С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч

В партията са изненадани от вандализма
Обновена: 19 окт 2014 13:22 | 19 окт 2014 13:08, Камелия Цветанова
164
С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч
Снимка: БТА

Офисът на ДПС в Ловеч тази нощ е бил изрисуван с антитурски послания, съобщиха от партията.

На стъклата на предизборния щаб на ДПС със спрей е изписано: "Ако сме българи, няма да позволим второ турско робство", "Вън от България", "България над всичко", "Свобода или смърт" , "1393 г.".

От партията коментираха за БТА, че са изненадани от този акт, тъй като нито по време на предизборната кампания, нито в изборния ден е имало настроения срещу ДПС.

"Това ли е толерантността на българите спрямо другите етноси? Искаме да живеем заедно под един покрив и в един момент, когато ДПС има предизборен щаб в центъра на Ловеч, трябва да бъде осквернен. Това за мен е безумие, въпреки че аз работя за идеалите и ценностите на България и специално за Ловешка област", коментира
областният лидер на ДПС и заместник-областен управител на Ловеч Юнал Мъстънов.

Според него няма тенденция срещу ДПС в Ловеч, а това се дължи на случващото се в София, настройването срещу малцинствата от националистическите партии.

Мъстънов добави, че в Ловешка област водачът на листата на ДПС Джейхан Ибрямов е избран за народен представител с достатъчно на брой гласове. ДПС е трета политическа сила в областта, а от 2005 г., когато е увеличила избирателите си сто процента, броят на привържениците постоянно расте, допълниха от движението.

Мъстънов заяви, че от ДПС са подали сигнал в полицията и ще чакат институциите да си свършат работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: ДПСофиспослания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАЖДАТЕ ОМРАЗА!ТУРЦИТЕ, РОМИТЕ, ПОМАЦИТЕ, ЕВРЕИТЕ, АРМЕНЦИТЕ СИ МЪЛЧАТ ЗАСЕГА,НО МОГАТ И ДА НЕ МЪЛЧАТ!ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ВЖИВЯВАТЕ И ДА СИ ФАНТАЗИРАТЕ!БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ НИ И ТАКАВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ!НЕ ДЪРПАЙТЕ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА!ЗАД ТУРЦИТЕ СТОЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ГЕРМАНЦИТЕ ЗА КОГОТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ, НА ПОСЛЕДЪКСА В ИДЕАЛНИ ОТНОШЕНИЯ И С РУСНАЦИТЕ И С КИТАЙЦИТЕ!ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИ И ФАНТАЗИИ!
102
2
 
7
 
! Отговори
До 101 преди 9 години
Тъкмо защото са заселвали турци без разрешение сега вие ще плащате. Никои не ви иска. Айде изсилвайте се!
101
2
 
10
 
! Отговори
До 113 преди 9 години
Май неразбираш че патриотичен фронт и атака съществува поради появата на ДПС и политиката която водят. Тези парти се оформиха няколко години по-късно точно в последствие на ДПС политиката. С това че като овце гласуват в Турция хора които не се интересуват от България само за да навредят показва че турците са рая!
100
0
 
2
 
! Отговори
До 112 преди 9 години
Точно с ДПС *** ви е водач!
99
1
 
7
 
! Отговори
До 93 преди 9 години
Тези няколко 20 турци нямат място в управлението на България. Никои не ви е поканил никои не ви иска. Достатъчно са за са създават немотия и криза в държавата.
98
1
 
0
 
! Отговори
До 114 преди 9 години
Остави 111 той май се напи и си легна:-))))
97
0
 
0
 
! Отговори
До 111 преди 9 години
Прочети 113
96
1
 
4
 
! Отговори
до 111 преди 9 години
Ти имаш ли приятели турци?Ходил ли си в Кърджали?Направи го някой път, ела на гости, Кърджали е България!Тогава, пак си кажи мненито!Не слушай манипулатори по телевизията, те се опитват да ти вземан гласа и може би са успели?
95
6
 
