Дете на година и половина загина при катастрофа

Колата се е преобърнала на пътя Петрич - село Камена
Обновена: 13 дек 2014 14:35 | 13 дек 2014 14:12,
14
Дете на година и половина загина при катастрофа
Снимка: Архив Булфото

Дете на годинка и шест месеца загина при пътно-транспортно произшествие на пътя Петрич - село Камена, съобщи Дарик.

Инцидентът е станал тази сутрин около 09:00 ч. Лека кола се е преобърнала на пътя, най-вероятно заради заледен участък.

В автомобила са пътували мъж, жена и двете им деца. Автомобилът е бил управляван от 25-годишния баща.

След катастрофата родителите заедно с децата са тръгнали към Спешен център без линейка. Малко след това едно от децата е починало от раните си.

За момента не е ясно какво е състоянието на останалите трима, пътували в колата.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ РОДИТЕЛИТЕ. В ТОЗИ МОМЕНТ МЪКАТА ИМ Е ГОЛЯМА. ДА ЗАГУБИШ ДЕТЕ, ЗНАЧИ ЖИВОТА ТИ НА ПОЛОВИНА Е СВЪРШИЛ.СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ И ДАНО КОНТУЗЕНИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ ПО- БЪРЗО. ЖЕЛАЯ ИМ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Родителите може да са грижовни, но глупави! Решили да изпробват законите на физиката... Детето е изхвърчало при преобръщането на колата, надали е било в столче! Сега ще кажат: така му било писано. Писано и подписано от собствените му родители!
6
0
 
2
 
! Отговори
Krisi преди 9 години
По БТВ са излъчили някакъв репортаж.Незнам дали са били със столчетс,но родителите са наистина грижовни.Съжелявам много за трагефиятс,която ги сполети...Дано Бог ги дари със сила да си стъпят отново на краката и да дарят другото си дете с грижи и внимание. Бог да пази всички!
5
1
 
5
 
! Отговори
непукист преди 9 години
До ххЛудите и *** по пътищата нямат спиране .По някой път човек се чуди на кой бог да се кланя като види с какво се разминал.
4
5
 
2
 
! Отговори
до Тъпчев преди 9 години
ако си беше направил труда преди да пишеш къде се намира с.Камена да напишеш в гугъл "с. Камена Петрич" още първия резултат е от уикипедията и нямаше да се излагаш да ришеш глупости. А около Бургас има гр. Камено, което е съвсем различно нещо. Но както винаги в тази държава е пълно със "всезнайковци", които бързат да се изкажат "компетентно" по всяка тема без да се потрудят за елементарна проверка на фактите които излагат.
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слагайте децата си в столчета за кола! Инсталирайте ги според указанията и закопчавайте детето както трябва, може да им спаси живота някой ден! Много българи минават с номера "ми то моето не иска да седи в столчето, затуй на скута ми". Ами ако иска да скочи от терасата, ще му разрешите ли?
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горкичкото! Така, а децата бил ли са в специални столчета? Най-вероятно не. А и като знам как си карат хората между село А и село Б... не казвам, че столчетата и коланите винаги помагат, обаче много често спасяват живот.
1
0
 
34
 
! Отговори
xx преди 9 години
Всяка катастрофа и жертвите и трябва да ги излъчват по телевизията, така поне за момент да се замислят *** по пътищата ..