Лидери в Европа няма, ядосва се Каракачанов

Бежанската криза е показала неадекватността им
23 сеп 2015 10:12,
15
Лидери в Европа няма, ядосва се Каракачанов
Снимка: кадър Nova TV

"Това е поредната стъпка, която показва абсолютната неадекватност на европейските лидери. Кризата не е бажанска, това не е криза на нелегалната имиграция. Това е европейска криза и тя не съществува от вчера и от днес, тя е от няколко години. Видя се, че лидери в Европа няма", коментира пред Нова тв Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт.

По думите му, пПриемането на нови бежанци и обявяването на война срещу трафикантите, създаването на хуманитарни коридори през Балканите, са временни решения.

"Те не изкореняват истинската причина за кризата в Сирия. В Сирия има война, затова хората идват насам. Минаха близо пет години от кризата в Сирия. Броят на сирийските бежанци в Труция в края на първата година беше 8000. Сега са близо 2 милиона души. След руската военна намеса тези хора нямат надежда, че тази криза ще свърши. Когато избухна кризата в Сирия, нямаше Ислямска държава. Тя е резултат от военните действия в страната. Решението трябва да стартира в Сирия, а не в Европа", уточни сирийският журналист Нидал Хлайф.

"Тук няма добри и лоши големи сили", коментира още Каракачанов. Според него голяма част от бойците на Ислямска държава са подготвени във военни лагери в Турция. И заключи: "Европа трябва да формулира кой е проблемът".

"Бежанската криза е израз на проблема на международната общност да намери изход от кризата в Сирия. Ако бяха решили тази криза, нямаше да се наложи на Европа да приема толкова много бежанци. САЩ и Русия имат ключови роли в Сирия, но няма яснота кой ще управлява Сирия след свалянето на Башар Асад", коментира журналистът Нидал Хлайф.

Според Красимир Каракачанов България може да се обяви срещу бежанските квоти.

"Обама и Путин трябва да намерят решение на този проблем. Трябва да се намерят буферни зони, в които под международна опека, бягащите мигранти да бъдат настанявани и защитавани", заяви още Каракачанов и прогнозира, че тази бежанска криза е "провала и края на кариерата на Меркел".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Партия Лидер да поеме цяла Европа. Ковачка - президент на ЕС.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От къде на къде бг е християнска тва че носиш кръст нищо не значи а и европа малка част от нея е християнска властва анархиста то само порно и гола плът по улиците никои не спозва канона
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един въпрос многознаиковци ПАЛМИРА какво означава какъв смисъл и значимо за човешката раса послание носи
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Папагали за да гласуваш за такъв кат тоя требва да си психо
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Папагали муслюманин християни все тая по лош матриял от българския са руснаците тва е папагали никои не ви иска мнението
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забележете Каракачанов - Руска военна намеса , Турция обучава джихадисти.. Нито дума за господаря САЩ..
4
2
 
3
 
! Отговори
d преди 8 години
Най-големите лидери са в България. Трябва масово да гласуваме за кмет. Само с масово гласуване ще продължим да вървим напред.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каракачанов е ***.. Инфраструктура на Окупатора САЩ.. Забележете "Руска военна намеса в Сирия.. "
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пък у нас защото е бъкано с лидери,вашта **** *****
1
2
 
20
 
! Отговори
Кораба преди 8 години
Кораба е без капитан. Управлява се от 28 моряка, които за да дръпнат едно въже, трябва да са в пълен консенсус. Затова заповедите се диктуват от Вашингтон. А Вашингтон има интерес Европа да се ислямизира, зашото ще стане още повече подчинена и управляема. Също така от Вашингтон се подготвя нападение срещу Русия, а чрез ислямизацията на Европа, това ще е по-лесно.