Въвеждат нови правила за паркиране в Албена

Целта е да бъде намален трафикът през активния сезон
4
Въвеждат нови правила за паркиране в Албена
Снимка: Impact Press Group

Нови правила за паркиране и престой на автомобили през активния туристически сезон се въвеждат в черноморския комплекс "Албена". Целта е да бъде намален трафикът и нивото на шум, съобщават от ваканционното селище.

През юли и август всяко влизане в курорта с автомобил и престой до 30 минути остава безплатно. При по-голям престой се заплаща 6 лева такса на автомобил за всеки 24 часа, смятано от часа на влизане в комплекса.

Туристите с автомобили, настанени в хотелите на курорта, заплащат същата такса, но еднократно при настаняването им. При евентуално излизане и обратно влизане в комплекса по време на престоя се отчита такса от 2 лева, която се плаща на рецепциите на хотелите.

С новите правила за вход на автомобилите се цели черноморският комплекс да бъде тихо и чисто място за почивка и да бъдат запазени обособените в началото на сезона допълнителни пешеходни зони и алеи за спорт, посочват от курорта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тая същата Албена ли дето се наводни и няма туристи?
3
1
 
15
 
! Отговори
stani преди 9 години
Спрете да пишете само глупости бе
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ли още ходи на българското море?!Фекалии в водата, мръсен плаж, децибелите на плажовете са сякаш си на рок-концерт, алчни мутри те дерат за чадъри и шезлонги, ....
1
0
 
19
 
! Отговори
др. Дре преди 9 години
Дреме ми, нема да ходим на море