Хвърляйте палтото, днес ще е пролетно!

Максималните температури ще достигнат 25°
11 ное 2015 08:37,
7
Хвърляйте палтото, днес ще е пролетно!
Снимка: Reuters, архив

Времето ще бъде предимно слънчево, с максимални температури между 20° и 25°. Това съобщиха за "Фокус" от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

Ще остане ветровито - с умерен, временно и силен западен вятър, който през деня постепенно ще отслабва. Ще се задържи по-топло от обичайното с максимални температури между 20° и 25°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

По Черноморието ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен западен вятър. Максималните температури ще достигнат 20°-22°. Температурата на морската вода е 12°-14°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. По билата ще продължи да духа силен, временно бурен северозападен вятър, който през деня ще отслабва. Температурите ще се повишат и дневната температура на 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 8°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
bros преди 8 години
Да бе, аз съм болен от няколко дни и пак маам по къс ръкав, а сънародниците ги гледам с едни балтони, палта, качулки... В препърдяната маршрутка един джам нема отворен. Бая болна нация...
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перфектното време за протести и опазване на природата.
3
0
 
0
 
! Отговори
хах преди 8 години
За Петрич и Сандански също важи!!!
2
1
 
2
 
! Отговори
хах преди 8 години
Да не забравите да си сложите зимните гуми, ако вече не сте. Боко така каза!!!
1
0
 
6
 
! Отговори
хлъц хлъц преди 8 години
Толкова се надъхах от тази новина , че директно през балкона го хвърлих , но се оказа че с все ЖСМ-а ,ключовете и пунгията , та препусках да си ги търся