Румънски и чешки полицаи ще кръстосват плажовете ни

Русия също била готова да прати полицаи да патрулират
13 май 2016 08:37,
24
Румънски и чешки полицаи ще кръстосват плажовете ни
Снимка: архив Bulphoto

Румънски и чешки полицаи ще патрулират по родните курорти. Към тях се очаква да се присъединят и колеги от Полша. Това съобщи старши комисар Тодор Гребенаров, зам.-шеф на Националната полиция пред "Стандарт".

Румънските полицаи ще работят във Варна и Добрич. Колегите им от Чехия и Полша пък ще патрулират на територията на Бургас, обясни Гребенаров.

Русия също е готова да прати свои служители на реда по родните плажове, съобщи консулът на Москва в морската ни столица Сергей Лукянчук.

732 полицаи от вътрешността на страната пък ще бъдат командировани на морето през юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия може да изпрати "отпускари" от Крим за охрана на почиващите танкисти !
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пратете полицайки бре
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А турски джандари няма ли да има?
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50000 на щат в мвр, явно сте сложил и служителите в пбзн. Да почнат да командироват пожарникари, които да вършат полицейска дейност? Явно е нещо ново. Ню йорк е метрополис с население към 20 милиона. Да се дава за пример не е удачно.
12
0
 
10
 
! Отговори
Чарли Шийн преди 7 години
Нека са полицайки поне. Само Ангелите на Чарли могат се справят с подобията на чичо Чарли, чиито ангели както е известно са много слаби.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интернешънъл сикрет сървис
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 50 000 души на щат в МВР-то, накрая не могат да намерят хора за плажовете. Наистина има нещо объркано в нашата страна. Доколкото съм чувал в Ню Йорк числения състав на полисмените е 35 000 души.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е ли незаконно
8
6
 
8
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Румънски , чешки и полски полицаи са добре дошли по южното ни черноморие след провала на сделката а Ердоган. Много е вероятно да пусне мигрантите в тази посока. Тези плажове се явяват външна граница на ЕС и се радвам, че другите нации солидарно помагат. Външната граница е и тяхна. Въпрос: Руснаците какво общо имат? Айде моля, освободители не искаме. Ред щели да поддържат. Не си гледат тяхната къща в какъв хаос е, тука искали да идват да въдворяват ред. Мерси, но не. По точно НЕ!!!
7
0
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Сметките ви са грешни. Не са толкова много. В тази статистика влизат и пожарникарите - те какви полицаи са? Също така и жената, която ви прави снимката за падпорта - тя какъв полицай е? Както и счетоводителя, разследващите полицаи - хем са полицаи, хем не са, сложно е за обяснение. Има и ощо. Полицаите с полицейски правомощия са към 25000. Сметката ще излезе друга.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези румънски, чешки и полски полицаи да се изпратят на българо-турската граница, защото напливът он мигранти се увеличава, а ношите полицаи са във връзка с каналджиите. Ще мине време докато чужденците се сговорят с каналджиите, но поне ще разкажат на света що е чудо корумпиран полицай.
5
1
 
14
 
! Отговори
Петко преди 8 години
А къде са българските полицаи дето са на челно място по численост на глава от населението ? Тука само някой като Пиночет трябва да дойде !
4
1
 
15
 
! Отговори
Хех преди 8 години
До АнонименНезнам за руските, но от англичани, белгийци, германци и някои други направо се отвратих като ги видях пияни какво правят. И нашите д**давци не реагират изобщо за да може догодина пак да дойде тази същата *** и да прави същите безумия срещу няколко евра. ОТВРАТЕН СЪМ! Със сигурност не се държат така в техните държави, но ние като сме "по големи католици и от папата"... И за няколкото евра оставени по хотелите на мутрите... Загробили сме всякакво самоуважение даже!
3
0
 
18
 
! Отговори
Сиси преди 8 години
територията вече се кръстосва от чужди полицаи. Да си доведат и прокурори и съдии
2
0
 
20
 
! Отговори
Коце кофата преди 8 години
А полицайки?
1
7
 
18
 
! Отговори
Родшилд преди 8 години
Е...ти туй вече не е държава а територия.... всеки си идва прави си кво и иска...