Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!

Мъжът събира съмишленици с видео, утре го викат в съда
24 мар 2016 17:30,
361
Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!
Снимка: Булфото, архив

Динко от Ямбол, който преди месец залови нелегални мигранти близо до границата ни с Турция, публикува видеообръщение във Facebook, в което призовава българите да го подкрепят.

В него той разказва, че е получил призовка по случая със сирийците и по жалбата на Българския хелзинкски комитет утре го викат в съда.

"Здравейте българи", започва Динко речта си, която е озаглавена: "Възмутен съм!".

Още по темата

"Днес получих призовка, че на 14 февруари съм заловил група сирийци на нашата граница. Затова, че аз съм ги задържал и накарал да легнат на земята, защото посегнаха да ме бият, да ме ръгат, аз излизам виновен и БХК подава жалба. Утре в 13.00 часа съм в Районното в Бургас", разказва Динко.

Мъжът с АТВ-то от Ямбол сравнява сирийците, които е заловил, с тези, които извършиха атентатите в Брюксел пред два дни. Динко се възмущава, че ще бъде разпитван и съден заради тях.

"Мисля, че това е недопустимо. Моля всички хора, които ме подкрепят да покажем, че сме единни, да бъдем заедно в трудни моменти за българското общество", апелира Динко.

Той споделя, че преди случая не бил чувал за БХК и сега те си вдигали рейтинга покрай него.

"Но тяхната работа няма да се получи. Това нещо, което направих с тези сирийци и днеска да ги видя на границата да скачат да ме бият пак ще го направя! Защото тези хора са потенциални убийци, терористи. Аз не смятам да пускам фъндък на никой", завършва обръщението си Динко. 

 

Vazmuten sam

Публикувахте от Dinko Valev в 24 март 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко трябва да бъде подкрепен от всички,който се чувстват българи!Я идете незаконно в някоя чужда държава да видите как ще ви посрещнат.
159
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ ...И МАШИНИСТИ"!!!!ДИНКО , ЩОМ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА МАШИНИСТ -----ДА СИ КАРА ВЛАКА.......!НЕМА КВО ДА МЕ ВИКА ...ЗА ДА ГО БУТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
158
9
 
36
 
! Отговори
42 преди 8 години
Какво искате от човека?Като видиш чужденци ги посрещаш първо враждебно.Това е естествено правило.Другото е пропаганда.
157
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам много мекерета пишат тук.А истински е че,Динко е един истински Българин!
156
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно нищо не могат да му направят !!!!!!!!! Колкото и да се мазнят от прокуратурата на някакъв " комитет" -по същество антибългарски подал жалба - липсват по случая съществени неща ,като жалби от потърпевши с КОНКРЕТНИ имена и АДРЕСИ ,оплаквания и пр.Кого ще призоват в съда като свидетели ????? Така наречените "жертви " на Динко отдавна с избягали и са извън България!!!! Така ,че хелцзнския антибългарски комитет може за пореден път да си ********** !!!!!!!!!!!!!
155
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко,не чакай подкрепа от българското племе!Те точно по този начин са били 500 години роби!
154
23
 
9
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
АМИ КАТО СЕ Е НАПРАВИЛ НА "ЧЕНГЕ "---НЕКА СЕГА СА НАПРАВИ НА "ХАЙДУТИН" ...И ДА ХОДИ ДА ИЗТРЕПЕ ОНИЯ ОТ ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ , БЕ......ха,ха,хааааааааааАМИ , ТАКА , ДЕ.....КАТО ШЕ Е... "ГАРГА"----НЕКА ДА Е .... "РОШАВА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
153
29
 
12
 
! Отговори
777Не е важно преди 8 години
Престанете да ни занимавате с този бояджикски побойник и мутра!
152
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Vazmuten" бил великият българин!! ***, да беше са научил да пишеш на кирилица бе, копанap!!
151
29
 
10
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
ТОЯ ДИНКО .....ЗА ЧЕНГЕ ЛИ СЕ Е НАПРАВИЛ ,БЕ......ХА,ХА,ХААААААААВ БЪЛГАРИЯ ---ВСЕКИ СЕ ПРАВИ НА НЕЩО .....ЗАЩОТО Е "ПЪЛНО НИЩО"...!!!ТАКА --САМ ИЗРАСТВА В СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ И ........СЕ ПОМПА СЪС САМОЧУВСТВИЕ!СЪВСЕМ КАТО КОМУНИСТИТЕ -----СЪЗДАВАТ СИ ПРОБЛЕМИ , ...РЕШАВАТ ГИ С МЪКА ----И ПОСЛЕ РЕВАТ "УРА"-----за да се помпат със самочувствие !!ТОВА Е ТО ------"СОЦ-СИНДРОМ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
150
15
 
7
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До гтфСъгласен съм с теб че Родината ни не е на-добрия пример за правовата държава.....но нека я правим ден след ден такава.......и нека Динко не е пример за подражание.
149
1
 
26
 
! Отговори
MAKEDON преди 8 години
Abe... . Bolgari zosto go ostavate Dinko sam da ja brani drzavata kaj se drugite patrioti
148
4
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Лесно се познава кой какъв е.Турците подкрепят навлеците,а българите-Динко,който единствен защитава НАРОДА НИ.пРЕДАТЕЛИТЕ ВЪН ОТ бЪЛГАРИЯ.това се отнася и за ***
147
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С такива хора като Динко ще избегнем случаи като Брюксел и Париж.
146
36
 
9
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Динко, не си прав ама трудно ще разбереш защо не си прав! Нищо няма да ти направят в Районното ще те поразпитат и ще те пуснат. Излишно вдигаш врява - няма защо да те подкрепяме теб и други такива като теб! Правовата държава по това се различава от тоталитарната или безправовата - няма значение кой си, а как стоиш спрямо законите. Иначе бъди жив и здрав и карай по-кротко!
145
8
 
24
 
! Отговори
se преди 8 години
Ако те осъдят ГЕРБ ще загуби изборите !
144
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК ЩЕ СЕ ХВАНАТ ЗА ГОЛЕМИТЕ ПРЪСТИ УТРЕБхк е комитет ТАМ ЧЛЕНУВАТ МНОГО СОРОСОЙДНИ КОМСОМОЦИ-КомунистиЦИОНИСКИ-КОМУНИСТИ
143
6
 
42
 
! Отговори
Как преди 8 години
ДИНКО - ПОДКРЕПА ОТ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИБЪЛГАРИЯ СИ Е НАША А НЕ НА....................БХК ....МНОГО ПОЖЕЛАНИЯ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ГИ ТРИЯТ И ШУТ ДА ГИ НЯМА. Да ходят ........М.......а си.Всички истински българи биха защитили РОДИНАТА СИ ОТ РАЗНИ НАВЛЕЦИ И ТЕРОРИСТИ.НАГРАДА ЗА ДИНКО. ПОДКРЕПЕТЕ ДИНКО.
142
4
 
40
 
! Отговори
Иван преди 8 години
УуууааааооууууНаписах адреса на бхк в столица и коментара ми го няма.А хората казват че не ставали чудеса.
141
34
 
13
 
! Отговори
R1 преди 8 години
Тоя Динко сам си е виновен. Ок, станало каквото станало в гората, хванал си ги, бил си ги незнам си к'во... звъниш там на когото трябва да идва да ги прибира. Ама да си правиш клипчета, че после да се хвалиш наляво и надясно с тях и да се надяваш да те обявят за национален герой е малко тъпо...