С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч

В партията са изненадани от вандализма
Обновена: 19 окт 2014 13:22 | 19 окт 2014 13:08, Камелия Цветанова
164
С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч
Снимка: БТА

Офисът на ДПС в Ловеч тази нощ е бил изрисуван с антитурски послания, съобщиха от партията.

На стъклата на предизборния щаб на ДПС със спрей е изписано: "Ако сме българи, няма да позволим второ турско робство", "Вън от България", "България над всичко", "Свобода или смърт" , "1393 г.".

От партията коментираха за БТА, че са изненадани от този акт, тъй като нито по време на предизборната кампания, нито в изборния ден е имало настроения срещу ДПС.

"Това ли е толерантността на българите спрямо другите етноси? Искаме да живеем заедно под един покрив и в един момент, когато ДПС има предизборен щаб в центъра на Ловеч, трябва да бъде осквернен. Това за мен е безумие, въпреки че аз работя за идеалите и ценностите на България и специално за Ловешка област", коментира
областният лидер на ДПС и заместник-областен управител на Ловеч Юнал Мъстънов.

Според него няма тенденция срещу ДПС в Ловеч, а това се дължи на случващото се в София, настройването срещу малцинствата от националистическите партии.

Мъстънов добави, че в Ловешка област водачът на листата на ДПС Джейхан Ибрямов е избран за народен представител с достатъчно на брой гласове. ДПС е трета политическа сила в областта, а от 2005 г., когато е увеличила избирателите си сто процента, броят на привържениците постоянно расте, допълниха от движението.

Мъстънов заяви, че от ДПС са подали сигнал в полицията и ще чакат институциите да си свършат работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: ДПСофиспослания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
4
 
! Отговори
Дасикане Рома преди 9 години
За Дасикане Рома (християни) не се говори много в България по простата причина че тези Роми симулират че са Българи а всъщност не са
82
2
 
7
 
! Отговори
Коня преди 9 години
Турците по кърджали, момчилград, крумовград и околните села идват от покрайнините на град Коня бивша столица на османската империя. Сюлейман паша ги докарва с каравани за да обработват запустелите земи. Хората заобичват България и не пречеха на никого, бай тошо и русия се изгавриха с тях заради собственни интереси. Нормално е тези хора да не са същите.
81
3
 
5
 
! Отговори
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ преди 9 години
В България много често или проста така искат , бъркат Турците с Помаците или така наречените Хорахане Рома(мюслумани) , за да се знае истината трябва да се пренапише История на България на ново понеже това за турците е абсолютна лъжа или буквално казано ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
80
3
 
4
 
! Отговори
Дпс преди 9 години
Вън Атака от парламента
79
9
 
3
 
! Отговори
Дпс преди 9 години
Да живее движението за права и свободи.
78
0
 
2
 
! Отговори
дo: 92 преди 9 години
Ми естественно че има разлика , в Турция живеят: абхазци, азери, алевии, амшенци, асирийци, бекташи, езиди, зейбеци, казълбаши, караити, карамани, каракалпаци, кримски татари, лахлухи, марийци, ногайци, нохийци, осетинци, печенеги, татари, туркмени, садзи, сургучи (гагаузи), убиги, юруци) и.т.н не са като в България : Българи Турци Помаци и Роми (Даскикане Рома,Хорахане Рома)
77
0
 
3
 
! Отговори
Странно преди 9 години
Браво
76
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЕТЕ ТУРЦИТЕ И ЕДИН ТУРЧИН НЕ ПОЗНАВАТЕ!ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС НЕ СА ВИЖДАЛИ ТУРЦИ НА ЖИВО!СЛУШАТЕ РАЗНИ *** ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ИМ ВЯРВАТЕ! ТЕЗИ *** ВИ ЛЪЖАТ, ТЕЗИ *** ВИ УПРАВЛЯВАТ! КОЛКО ТУРЦИ ИМА В ПАРЛАМЕНТА? ДВАДЕСЕТ И НЯКОЛКО?А КОЛКО СА БЪЛГАРИТЕ? ДВЕСТА И НЯКОЛКО?ОТВРАТИЛИ СТЕ СЕ ОТ СЕБЕ СИ? ТУРЦИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ?ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО!
75
2
 
