Роднини на издирвано дете блокираха пътя за район "Аспарухово"

След намеса на полицията, пътят бе отворен
Обновена: 24 юни 2014 13:46 | 24 юни 2014 12:38,
56
Роднини на издирвано дете блокираха пътя за район "Аспарухово"
Снимка: Булфото

Близки на шестгодишния Марин, който изчезна след потопа в „Аспарухово“, блокираха за кратко движението по Аспаруховия мост. Те заявиха, че са готови на крайности, ако детето не бъде намерено днес. 

Още по темата
Роднините бяха водени от  бабата на детето Тодорка Борисова, която бе категорична, че пътят ще остане блокиран, докато малкото момче не бъде открито. Но след намесата на полицията пътят за варненския квартал беше отворен за движение.

В района има засилено полицейско присъствие, но преминаването на автомобили е безпроблемно.

В разговорите с протестиращите се включи и група медиатори, които са в квартала, за да оказват съдействие на пострадалите хора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
8
 
! Отговори
Вбесиха ме! преди 9 години
Преди малко видях тези "близки на детето" по телевизията. Вбесиха ме две неща.Една от *** настоява да бъдат спрени багерите и да се търси на ръка, "камъче по камъче". Ама кой да търси, ***?! Друг да прехвърля камъчетата на ръка, а ти да наблюдаваш! Сами не могат ли да търсят на ръка?Друга *** се провикна:"Това,че сме роми,не значи,че нямаме права!" А задължения нямате ли? Не сте ли длъжни и вие да участвате в разчистването и търсенето, вместо да клечите на пътя и да мрънкате за права?
38
0
 
7
 
! Отговори
затова преди 9 години
Коментарът ми е с нецензурно съдържание и съдържа обиди на расова основа.
37
0
 
3
 
! Отговори
защо преди 9 години
на нас ни изпратиха жандармерия, а за тях психолози !!
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тия маймуни защо вместо да реват, не ходят да помагат с издирването? Това ако, не дай Боже, се случи с детето на българин, 5 мин. няма да се спре докато не намери детенцето. А тия могат само да реват и да искат.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не се вземат мерки, партизаните скоро ще искат и Слънцето да им свалим и да им свети само на тях.
34
0
 
12
 
! Отговори
ЕА преди 9 години
До Анонимен 29В България официалната азбука е КИРИЛИЦА. Моля да я използваш, а след това да имаш претенции към всичко останало!
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
29, ! Или си *** или си някой, който не е имал вземане -даване с *** ! По-мръсно, гадно и ретроградно племе от *** няма ! Не ги ли видя какви са мародери- грабят коли и покъщнина ! Видя ли българин да мародерство ?! Пожелавам ти да опознаеш *** добре ! Тогава друга ще е песнта ти!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Darjavata do koga shte dava nashite pari ot danacite na ***.. ................? Nie plashtame danaci za da imame hubava i chista podredena strana s parkove gradini chisti ulici a ne da razvajdame i hranim mrasni i dolni ***?Aman ot tazi komunisticheska orisia. Iziadoha dushite na naroda
31
1
 
22
 
! Отговори
До 29 преди 9 години
Ние не сме против етноса ***, а против това което правят/не правят 90% от тях. Хората ти казаха - нито един *** няма доброволец, на опашката за помощи само такива, даже и от други квартали. Също така, потопа е станал главно заради техните незаконни действия, друг е въпроса кой го е позволил. А, и като има *** в чужбина и живеят добре, защо обикновения българин като излезе от България го е срам да каже какъв е. Заради тях.
30
0
 
25
 
! Отговори
Българин-будала преди 9 години
Цялата работа е за онези 10 бона, дето държавата ще даде за загинал. Като го няма ***, няма пари - може и да е скрито у роднини и да е живо. Други *** ще направят, ама 10 бона... Те до оня ден не знаеха, че имат изгубени деца, ние им се тревожим. Българийо, Българийо...
29
0
 
14
 
! Отговори
Bo преди 9 години
Какво са се затюхкали, все едно утре няма да направят ново. Баси гнусната ***.
28
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
bay ganyovci nacisti gram davi padne na vsi4kivi bezsarde4ni pomiari i kvo kato ste balgari kvo zna4enie ima kva e jenata cingankali balgarkali stava vapros za dete koeto e iz4eznalo vie za obezshteteniya i za nacii govorite zaradi takiva kato vas darjavata vie nai zle ot vs samo v Balgariya li ima *** 4e samo vie se oplakvate dobre ogromna 4ast sa v 4ujbina i jiveyat normalen jivot dale4 ot vas ...Balgari mi bili
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има един начин това място да се изчисти от *** - никой да не отива там като доброволец, за да им чисти. Ако някакви *** не бяха им узаконили съборетините, и държавата можеше да не праща хора да разчистват. Тогава *** просто ще се вдигнат оттам и ще отидат някъде другаде да си струпат незаконни бараки. Сами за нищо на света няма да се хванат на работа и да разчистят тинята.По-долу разумно се поставя въпросът - защо не идат да търсят детето, вместо да блокират пътя?
26
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
50 човека блокирали моста!!! Ами всеки да вземе по една лопата. Егати мързеливите ***. Българите им изринаха къщите а тия не се помръднаха, как не видях един *** с лопата. Минерална вода им пращаха, а един *** си миеше краката с нея. SMS-и, помощи, труд, докога за това неблагодарно и мързеливо племе!
25
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, и аз съжалявам,че пратих смс и купих някои продукти от магазина за тях. След като видях за какво става въпрос, съм на мнение че *** трябва да платят всичкооооо, ама всичко.
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всяка сутрин трогателни интервута по тези телевизий , аман вече , като видях за какви колиби става въпрос ,нямам думи , съжалявам че испратих левче за тез *** , такава поразия направиха че и нормалните хора пострадаха от тях
23
0
 
22
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
ПОЛИЦАИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИСЪСТВАТ, А ТРЯБВА ДЕЙСТВАТ ! КАКВО ЗНАЧИ ЗАСИЛЕНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ ! ГЛЕДАЛ СЪМ В НЕТА КАК "ЗАСИЛЕНО ПРИСЪСТВАТ" АМЕРИКАНСКИ, ТУРСКИ И БРАЗИЛСКИ ПОЛИЦАИ - БОЙ, БОЙ ,БОЙ - НЯМА МЪЖЕ, НЯМА ЖЕНИ ! *** ЗАПЛАШВАЛИ И СЕ ДЪРЖАЛИ АГРЕСИВНО ! КАК ИЗОБЩО МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНЕ ТОВА ?! КЪДЕ СЕ ДЪРЖАВО, КЪДЕ СИ ?!
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** РАБОТА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ТРЯБВА ДА ВЪРШИ ТЯХНАТА РАБОТА
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ТЪРСЯТ А НЕ ДА БЛОКИРАТ ,
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми да ходят да го търсят, какво блокират пътя...Не стига, че с незаконните си коптори предизвикаха бедствието, а сега блокират и моста...Интересно ми е колко ли *** са се включили като доброволци в разчистването...