Съдът остави в ареста 7-те обвинени в корупция митничари

Решението може да се обжалва
Обновена: 5 ное 2016 20:01 | 5 ное 2016 20:00, Петя Славова
6
Съдът остави в ареста 7-те обвинени в корупция митничари
Снимка: архив, Булфото

Специализираният наказателен съд остави в ареста задържаните Донка Георгиева, Георги Гинчев, Христо Костов, Антон Димитров, Веселин Сидеров, Росица Янкова и Пламен Петров.

Още по темата

Срещу тях е повдигнато обвинении за участие в организирана престъпна група, създадена с цел получаване на подкупи и материални облаги, съобщиха от пресцентъра на Специализираната прокуратура.

Съдът също така прецени, че има реална опасност обвиняемите да извършат друго престъпление с оглед продължителното действие на организираната престъпна група, изградените трайни престъпни навици на обвиняемите лица, както и опасността същите да въздействат на свидетели по делото.

Решението на съда подлежи на обжалване пред Апелативния съд. Ако това стане, делото е насрочено за 10 ноември от 10.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: корупциямитничарисъд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A dr korumpirani mutri bogataschite s imoti savedenia kasina barove koga schte gi hvanete tia sa malki mischki dr hvanete ama ne mojete te davst tlasti darenia 50.000 eur ta i otgore
4
0
 
2
 
! Отговори
Калашников преди 7 години
Най-опасното ОПГ е това - между съдиите и адвокатите.Гнусна и долна работа,а само какви пари се въртят?Колкото по на високо са игрите,толкова по-големи са и парите.За това не е важно да познаваш Закона,а съдията.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Над деветдесет и пет процента от кияците на държавна ясла са ОПГ. Като почнеш детски градини, училища,полиция, съдилища, лекари,служби разни и какво ли още не от тази едномилионна сбирщина. Където и да пипнеш, все вони, ама яко. Прикриват си се един друг и крадат. Който е честен и не иска да е в схемата, го гонят на мига.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛОЗУНГ ОТ СОЦА. "ЕДИН ДАДЕЛИ БРАК, СТРАДА ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВ"
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще изкарат"Епикризите"че са болни,но когато са крадяли и то яко са били живи,здрави и на работа!Съда да не се съобразява с "внезапните"болести.Крадци!!!!