4
 
! Отговори
MANIPUPACIA преди 9 години
Първо така нареченото манипулативно (Турско робство) е Османската Империя в този случай понеже Турция е Държава от 1923 година преди това е нямало Държава наречена Турция така че невъзможно е да се нарече Турско , истината е Османско , да но така е предадено до наши дни и ката продължава да се рапространява МАНИПУЛАЦИЯТА в История на България
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
89,Като идеш в Турция, направи визуално сравнение на турците, изселени от България и онези, които никога не са живели по нашите земи.Ами че самите наши изселници открито говорят, че виждат физическото различие между себе си и онези, които са заварили в Турция!
73
1
 
3
 
! Отговори
до 79 преди 9 години
до 79Ще имаме развиваща се държава само когато неграмотници като тебе почнат да пишат правилно на своя майчин език и не съкращават родната си държавата на "БГ"! Позорно е такъв човек да се пробва да прави анализи и да дава оценки...
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 72Нито турците сте ни братя. Нито татарите са българи. Дори физически не си приличаме.
71
4
 
0
 
! Отговори
До гнева преди 9 години
Започвай да се гневиш, да вдигаш ръка и ще върнеш България преди 1878, света се променя, българия се опитва, но й е трудно да асемилира, че промяната е тежък и труден, но правилен ход на световната политика. Освен ако искате българия да бъде втора югославия, след което думата България ще влезе в историята.
70
7
 
3
 
! Отговори
Глупаци преди 9 години
Движението е за права и свободи, майната на фирмите които имат,така се пддържа политика. След няколко седмици няма да има нито права, нито свободи. Без тази партия България нямаше да е в Съюза. Аз не съм етно турчин, но тази партия прави много за България, за разлика от Много други. Явно ви липсва диктатура и показни убийства.
69
2
 
6
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
За к'ва толерантност говори този ***?Каква толерантност?5 века жестоки убийства,насилствено приемане на тъпата им религия в някои местности,изнасилвания,палежи,кражби на ценности и присвоени български теритотии,унищожаване на наши документи и книги.Стотици хиляди,а може би и милиони избити бебета,старци и жени.Плащали сме и данък сякаш сме били част от нещо велико и хуманно,а сега този миризлив резак ще ми говори за толерантност.Марш в Турция ,***.Не отваряй уста,че ще вдигнем ръка!
68
4
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
интересното е, че не ДПС е партия на Турция в България, а точно партията на Касим Дал които изобщо и не крият това... но вие българите се толкова ограничени хора, че просто и наивно вярвате на ***
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯМА КАКВО ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ И ДА СИ ФАНТАЗИРАМЕ,НИКОЙ НЯМА ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРИТЕ - НИКОЙ!ВСИЧКИ ЩЕ ЗАСТАНАТ НА СТРАНАТА НА ТУРЦИТЕ - ТЕ ВЕЧЕ СА ЗАСТАНАЛИ!НЯМА СМИСЪЛ ОТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ГЛУПОСТИ!
66
6
 
16
 
! Отговори
Филмоман преди 9 години
Това е само началото..... Голямата Разходка 2 България отвръща на удара! Следва продължение........
65
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чета и се смея с глас, "растем" и т.н. Ако беше по вътрешно убеждение да, ако не беше по заповед и заплаха, да, обаче нещата са и със здраво пазаруване на ***. Искам до запитам, с какво допринесе "електората" ВИ за развитието на България освен да бъдете овце на крадливите и нагли ваши водачи които се уригват от власт и пари? И ако не ви харесва в БГ границата с Турция е отворена! Не искам да слушам гнусния турски език и да гледам облеклото ви от средновековието! Искам съвременна и розвиващаБГ
64
6
 
30
 
! Отговори
gaga преди 9 години
Интересно работят за България,а избирателите им живеят в Турция и не знаят български.