0
 
! Отговори
До 109 преди 9 години
45% процента са гласували от гласоподаварелите в Турция, можеш ли да си представиш 80 или 100% не ме интерисува да, но ме интерисува да няма Атака или Патриотичен фронт на границата с Турция. За това гласувам, искам спокойствие не, руски или американски войски, ти това разбра ли го? Или още не си?
94
7
 
2
 
! Отговори
До 110 преди 9 години
Да така е, мафиотско сдружение е ДПС, но ГЕРБ и БСП не са ли, на всички е известно, че борисов е от подземния свят, в Бг всички партий или поне всички са мафиотски дружества. Защо да гласувам за друга мафиотска структура? ДПС ми са симпатични и по-умни. Не искам *** да ми е водач.
93
1
 
6
 
! Отговори
До 109 преди 9 години
След като не ви интересува какво става в България тогава защо имате нужда да гласувате само защото имате възможност. Няма логика в това. Затова сте лоши хора защото се криете зад лоши цели и дестабилизацията на България. Затова никои необича турци!
92
2
 
13
 
! Отговори
До 107 преди 9 години
Омразата не е към турците. Омразата идва от ДПС и пропагандата на тази партия. Ако си добър турчин не гласувай за ДПС тогава ще виждаш само добри българи и няма да се чувствате нежелани в България. Ако продължите да гласувате за тях значи поддържате антибългарската им политика и дейност, което ще увеличи националистичните български партии и задълбочи проблемите в обществото. ДПС са просто мафия и пръст в очите на българите която вие 100% подкрепяте! Това е проблемът....
91
5
 
4
 
! Отговори
Избори преди 9 години
Докато в Америка, по света и Европа всички с български паспорти могат да гласуват и ние в Турция ще гласуваме, променете си изборния кодекс и си гласувайте сами. Кой в америка или в турция го интерисува какво става в България, но след като има възможност, защо да не гласувам.
90
6
 
1
 
! Отговори
Купувачи преди 9 години
Когато герб ббц и бсп купуваха гласове, никой нищо не каза, сега най-лошите са ДПС защото за малко да не станат втора политическа сила.има ли значение кой е горе, държавата и без това си отива.
89
4
 
7
 
! Отговори
До България преди 9 години
Ние Българските турци, (не ***) не сме лоши хора, на кого сме направили нещо лошо? Страдали сме доста заради османската империя и заради това, че останахме след 1914 да живеем в България защото сме и бяхме убедени, че можем да живеем заедно, но омразата към нас е непоносима. Сега ни слагате под един флаг с ***, в Турция ни уважават заради интелигентноста ни. Работим като инженери, учители, професори, ресторантъори елате на гости не ни плюйте.
88
0
 
3
 
! Отговори
до 105 преди 9 години
Разбрал си погрешно! Султан Мехмет - Завоевателя и Караманите , воюват близо 40 години докато се обединят двете турски държави в една империя!
87
4
 
1
 
! Отговори
До 104 преди 9 години
Били сме палави, имало е защо особенно когато опитваме първата ракия и вино;-))) и сме наследили потентността на прадедите си, германките правиха селфи с познай кой.... Смях
86
3
 
2
 
! Отговори
до Коня преди 9 години
Да! Повечето от нас са от района на Коня! Малко сме били и палави :) Някои от нас са потомци на Караман! Имало е две турски държави, Фатих Султан Мехмет - Завоевателя ги е обединил в една империя! :)
85
6
 
2
 
! Отговори
Така е преди 9 години
Който е минал по тези земи за да завладее Цариград е оставал пустош след себе си. Там турците оставиха едно прекрасно място, защитаваха природата, сега одете и вижте какво правят българите.
84
1
 
2
 
! Отговори
Да преди 9 години
Византийци и прабългари унищожават траките по тези земи, именно югоизточна българия, турците ги заселват, няма нито един *** или войник, това са селяни които никога не са говорили български език. Страшно работливи и услужливи уеажаващи корана и демокрацията хора.