Обявиха бедствено положение в община Раднево

Дворове и къщи са наводнени в града и съседни села
Обновена: 4 дек 2014 18:53 | 4 дек 2014 18:42, Красимир Ангелов
4
Обявиха бедствено положение в община Раднево
Снимка: БТА

Бедствено положение е обявено на територията на община Раднево, съобщават от Областната дирекция на полицията в Стара Загора.

Голямото количество валежи, паднали през изминалото денонощие, са причина за наводнените дворни места в селата Сърнево, Любеново, Знаменосец, Боздуганово, Тополяне и град Раднево, както и преливане през преливниците на язовир Раднево и язовир Константиновец.

Взети са всички необходими мерки за защита на населението, както и извършването на неотложни и аварийно-възстановителни работи, отчитат от полицията.

Местните власти апелират жителите на общината да бъдат бдителни и да не предприемат пътувания, освен ако не е крайно наложително.

Бедствено положение за органичен период от време е обявено и за част от територията на сливенските села Желю войвода, Тополчане и Крушаре, съобщиха от пресцентъра на община Сливен. Целта е предприемане на аварийно - възстановителни мерки за овладяване на критични ситуации. Към момента не се налага евакуация на хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1. Неимоверно увеличаване на стълкновенията и военните конфликти (Мат. 24:6-7а).2. Глад, земетресения, масово измиране на населението (Мат. 24:7б).3. Увеличаването на лъжепророци и лъжехристи (Мат. 24:11) т. е. увеличаването на хора, които претендират да са Христос.4. Изстиването на любовта сред последователите на Христос (Мат. 24:12).5. Проповядване на Евангелието на всички народи (Мат. 24:14).
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неговото пришествие ще дойде изненадващо (Мат. 24:23-24, 26-28) и че непосредствено преди самото Христово второ пришествие ще настъпят сериозни природни катаклизми потъмняване на слънцето и луната и изпадането на звездите (Мат. 24:29). Едва след тези природни промени ще дойде Господ Иисус Христос, така че ще Го видят всички, които доживеят до този ден (Мат. 24:30 и парал.).
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво сте заревале бе-потоп, та потоп?Не видите ли чи нашти управници ги вълнуват къде, къде по-важни дела, а вие ги занимавате с "маловажни" случки в държавата.Това селско стопанство, това икономика, това здравеопазване ,това образование са работи дето не ни касаят хич!
1
0
 
11
 
! Отговори
М преди 9 години
За съжаление това отдавна не е новина в тая жалка държава.