С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч

В партията са изненадани от вандализма
Обновена: 19 окт 2014 13:22 | 19 окт 2014 13:08, Камелия Цветанова
164
С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч
Снимка: БТА

Офисът на ДПС в Ловеч тази нощ е бил изрисуван с антитурски послания, съобщиха от партията.

На стъклата на предизборния щаб на ДПС със спрей е изписано: "Ако сме българи, няма да позволим второ турско робство", "Вън от България", "България над всичко", "Свобода или смърт" , "1393 г.".

От партията коментираха за БТА, че са изненадани от този акт, тъй като нито по време на предизборната кампания, нито в изборния ден е имало настроения срещу ДПС.

"Това ли е толерантността на българите спрямо другите етноси? Искаме да живеем заедно под един покрив и в един момент, когато ДПС има предизборен щаб в центъра на Ловеч, трябва да бъде осквернен. Това за мен е безумие, въпреки че аз работя за идеалите и ценностите на България и специално за Ловешка област", коментира
областният лидер на ДПС и заместник-областен управител на Ловеч Юнал Мъстънов.

Според него няма тенденция срещу ДПС в Ловеч, а това се дължи на случващото се в София, настройването срещу малцинствата от националистическите партии.

Мъстънов добави, че в Ловешка област водачът на листата на ДПС Джейхан Ибрямов е избран за народен представител с достатъчно на брой гласове. ДПС е трета политическа сила в областта, а от 2005 г., когато е увеличила избирателите си сто процента, броят на привържениците постоянно расте, допълниха от движението.

Мъстънов заяви, че от ДПС са подали сигнал в полицията и ще чакат институциите да си свършат работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: ДПСофиспослания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 40От САЩ, друг път, все още добре помним Луканов и ДС-генералите, които умишлено си направиха тази партия, тя е стройно оганизирана, на всеки 10 човека си имс дестник, на всеки сто човека стотник и т.н. до почетния председател.Всеки от тези организатори се отчита по-горе и получава задачи.Те не само осигуряват гласове, но когато се наложи, дори ги възпират прин опасност да превишат гласовете за БСП обшо за държавата.
62
2
 
1
 
! Отговори
художника преди 9 години
До Анонимен 74 постпитиовците пак са се представили като художници????............А *** ьовците като теб ми се представят за ментори. И като питаш КОЙ, знаеш ли отговора, а доларджия?
61
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mi taka e, kato si kupuvat glasove
60
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
питиовците пак са се представили като художници. Кои нарисува паметника на Асеновци във Белико Търново. Кои,Кои, Кои а мизерни рубладжии
59
6
 
26
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Исмаиле, когато гласуването стане задължително няма да прескочите и бариерата, камо ли да сте номер едно, пфу!
58
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да се настроиват БЪЛГАРИТЕ по всякакъв начин във омраза към всички мюсюлмани и наи вече ТУРЦИТЕ . Знаете ли защо . Защото 11 милиона ВОЛШКИ БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ ПОД руско РОБСТВО. Защото ние не сме забравили ,Защото руските *** ги е страх един ден да не се събудят и да кажат НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ . Еи за това е този цирк . Разделят Българите христяни и Българите мюсюлмани . Никога да не сме заедно да не им подпалим чергата на пропадналата гнусна губерня .
57
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 29**Ако ставаха за нещо друго и бчха кадърни нямаше да берат тютюн.....**Ти като стана лекар та кво ? Колко получаваш ?
56
24
 
11
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Ами нека се рисуват.ДПС е номер едно.Ние сме единни и сплотени.И растем и не стареем.
55
8
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Евреите нямат нищо общо с Идил. Ердоган създаде армията на Идил, евреите знаят това добре, а Ердоган знае добре, че ако Идил нападне Исраел, от Турция ще остане само един мноого широк Босфор, пфу!
54
1
 
4
 
! Отговори
до турчин преди 9 години
Добро утро.
53
1
 
5
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Футурчо, Маркс както и Кобургите и Ротшилдите е ХАЗАРИН, герим на Йудеизма. Не всеки йудеин е евреин, както и не всеки мюсюлманин е турчин!!!
52
7
 
11
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Явно Атака и Дпс работят пак ръка за ръка.Това е тяхно дело
51
11
 
9
 
! Отговори
ДО 53 преди 9 години
Забравил си да представиш русофилците . Малцинство което по всякакъв начин спъва ,саботира, мрази всичко БЪЛГАРСКО, и по всякакъв начин се мъчи вече 90 /ДЕВЕДЕСЕТ ГОДИНИ/ Да унищожи Българският народ и Българската държава . Това вече не е таина за никои след изказванията на техни високопоставени политици че БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВАЛО ДА ЛАЗЯТ ВЪВ КРАКАТА И. Та се чудя дали наистина турците са ни проблема или руските парцали и блудници попаднали по незнаен начин във нашето общество
50
5
 
13
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Мюсюлманите в България да знаят, че ние сме една кръв българска и не се отричаме от тях за нищо на света! Тези дето им мътят главите ДГД! Ако не ми вярват, да идат да си направят кръвен генетически анализ! Отнася се и за тези дето се македонисват, същата кръв българска носят, едно към едно! Да живее България!
49
5
 
7
 
! Отговори
BG преди 9 години
Да продължа с имената - българите са приели доброволно смяната на имената за да демонстрират вярност и принадлежност към БЪЛГАРИЯ !Турското малцинство, до ден днешен възприема това като ОБИДА !!! Същите обаче се "кълнат" че България е тяхна "родина" и че са верни на държавата ! Въпреки това считат за позорно и обидно да носят имена типични за днешна България !Все едно аз да съм мюсюлманин и да се кълна във вярност към пророка, но да възприема обрязването като върховна обида :)))
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По време на "възродителният процес" много от по интелигентните турци слагаха небългарски имена.Като например "Боран".Боран българско име ли е?Друг път.
47
3
 
5
 
! Отговори
До Маркс преди 9 години
Маркс също е евреин и това се знае.А за Ататюрк, разбира се знае се, че е от Солун, един град с много евреи.
46
3
 
7
 
! Отговори
BG преди 9 години
Нека напиша нещо и за "възродителния процес" - "български имена" като Мария, Христо, Атанас, Антон, Христина и .... въобще не са български ! Дори името на цар Симеон не е - то си е чисто еврейско, както впрочем и Самуил ! Същите тия имена се появяват в България след покръстването, и какво излиза че българите също са минали през "възродителен " процес т.е отказали са се от езическите си имена и са приели християнски (библейски)Защо ?! За да покажат ВЯРНОСТ - към една религия станала официална!
45
4
 
11
 
! Отговори
BG преди 9 години
В България има доста други малцинства - арменци, каракачани, румънци, дори кримски татари си имаме. Обаче имаме проблеми само с турското малцинство ! А, и с т.нар "македонско" :))Хайде да се запитаме ЗАЩО ?! Ами, защото само тия две малцинства имат явна политика на сепаратизъм и омраза към българите и България !
44
1
 
6
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Абе футурчо, една кадъна не е преминала Босфора, една! Вземали са българки!!! Съгласно ТОРА- ЗАКОНЪТ НА ТВОРЕЦА, каквато е майката, такъв е и човека!