Не им се работи, краде им се! Пореден грабеж в Пловдив!

Апашите ударили продавачката в лицето и взели 400 лева
Обновена: 5 мар 2016 10:31 | 5 мар 2016 07:30,
142
Не им се работи, краде им се! Пореден грабеж в Пловдив!
Снимка: Dnes.bg

Въоръжен грабеж стана снощи в Пловдив. Маскирани нападнаха и ограбиха продавачка в магазин за алкохол и цигари в пловдивския район "Южен". Нападателите взели 400 лева от оборота и тръгнали в неизвестна посока.

Около 19,15 часа обирджиите влезли в търговския обект на улица "Михалаки Георгиев". Без да проронят нито дума, вадят нож и пистолет и се нахвърлят върху продавачката.

Още по темата

Бяха с маски и с черни анцузи, удариха ме в лицето, скъсаха ми блузата и взеха оборота", разказа пред Dnes.bg нападнатата Красимира.

Въпреки стреса момичето веднага позвънило на телефон 112. Оказва се обаче, че в обекта няма видеонаблюдение. В момента се преглеждат записите от съседните магазини.

"Стресът е неописуем, цялата беше зачервена", сподели собственичката на магазина.

Улицата, на която е станал въоръженият грабеж в Пловдив е частично осветена.

"Не им се работи, краде им се, разчитат само на кражби, за де се издържат и да живеят", добавя шефката на обрания обект.

Нападателите все още се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
KUKU преди 8 години
ZA KAKVA RABOTA SE NAMEKVA V STATIQTA ,RABOTA NIAMA NIAMA I DA IMA .RABOTA IMASHE PRI EKSPLOATATORA TATO.
70
2
 
4
 
! Отговори
към шефката преди 8 години
А дали и ти не участваш в грабежа, като даваш на продавачката мизерна заплата?!
69
2
 
4
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
...Eto minimalni niva na zaplashtane ..Fr..9,72?/h. Germany..8,56?/h Swiss. 12,50?/h Hollande..11,75?/h....Tova e zaplashtaneto za hora bez diplomi i profesiya! Dori i pri tezi niva...truda vi e dobre zaplaten! Stiga robiya...elate i jiveyte po dobre!!
68
3
 
6
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
Elate na Zapad...da osmislite truda si..da dadete jivot na mechtite si! Ne robuvayte na tezi fashizoidni banditi...Stiga sa krali ot talanta vi...Edin jivot jiveete....Let,s Go....
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българина краде и за това никой не инвестира тук , а и нормалните българи също . Аз съм ненормален , но мисля да се оправя :)
66
1
 
6
 
! Отговори
. преди 8 години
До ЪъъТова не е битова, а фирмена престъпност - обират частна фирма.
65
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на полицията работи ли и се?А на прокуратурата работи ли и се?Защо вече не минава и ден без подобни и други престъпления,а престъпниците дори когато ги хванат след 24 часа вече са на свобода.Стига вече,г-жо Бъчварова!Щом не можете да се справите,подайте си оставката.Това е достойното поведение.
64
0
 
17
 
! Отговори
Ъъъ преди 8 години
Нали Бъчварова ни убеждава, че няма битова престъпност!?! Ааа? Има ли кой да и вярва?
63
1
 
17
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Ниски са доходите, беден е народа. Еми айде де народе, стани най-после и ги махни тея ***! Без кръв няма да стане, да го знаете от мен! А ние се избиваме взаимно- по улиците, левски-цска,фил фоб и такива ти ми работи, драги сънародници! Разделяй и владей!
62
1
 
20
 
! Отговори
до жибор преди 8 години
Пишеш глупости.Това че за всичко комунистите ти са виновни ти е твой проблем.но недей да забравяш,че не поколението живяло през комунизма прави тези престъпления,а точно поколението расло с тази прословута "евроатлантическа" демокрация - те се колят,убиват по пътищата,крадат,изнасилват и още каквото ти дойде наум-те точно са възпитаниците на прословутата ти демокрация.Така,че по кротко с квалификациите -***!!!!
61
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
В една слаба държава ,без държавност ,със слаби управници така става -престъпността се увеличава.Вижте си министрите разни неуспели адвокати,неможали да се реализират другаде освен разбира се в политиката/нагаждачи/пиарки и социоложки начело на МВР,вицепремиери философи учители в гимназия,бивши европейски чиновнички,мин. на отбраната земеделец/какво е работил до сега господ знае/ ,студентче от Свищов мин на фин. счетоводител мин на енер.Абе качество и експертиза бог дал.
60
3
 
9
 
! Отговори
Лошо преди 8 години
За два резервоара гориво,работи ли се? То се харчи за седмица. А за останалите три седмици и половина и за гориво и храна и поддръжка на кола и къща и дрехи и тн,откъде? Не ще крадат ами не знам.
59
0
 
10
 
! Отговори
до мококо преди 8 години
Мутанте, хората работят за 400 и то в София, охрана на банка !
58
14
 
4
 
! Отговори
Мококо преди 8 години
Не,че не им се работи,пари не давате,не лъжете! За 1000-1500 лева и аз няма да работя ако съм на тяхно място...
57
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
по това време не е нормално да работят жени в такива обекти, и за мъжете трябва подбор
56
12
 
11
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Хората научиха,че могло да взимаш заплата без да работиш по времето на комунизма. Между 1960-1990 г. безработица нямаше- дори сакатите се водеха някъде на заплата,без на практика да работят нищо! Футболисти,партийни секретари,циг-ани и "сие" се водеха на щат,нищо не работеха но заплати взимаха и това много им се услади. Веднъж научени да ядат и да взимат даром (т.е. да крадат) в рамките на 2-3 техни поколения,цигите и хомонистите никога вече няма да поискат да работят,докато тоягата не заиграе!
55
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да ги разбера тия статии. Що не се радвате, че и по тоя показател взехме да настигаме американците?
54
0
 
3
 
! Отговори
От 73 преди 8 години
Просто хората трябва да се ориентират ,към работа която да са доволни и те и да има обществото позитив от неговата работа.Не постигането на това води до това да се изкривява системата до това че човек трябва да мисли само за себе си ,без значение дали това вреди на обществото.Е тогава не трябва да се изненадваме от подобни резултати.Крайна сметка обществото има голям принос към изкривяване на ценностната система.
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо не мога да разбера какво общо има работата, професионалните крадци определят това което правят като работа и на това се гледа като на занаят, не за този случай а по принцип говоря.Да и това е работа, но това е от онзи тип работа който вреди на обществото.Не че няма други работи които ти казват ще ти плащане заплата, а работата ти е да мамиш клиентите даже и осигуровки ще ти плащаме.Номера е системата и действията да бъдат така изградени да не се допуска възможност да има такава работа.
52
7
 
16
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
че на кого му се работи за 30 лв на ден?