Двама с 80% изгаряния след взрив в гараж

Предполага се, че е имало теч на газ в помещението
17 сеп 2016 21:18,
4
Двама с 80% изгаряния след взрив в гараж
Снимка: Нова тв

Двама мъже са с тежки изгаряния и опасност за живота след възпламеняване на газ в гараж в Хасково, съобщава Нова тв.

Малко преди 17.00 ч., докато работели по лек автомобил, избухнали пламъци и се чул взрив. Предполага се, че е имало теч на газ в помещението, а мъжете са запалили цигара или горелка.

Тепърва огледите на пожарникарите ще установят точната причина за инцидента. Двамата са откарани в клиника в Пловдив с близо 80% изгаряния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
LPG преди 7 години
Газта е чисто и евтино гориво (би било и по-евтино,ако не го облагаха с акциз) ,но изисква строго контролиране и спазване на всякакви правила за работа с нея! Карам на газ ,руска машина от години и съм много доволен ,дори ми идва по-евтино от използването и на най-съвременен дизелов автомобил !
3
5
 
2
 
! Отговори
Кр. Средков преди 7 години
До Анонимен: Това е истината - държавността в Р България се разпада. Великите българи Левски, Ботев, Ив. Вазов и много, много други, ще се преобърнат, ако разберат какво правят сега, шепа жадни за власт, пари, слава,..... *** и некадърници.... Така че, напълно сте прав колега с това Ваше мнение - Поздрави.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - БЕЖАНЦИТЕ ПОЧНАХА С АТЕНТАТИТЕ!ДНЕС ГАРАЖ..УТРЕ АВТОГАРА..ВДРУГИДЕН МОЛ И ЛЕТИЩЕ..Ужас!! Накрая ще стигнат и до твоя ***
1
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЕЖАНЦИТЕ ПОЧНАХА С АТЕНТАТИТЕ!ДНЕС ГАРАЖ..УТРЕ АВТОГАРА..ВДРУГИДЕН МОЛ И ЛЕТИЩЕ..