Нова жертва: Шофьорка загина край Варна

Жената изгубила контрол над колата на десен завой
8 сеп 2015 11:16,
10
Нова жертва: Шофьорка загина край Варна
Снимка: архив Булфото

47-годишна жена стана поредна жертва на пътя. Тя загина тази сутрин при катастрофа на пътя между Варна и Белослав.

Трагедията се разиграла около 9 часа сутринта. Жената, която била зад волана на автомобила си, загубила управлението на десен завой. Колата излязла извън пътното платно и се преобърнала няколко пъти.

Шофьорката е загинала на място.

По случая има образувано досъдебно производство. Извършват се процесуално-следствени действия за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента, съобщиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Основната причина за произшествията по пътищата са пътните знаци, пътната маркировка и действия на КАТ, несъобразени с пътните условия. Само дето я докажи, че тази шофьорка е загинала заради това.
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Колата излязла извън пътното платно и се преобърнала няколко пъти."А дали се е съобразила с ограниченията. Представям си как кола, движеща се с 60км/ч, се преобръща 3-4 пъти преди на спре. Да, да, най-вероятно причината е, че пътят има завои. Да докарат багерите и да направят прави пътища, стига сме давали толкова много жертви заради тези завои.
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-вероятно пътни знаци несъобразени с пътните условия и това е резултатът. Даже и на конкретното място знаците да са били както трябва, то отдавна вече шофьорите не вярват на пътните знаци, защото те в почти всички случаи не отговарят на пътните условия.
4
6
 
5
 
! Отговори
:d преди 8 години
Превишена скорост... няма да се научите и това е. До сега никой не е доказал че е безсмъртен.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо ФАРОВЕТЕ не са ли работели, на дървото ЛАМПА не е ли имало. Доказано е, че това лекува ЖЕРТВИТЕ на пътя. Ръсенето със ЗАХАР по асфалта също помага срещу смърт по пътищата.
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ха ха загубила контрол на десен завой и се преобърнала няколко пъти, тази на рали ли е била с колко е карала това с 50-60 км/ч трудно ще стане. Що не пишете каква кола е карала и някаква снимка от произшествието. Много са внимателните жените шофьори направо да не си им пред колата като шофират, само вчера видях 2-3 как не спряха на пешеходна пътека въпреки че имаше хора на тях, щяха да минат през тях. Карат като за последно тия жени с нищо не се съобразяват.
1
1
 
7
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Къде ги губите тези управления?