили, движещи се в посока към София, още от 14.00 часа днес поради натоварения трафик в тази посока.

Съвместно са предприети действия от екипи на „Магистрална полиция” при Областна дирекция на МВР в Пазарджик и Пловдив и целият товарен трафик се отбива извън автомагистрала „Тракия” по трасето в посока за град София.

Заради започналите строително-монтажни работи при виадукт "Вършилата" - км 61+327, и при село Церово - км 67+027, по автомагистралата, е въведена временна организация на движението в лявото платно двупосочно.

От АПИ отново препоръчват да бъде използвани обходни маршрути.

В периода от 16.00 до 18.00 часа движението по автомагистрала „Тракия” в посока Пловдив се отклонява от пътен възел Мирово. Алтернативният маршрут е през Костенец, град Септември, Пазарджик – автомагистрала „Тракия”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Появили се статия за магистрали целото ГЕРБаво политбюро се изсипва под статията :)))
27
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е когато в продължение на 4 години всичкото ресурс на държавата беше вкарано в некакви 100 км. магистрала, а текущите ремонти постоянно отлагани, така се случва, там поне има обходен маршрут, може и подбалканската линия да се ползва, ама я вижте какво става от западната страна на София по пътя за Калотина
26
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До azАми комунистите могат да направят така, че по магистрала вместо с 200 да караш с 20 км/ч.Много са добри в подривните дейности.
25
3
 
4
 
! Отговори
Обикновен преди 10 години
До 1Е, не са чак като в Северна Кореа. Дано не се стига дотам.
24
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой ли не се замисля, че ремонта на моста може да е спешен вместо планов? Ако беше рухнал със 100 коли пак щеше да се плюе де...
23
1
 
11
 
! Отговори
az преди 10 години
Ta koi kaza che stigame po barzo do moreto
22
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До PeterЕ кога да почнат ремонта, декември месец около коледа ли ????Мутрата за 4 години една дупка не закърпи по старите участъци е сега са като разорана ливада
21
1
 
49
 
! Отговори
Недоволен! преди 10 години
ЗАЩО ВЕЧНО ПРАВИТЕ РЕМОНТИТЕ ПРЕЗ АВГУСТ БЕ ***!? Това е нарочно! В София винаги САМО в час пик се затварят булевардите също. 6 ДНИ седя крива мантинелата на цариградско при 4км, баш вчера в 17:30 почнаха да я оправят и беше станала колона! Вечно е това! Отвориха магистралата до Бургас и се биха в гърдите и веднага затвориха друг участък. ***!
20
0
 
27
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Ама той т.н. Мишо Шамара може ли да пише?
19
0
 
19
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Ама той т.н. Мишо Шамара може ли да пише?
18
7
 
36
 
! Отговори
dd преди 10 години
Тия за истински *** наистина. Първо затапиха Хемус за 1 месец, сега Тракия за 1 месец,и двете в пика на лятото, когато всички пътуват. Това е властта на дебилните ***, толкова на тая власт и пука за народа. На хората от контрапротеста пожелавам да получат каквото търсят, но ако може другари само вие да си я сърбате тая попара, ще сме ви задължени всички останали!Искате автограф от Серго или интимост с Орешарски, това е ваше право.....
17
5
 
17
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Това е стар сектор от магистралата, който се нуждае от ремонт. Какъв бойко сънуваш пак... Той целият стар участък си е за ремонт. Иначе в сряда движението бе сравнително спокойно. Проблеми има само в този участък заради ремонтите.
16
10
 
34
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Задръстването на магистралата е умишлено създадено от Станишев да мачка българите, понеже знае, че неговият простоват електорат не пътува по магистрали.
15
0
 
8
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
до 15Спокойно е, почти няма движение. Няма гастарбайтери.
14
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето колко са компетентни сегашните управляващи,една организация на движението не могат да направят ама държава ще управляват. мишо тъпанара пък писал писмо до цацаров в което нарича всички българи - путкенски народ защото не сме били обесили още Бойко.Този *** се надявал сретан йосич да оправи Борисов. Такива са всичките които управляват в момента - мишоци като мишо!!!
13
1
 
6
 
! Отговори
Шофьор преди 10 години
Колеги шофьори, моля някой да каже да каже каква е натовареността на пътя София - Сливен- Карнобат и става ли за алтернативен на този по АМ"Тракия"?Там гастарбайтери дали се движат?
12
4
 
44
 
! Отговори
Peter преди 10 години
Не мога разбера некадърни ли са, глупави ли са или просто не им пука за хората, за да почнат ремонт сега....не знам ама в крайна сметка си ги избраха хората..сега да си чакат..
11
39
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1Нали тиквон каза,че всичко е ок, какви са тия строително-монтажни работи? Или не е довършена дейността и набързо предадено всичко, или лошо качество. И двете!
10
0
 
31
 
! Отговори
кек преди 10 години
е*ати и простия народ - и управлаващи и рая!
9
1
 
32
 
! Отговори
дамн преди 10 години
"От АПИ отново препоръчват да бъде използвани обходни маршрути."Добре, да го кажат на турските гастарбайтери, прибиращи се в Германия. Или още по-добре, да минават през Гърция- Италия и от там за Германия.Назначават се в държавната администрация хора с елементарно /примитивно/ възприятие за света....НЕКВИ СЕЛЯНИЬЕ0