Пропаднал мост край хасковско село отне четири живота

Телата все още се издирват от водолази
Обновена: 25 апр 2014 21:34 | 25 апр 2014 13:26,
46
Пропаднал мост край хасковско село отне четири живота
Колата, с която е пътувало семейството. Снимка: Булфото

Мъж и жена от Кърджали, тяхната дъщеря и 4-годишното им внуче загинаха нелепо тази нощ край хасковското село Винево. Семейството, което е от Кърджали, било на гости в селото при свои близки.

Снощи около 22:00 часа четиримата кърджалийци се качили на семейния опел и тръгнали към Кърджали. Пътят им минавал през мост край селото, но заради проливните дъждове вчера в Хасковско основите на съоръжението били подкопани. Мостът се срутил, а автомобилът потънал.

Тази сутрин, след като водите се отекли, колата била открита, но в нея нямало и следа от хора. Първоначалната версия на органите на реда бе, че автомобилът е бил отнесен от водите, но по-късно станало ясно, че в колата е имало четирима души.

Водолази в момента претърсват близкия язовир край Винево. До този момент е открит трупа на по-възрастната жена.

Мостът край село Винево се поддържа от хасковската община Минерални бани. "Знаем за лошото състояние на моста. Съоръжението беше под постоянно наблюдение, не сме предполагали, че може да се случи такова нещо", коментира кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер.

Той допълни, че на два пъти кметството е писало проект за ремонт на моста, но от фонд "Земеделие" не са го одобрявали, тъй като част от площта, включена за ремонт в проекта, попада в землището на кърджалийското село Черноочене.

Въпреки това спешни мерки за ремонтиране на моста ще бъдат взети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: мостХасковоВинево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
60
 
! Отговори
потресен преди 10 години
Османчо,заради такива *** като теб не мостове, ми сгради ще вземат да падат....щото гласувате послушно и вярвате на ония ченгета от ДС дето ви мътет мозъците!И не Волен, ми Волен на квадрат ще получавате срещу това "***".Жалко за работливите, обикновени и честни хора по тоя край...не знам дали могат да се освободят някога от Догановата клика.
14
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пропаднал мост край хасковско село отне четири животаНе моста,ами проппадналата държава,където нищо не се поддържа от 25 години
13
1
 
26
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
"Очакваните валежи няма да нанесат щети, те всъщност са необходими за земеделието и за язовирите, в които водата е под необходимото ниво, отчете министърът."Министър Греков от вчера. Днес вече има и загинали и щети,поради безхаберие!От едното землище ще се ремонтира,а от другото -не. Чиновнически недоразумения и погубени човешки животи !Държавата ни е една все още !
12
1
 
58
 
! Отговори
потресен преди 10 години
Жалко за хората!Бог да ги прости!Аман от безхаберни, мързеливи и крадливи администратори!Тоя кмет е същия.Още от времето на тройната коалиция "турските" общини по тоя край ги тъпчат с пари за всякакви идиотщини!То не бяха водни огледала, то не бяха безумни тенис кортове в села дето хората са "пребити" от работа на тютюна и не са и чували за тоя спорт....кликата на ДПС краде та се къса!Сега му виновен пак друг на тоя!
11
45
 
1
 
! Отговори
Osman преди 10 години
Dano da sa gquri!!!
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kude sa ypravlqvastite i zasto ne sa pri bedstvastite ili ne im se obyvat gymeni botysi i ne gi e enq
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В държавата на безхаберието виновни няма, има само жертви - дете, на което социалните не са обърнали внимание, убито от баща си, военен,чиито колеги не са чували, че има проблеми, семейство, минало по мост, който трябва поне да е затворен, след като е опасен...Боже пази ни, ама те и служителите една стока...
8
1
 
29
 
! Отговори
ии преди 10 години
Какво значи кандидатствали са не са ги одобрили някой друг им е виновен ?Нали за това е местна власт за да решава местните проблеми на хората!Като няма пари за подизпълнители кмета и областния, запретвяат ръкави и въртят бетона с лопати, нали за това са там да решават проблемите на хората, а не да се возят до чершия с мерджана за да пият кафенце.
7
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кандидатствали са 2 пъти по евро проект моста да бъде ремонтиран.сега да търсят отговорност от тези, дето са го отхвърлили. и още нещо- защо полицията не е отцепила да спре движението към такива опасни места,когато вали?В др.държави така се прави.
6
3
 
52
 
! Отговори
ии преди 10 години
Областния и Кмета на мегдана да ги разпитат гражданите за какво са похарчени парите... и после да увисват.
5
18
 
5
 
! Отговори
Meшев преди 10 години
Не разбирам -''колата била открита,но в нея нямало и следа от хора".По-късно бил открит труп на по- възрастната жена?!?!Другите къде са-плуват по течението ли?И как са излезли от колата въобще,като са потънали.
4
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Въпреки това спешни мерки за ремонтиране на моста ще бъдат взети."Защо трябва да се случи най-лошото за да си свърши някой работата. И мога да се обзаложа, че виновни няма да има. Докато не започнат да влизат в затвора такива, няма да се оправи тая държава...
3
33
 
4
 
! Отговори
123 преди 10 години
Da gi prosti Bango Vasil.
2
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бива ли да си толкова безмозъчен, какво намесваш политика тук, става въпрос за човешки живот... *** хората има в тая държава...
1
59
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От Кърджали? Миии сега ще обърнат държавата да ги търсят, защото 100% са гласоподаватели на бкп/дпс/батака....