Българин и румънец загинаха след челен удар край Търговище

Още двама са в болница с опасност за живота
16 сеп 2014 19:17,
7
Българин и румънец загинаха след челен удар край Търговище
Снимка: архив Булфото

Двама души, българин и румънец, загинаха след челен удар на два автомобила. Трагедията се е разиграла днес на пътя между търговищките села Мировец и Пресят, съобщи БТА. При катастрофата са пострадали още двама мъже от Търговище.

Още по темата

Инцидентът е станал след като шофьорът на "Шкода Октавия" с румънска регистрация изгубил контрол над управлението. Колата му се е завъртяла и е навлязла насрещното движение. Там се блъска в "Пежо 807", управлявано 34-годишен мъж от Търговище.

След удара единият от автомобилите се е преобърнал по таван извън платното за движение. На място са загинали румънският гражданин и возещ се на предната дясна седалка в другия автомобил мъж от село Ловец, община Търговище.

В областната болница с различни наранявания и опасност за живота за настанени мъже на 38 и 51 години от Търговище. И двамата са се возили в лекия автомобил "Пежо", допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Търговищекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е добре , че от както се кара на фарове целодневно, празно няма. Има ли сблъсък, поне двама. Установено е ОПИТНО в десетки Държави, че с въвеждането на денонощно светене броя на загиналите в катастрофи се увеличава и това веднага бива отменено. И в дскенефа има значително увеличаване на броя на загиналите в катастрофи, но явно това е целта,да не остават живи тежкопострадали,че инвалидизирани натоварват социалната система, а там пари има само за ***.
3
3
 
5
 
! Отговори
ebb преди 9 години
да асфалт не ядем !!! каквото и да значи това.без път си за никъде това са го казали много по-стари от мен .само погледнете тези двупосочни пътища осеяни с дупки ,а и върху дупките спещи полицаи и се сещайте за какво иде реч
2
7
 
15
 
! Отговори
До TRAKIEC преди 9 години
Карам *** на задна прашка! И пиши на български, ман*галеску!
1
9
 
16
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Тъпите мамалигари карат като *** из цяла България и няма кой да ги контролира!Милицията е повсеместно корумпирана!Оставка на секретарката на МВР е нужна ВЕДНАГА!!!