Учителка счупи ръка на ученик с дръжка от метла

Преподавателката е уволнена, родителите ще я съдят
26 фев 2014 21:12, Александър Попов
64
Учителка счупи ръка на ученик с дръжка от метла
Снимка: bTV

Петокласник от Хасковско стана поредната жертва на агресия в училище, но от страна на учител.

Преподавателката по български език в основното училище "Христо Ботев" в с. Динево ударила петокласника Огнян с дръжката на метла и счупила ръката му.

От ръководството на училището отричат учителката да се е разхождала с пръчка и определят инцидента като нелепа случайност, съобщава bTV.

Директорът на училището Ясен Коязов има друга версия. Според него става дума за рикошет, учителката ударила по чина и пръчката рикоширала в ръката на Огнян.

Самата учителка пък казала на бащата, че не е искала и е станало погрешка.

Тя вече е уволнена, а пръчката - изгорена. Родителите на петкласника ще я съдят, а от инспектората по образование проверяват училището.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: инцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
ТЯ ПЪК И ТЯ ТЪЗ УЧИТЕЛКА - КАК МОЖЕ ДА СИ Е ЗАБРАВИЛА НУНДЖАГОТО В КЪЩИ ?
53
0
 
0
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
ЖЕЕЕЕЕЕЕНАТА С МЕТЛАТААААААААААААААААА ДИЩИРЯТА С МАШАТАААААААААААААА ВСЕКИ СЪМ ПИЯЯЯЯЯЯЯЯН
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само ръката , и главата е трябвало да му счупи.Криворазбраната демокрация и,,европейски ценности'' направиха учениците неуправляеми.Голяма вина за това имат и родителите
51
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 10 години
Интересно как на даскалката са писали двете имена а на "пртокласника" само "Огнян" и то в час по български език. Парламента веднага да гласува часовете по български език да се водят на "майчин език" яма ха ши ни дискриминирът аааааа ша са обадим в старбък
50
1
 
1
 
! Отговори
Цъклюн преди 10 години
Те в училище дори не знаят едно плюс едно колко е
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само не се споменава "невинното детенце" (а твърде вероятно и ***) какво е направило, че да се стигне до там. Учениците се качват на главата на учителите, а после учителите излизат виновни...
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това трябва да се бие до счупване на дръжката на метлата!
47
1
 
7
 
! Отговори
Румба-Трумба преди 10 години
До пети клас ядях бой от класната ми, всяка една пръчка изядена си беше заслужена! Сега е по-зле, тогава папурена сопичка помагаше, сега и бухалки да са пак няма да помогне.
46
1
 
12
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Малкия ***, очевидно си го е заслужил.
45
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дядо ми (лека му пръст) ми е разправял че навремето ако те опердаши даскала и отидеш да се оплачеш на директора - ядеш още едни пердах, а ако кажеш на баща си "даскала ме би" -отговора е бил: щом те е бил е имало защо! Днешните дришльовци хем нищо освен бой не ги оправя, хем не може с пръст да го пипнеш...
44
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кой знае какво гаменче ще да е било
43
13
 
5
 
! Отговори
er преди 10 години
Колкото и да се правим на изненадани и учудени е факт ,че учителите на се каквито бяха преди.Имам деца и не е истина на родителските срещи как ни занимават с техни проблеми и все домашната среда е виновна .Едвам изтрайвам да се измъкнем от системата и с цената на всичко да учат в чужбина.
42
4
 
22
 
! Отговори
Шишо преди 10 години
Преди да съдите учителката изчакайте да видите какво *** ще излезе от синът Ви. Ако утре Ви се качи на главата спомнете си за случая.
41
3
 
20
 
! Отговори
Ан преди 10 години
Защо учителката е уволнена преди да е доказана в съда вината й?Тези инспекторати са сбъркани във времето на "синята мъгла".Те са просто един репресивен апарат,който следва да бъде закрит като Беркут.
40
1
 
21
 
! Отговори
pitanka преди 10 години
А дали изобщо е счупена тази ръка? *** са способни такова театро да изиграят, че ум да ти зайде.
39
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повечето деца са разглезени и тотално изтървани! Много е трудно да се работи с такива ученици. Но те не са виновни,а родителите им които са същите.
38
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Допуснала е грешка, трябвало е да се цели в главата.
37
3
 
14
 
! Отговори
? преди 10 години
Пръчката- изгорена? Ми нали е налице средна телесна повреда, която трябва да се разследва? Това е веществено доказателство, средство на извършеното престъпление. К'ви са тия хора?
36
2
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
бива ли такава аматьорщина, защо в педагогическите институти не се преподава дисциплина телесно наказание, а се стига до такива аматьорски изпълнения?
35
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе за да го удари, кой знае какво *** е онова. Стига плюхте по учителите. Според мен я е извадил извън нерви. но такова ни е обществото. Възпитание у дома вече почти няма. Генетично репродуциране на уродливи неща. Учителите няма как да променят толкова много простотия.