Като по чудо: Семейство оцеля в жестоко ПТП в Смолянско

Колата им се преобърнала в 40-метров скат
12
Като по чудо: Семейство оцеля в жестоко ПТП в Смолянско
Снимка: архив, БулФото

Четиричленно семейство оцеля по чудо при жестока катастрофа край смолянското село Виево.

Лек автомобил, управляван от 43-годишен шофьор, излязъл от завой и след преобръщане по 40-метров скат, паднал в реката, предаде БНР.

В колата пътували двете дъщери и съпругата на водача.

За щастие всички са оцелели и са настанени за лечение в болницата в Смолян с различни наранявания, но без опасност за живота.

Причината за катастрофата най-вероятно е заледен участък след остър завой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: катастрофасело Виево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
10
 
! Отговори
1708 преди 7 години
карат като ***.и плюс необработени пътища и това е резултата
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааа, няма как да е заледено. Свинетка вече обеща, че 200 машини били готови да чистят.100% е само несъобразена скорост, с тези магистрали-слънце просто няма какво друго да е!
6
1
 
13
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
там в смолянско, са безсмъртни за това така карат. Пловдив ,Пампорово Смолян е отсечката за избиване на комплекси. Това изпреварване в завой е като сутрешното кафе...
5
1
 
20
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Не ми ги разправяй тези. Ако е заледен участък, ако ще и с 10 км/ч, да минеш, пак не може да овладееш колата, особенно ако е завой или наклон. Така че опесачаването и лугата са спасението. Ама като може да спестят пари, за какво да хвърлят по пътищата.
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При тези улички дето ги имате в онзи район с повече от 40 км. не се кара. Ама не те всичките са Шумахер. Газ до ламарината колата губи сцепление и директво в дерето. Ако беше сам разбирам давай газ на воля и ако умреш сам ще си умреш ама да возиш семейството си и да се правиш на състезател ето това не го разбйрам. Карай с 40 км за да пристигнете живи и здрави бе селенжър "УМЕН" За селенжърите само москвето ги оправя! И С ДВАТА КРАКА ДА НАТИСКА ГАЗТА ДА НЕ МОЖЕ ДА ВДИГНЕ ПОВЕЧЕ ОТ 40 КМ.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пръв път, чета статия в която е посочена истинската причина за произшествието,а не на ушеф тъпизмите, като несъобразена скорост. Партизанските балдъри,нали каза че всичко е наред, или май лъже крадлата уредена, некомпетентна и крадлива.
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заледен участък.... Нали тракторните гуми, които ни задължават да купуваме, би трябвало да спрат подобни катастрофи?
1
0
 
26
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Весе , ами давай повече такива положителни новини , че аман вече от бежанци , побоища и катастрофи с фатален край ! Бързо да се оправят и оздравяват хората и това да им е за урок.