Катастрофа затвори пътя Велико Търново – Килифарево

При удара тежко пострадаха двама души
Обновена: 19 сеп 2016 20:02 | 19 сеп 2016 20:00, Красимир Ангелов
2
Катастрофа затвори пътя Велико Търново – Килифарево

Двама души пострадаха тежко при катастрофа на Велико Търново - Килифарево, в района на Присовските завои, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Катастрофа затвори пътя за няколко часа. Произшествието е станало тази вечер около 18.00 часа.

По първоначална информация цистерна, превозваща кислород, с румънска регистрация, движеща се в посока към Велико Търново, се е завъртяла и е ударила лек автомобил с великотърновска регистрация.

Пострадали са водачът и пътничка от лекия автомобил. Двамата са откарани в Спешна помощ в тежко състояние.

Движението на автомобили в района на произшествието временно е преустановено. Екипи на Пътна полиция пренасочват леките автомобили през град Дебелец, а товарните изчакват на място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Галин Симеонов преди 7 години
Да, жалко е, преди час и половина минах за втори път през Дебелец, пътят е тесен и част от тротоарите около него вече са окъртени, понеже не може да поеме целия трафик. Срещу мен изскочи автобус (Дебелец- В. Търново, който няма откъде да мине иначе), но и няколко камиона?!?Добре, че довършиха отсечката Дебелец- кв. Чолаковци на В. Търново, че иначе щеше да е още по- голям хаос. За съжаление обаче това е редовен "маршрит" при катастрофа на Присовските завои, която се случва поне веднъж месечно.
1
0
 
5
 
! Отговори
от мястото преди 7 години
Проблемът е че и автобуси и тировете минават пре селските улички на град Дебелец , шофьорите не са п**сти да чакат на опашка.