Водолази извадиха трупа на удавилото се момче в Дунав

Кметът на Силистра забрани къпането в реката
8
Водолази извадиха трупа на удавилото се момче в Дунав
Търсенето на дедето започна още вчера. Снимка: Булфото

Тази сутрин водолази са намерили трупа на четиринайсетгодишното момче, което вчера се удави в Дунав край Силистра, съобщиха от областното управление за пожарна безопасност и защита на населението.

Още по темата


Според очевидци детето, заедно с трима приятели, се опитало да премине отходен градски канал, който се влива в реката, но се подхлъзнало.

Със заповед на кмета на Силистра д-р Юлиян Найденов е забранено къпането в неохранявани водни басейни. Според документа, къпането в река Дунав също не е разрешено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
До преминаващ преди 10 години
Пишеше се четиринадесет. За съжалени известно време бяха разрешени дублетните писания четиринайсет и четиринадесет, а последно, съгласно БАН се пише само и единствено четиринайсет... Вероятно трябва да очакваме скоро да е чет'ринайсе и всякакви други.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Камелия на кого прави фелацио, че да те сложи да публикуваш такива неграмотно написани статии ?
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно, защо когато хора умират от сърдечни удари не забраняват продаването на макдоналдс, ама един да се удави и край - много е опасно...
4
3
 
16
 
! Отговори
преминаващ преди 10 години
Дразня се от неграмотни. Пише се четиринадесет!Бог да прости момчето!
3
2
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Първо този отходен канал се оказва че е границата на Бг с Румъния - второ -детето е загинало нелепо но кметът си връззва гащите с последвалата заповед- ясно е че кметът не може да носи вина за всичко - странното е че границите ни са жалки - утре може сирийци да се удавят преминавайки транзит през разграденият двор наречен БГ
2
9
 
8
 
! Отговори
67976 преди 10 години
До социолог - Хубаво е сутрин да си пиеш розовите хапчета. От всеки нещастен случай ли вадиш подобни *** заключения.
1
21
 
12
 
! Отговори
социолог преди 10 години
Винаги е така при управление на тройната мафия. Нали страха бил изчезнал и ето го резултата. Всеки ден убийства, самоубийства , грабежи, побоища и както винаги Прокуратурата-Цацаратурата има по важни дела. 16 прокурори начело със Сарафов търсят провинения на ГЕРБ , защото такава е поръчката от БСП-ДС. Самия Гл.прокурор се занимава с Ц.Цветанов. Това е в нашата мила татковина , няма отърване от БКП-БСП-ДС. Обречени сме на комунизъм-социализъм.