Тръбопровод е спукан в землището на село Ценино

Няма застрашени хора и населени места
31 окт 2015 12:14, Елка Василева
9
Тръбопровод е спукан в землището на село Ценино
Снимка: архив, Reuters

Сигнал за възникнал инцидент с тръбопровод за нефтопродукти в землището на село Ценино е получен в полицията рано тази сутрин, съобщиха от ОД на МВР - Сливен.

При извършване на оран със селскостопанска машина е засегнат продуктопровод, при който се е получило изтичане на гориво.

Районът е отцепен. На мястото на инцидента са екипи на Районно управление "Полиция" - Нова Загора и РС "ПБЗН". Подаването на гориво е преустановено своевременно.

Към момента експерти от фирмата собственик уточняват количеството на изтеклото гориво и щетите, нанесени на съоръжението. Няма пострадали. Няма застрашени хора и населени места.

Екип от експерти на РИОСВ-Стара Загора и Регионална лаборатория към Изпълнителна агенция по околна среда пътуват към мястото в село Ценино, община Нова Загора, където в ранните сутрешни часове е възникнал инцидентът. На място експертите ще установят какви са засегнатите площи и незабавните мерки, които трябва да се предприемат за минимизиране на щетите от разлива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: тръбопроводЦенино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обирджийте на мандри едно време сега берат тръбопроводи оти мандри няма
8
4
 
7
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
При ГЕРБ и атомна бомба ще гръмне!
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3. То сега има ли стълби . И мотика вече не можеш да си купиш - има тенекета .България вече не произвежда стомана и железни предмети ! Превърнаха ни в Жалка държаиця , за да влезем в Европейските ценности и глобализация ?
6
4
 
5
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Като гледам какви топки се търкалят по улиците със сигурност няма да умрем от глад.
5
3
 
9
 
! Отговори
3 преди 8 години
Сега нито я произвеждаме, нито в продаваме, нито я купуваме. Стоим и чакаме и последната от комунизма да изгние и да умрем от глад.
4
4
 
11
 
! Отговори
до тъп гербер преди 8 години
Това което правиха по времето на БКП сега и да бягат срещу тях гербавите не могат да го направят. Едно време бай Тошо искаше да го погребат по корем за да могат сегашните българи да му целуват г.за и казваше и с право, че " това което съм построил, тези след мен няма да могат да боядисат"!
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомням си през комунизма как произвеждахме една стълба за 20 лв., а я продавахме за 10.
2
3
 
8
 
! Отговори
до твърд гербер преди 8 години
Трактора с плуга който е пробил тръбата ли имаш в предвид не съм чувал те да произвеждат трактори а може би мислиш,че миков е тракториста ако е така си прав.
1
12
 
5
 
! Отговори
твърд гербер преди 8 години
БСП производство! Ето това ни е наследството!!!