Международно ли ви е? Кози на пътя...

Редовна гледка по пътя Бургас - Малко Търново
23 сеп 2016 17:10, Александър Попов
15
Международно ли ви е? Кози на пътя...
Снимка: Булфото

Безотговорни чобани всеки ден рискуват живота на десетки шофьори на международния път Бургас - Малко Търново.

По пътя за границата е честа гледка да се придвижват коне, крави, стада от кози. Дори след инциденти на този път, продължава да не се знае кой трябва да потърси отговорност и да прекрати тази опасна практика на местните пастири и собственици на животни, съобщава Булфото.

Това стадо от кози се придвижи по двете ленти на шосето и само по чудо не предизвика катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
До От тъпака до 9Крава в скоростната лентааа..Преди десетина години,някъде към Ихтиман,магистралата пресече....каруца,натоварена с дърва.Много ми беше интересно,най-вече,защото имах 100тина метра дистанция,иначе щеше да е още по-интересно...
10
2
 
3
 
! Отговори
alf преди 7 години
Като гледам колко сгазени животни има по пътищата ми се струва че не животните са проблема ами шофиорите са шашавите
9
2
 
5
 
! Отговори
Tи си тъпак преди 7 години
Извод: България е изключително опасна държава за живеене...======Акооо България е "изключително опасна държава за живеене" поради това, че имало кози на пътя, то ти трябва да отидеш незабавно на психиатър.Поне питай хора, които са работили като шофьори в САЩ и Канада да ти кажат, каква опастност има от диви животни, има редовно инциденти с лосове.А да не говорим, че в САЩ има квартали, където няма да излезеш.Шофьора трябва да си движи погледа ПОСТОЯННО.
8
0
 
4
 
! Отговори
Ут къдя нъ къдя преди 7 години
До един българинТи Англия само на филми ли си я гледал? Защото и аз гледах Междузвездни войни - егати и космическите кораби, как си летят навсякъде, пък и какви пилоти....
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
едно време селският пъдар ги подбере в двора на ТКЗС-то,платиш си глобата и си ги вземеш,че вечерта трябва да се доят,а сега нямало кой.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете козичките на мира, бре!
5
7
 
6
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Ами всъщност да, според мен е международно. И не само международно, ами е и европейско.Мисля че не съм само аз който е гледал филми от Англия където често можете да видите овце и кози по пътищата.Аз съм бил за две седмици в Англия и макар че лично не ги видях, всеки може да потърси в интернет, в Youtube и да види колко честа гледка е това.Може би затова англичаните напуснаха Европейския Съюз, щото не се чувстват дотам европейци!Така че като си критикуваме държавата, нека не стигаме докрай.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро пътувах към Велико Търново. На магистрала "Хемус", между 63 и 64 км. в най-лявата лента имаше крава. Едва спрях, карах със 140 км/ч. Добре че видях друга кола пред мен, в средната лента да спира рязко. Обадихме се на 112, бяха нужни 3 разговора и 30 мин.за да осъзнаят какъв е проблемът.Извод: България е изключително опасна държава за живеене, затова, но когото му се живее и е млад да се маха с 200!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно като е свършил сезона ги пускат така. За десет дена по този път не видях на пътя ни овца, ни коза. Което не ги извинява овчарите.
2
1
 
12
 
! Отговори
Братчеда преди 7 години
И в Гърция съм срещал , но само по третокласни пътища/
1
3
 
7
 
! Отговори
Видин Е-79 преди 7 години
Друг подобен пример - межд. път Е-79,част от който е околовръстния път на Видин.Има участък,който минава покрай ромския квартал.Няма мантинели,мрежи,огради .... нищо! А свободно отстрани пасат крави,коне и кози.