Тежка катастрофа на "Тракия", 7 души са тежко ранени

Магистралата е блокирана и в двете посоки
5 юли 2017 08:24,
50
Тежка катастрофа на "Тракия", 7 души са тежко ранени
Снимка: Кадър, Facebook

Тежка верижна катастрофа на автомагистрала "Тракия" в района на Ихтиман.

Движението по магистралата е блокирана и в двете посоки, повече от 30 минути колите не помръдват. В района има гъста мъгла.

Ранени са 7 души, на мястото има 12 линейки. Пострадалите са откарани в Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
Тиквата преди 6 години
Спокойно - ще направим нова магистрала. И нови коли ще направим. Всичко ще направим. Само ни изберете пак за да можем да покрадем още малко.
44
2
 
3
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 6 години
Мъгла, а? В такова време мъгла много слабо да има - абе, журналята и куките - вие взимате целия народ за ***. Никой нищо не казва за сметището, което бе запалено и *** не са могли да го загасят като хората. То проста работа, ама и хората, които трябва да я свършат, са като нея - прости...Смотана държава!
43
0
 
1
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Простичко е, ама трябва да имаш нещо между ушите.Записваш в закона огромни наказания, след това, както е сега, КАТ не ги прилага. Какво по-добро може да очакваш от по-високите глоби. Нищо по-добро разбира се, даже ще стане по-зле, защото КАТ вече ще глобява по-рядко и пак ще си изпълнява плана за глобите. Сега КАТ санкционира за 1 на 100 хиляди нарушения, а ако се вдигнат двойно санкциите, КАТ ще санкционира за 1 на 150-200 хиляди нарушения. В това е проблема, в КАТ, а не шофьорите са проблема.
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 45Тези методи може да работят в Ню Йорк, но българина това не го трогва и разбира само от голяма тояга и като му бръкнат дълбоко в джоба, а че сме манипулирани така дори и ти ако си мислиш, че не си жестоко се лъжеш.
41
1
 
2
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Типичен пример си за успешно манипулиран индивид. В случая са ти приложили първото правило за манипулиране - накарайте го да се чувства виновен и след това той ще се съгласи на всичко, вкл. и огромни глоби, затвор и други тежки наказания. Браво! А иначе хората по света отдавна го знаят - ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, като размера на наказанията е несъществен. Прочети как новоизбрания преди години кмет на Ню Йорк се е справил с огромната престъпност!
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 43Вдявам къде е проблема! Кой ни е виновен, че не се спазват законите? Сами сме си виновни, че се докарахме до това положение, но освен че трябва да се прилага закона, трябва и санкциите да са по строги.
39
1
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 6 години
Хубаво де, запиши в закона по милион лева глоба за всяко нарушение (така било в развитите страни) и после пак ще пишеш за още по-високи глоби, както и сега. Май изобщо не вдяваш къде е проблема.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41По-зле щяло да става, я погледни какви са глобите и наказанията в развитите страни.
37
2
 
1
 
! Отговори
До 40 преди 6 години
Докато има хора, които мислят като теб все по-зле ще става, както е през последните 28 години. Учудващо е колко много хора не могат да вдянат, че когато записаното в закона не се прилага винаги, колкото и по-строги наказания да записваш в закона, нещата винаги стават по-зле.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябват много солени глоби и конфискуване на автомобили , а не някакви самозабравили се *** с коли за по 200 хиляди да си правят каквото си искат.
35
0
 
0
 
! Отговори
капитан Асав преди 6 години
До Фактепа, дайте да им дадем повече пари, па дано им се доработи
34
2
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 години
С превишена скорост масово се шофира в държавите, в които държавната служба за контрол на движението не работи, както е в България. Поведението на шофьорите на пътя е следствие на работата на КАТ, а не първопричина за катастрофите и нарушенията.
33
6
 
1
 
! Отговори
Харбейшио Кейн преди 6 години
До Анонимендал ли баба си , 1989 курсовете беха по 3 месеца и струваха 150 лева. в ОСО. айде, легай си.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35Карал с 200 ! И на теб да ти....!!!
31
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, и пред мен тия дни така един тир изскочи, докато изпреварвах събратята му зад него. Явно е масово явление. Ама все пак на карам с 200 и намалих да го изчакам, кво да се прави. А иначе заради светулковците се замислям дали да не си сложа едни фарове на задното стъкло. Да си присветкваме взаимно в дружески поздрав.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Харбейшио КейнДадох 220 лева за 6 месечен курс през 1989.Ти ако си давал агнета е друг въпрос.
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя мъглата си е мъгла. Но нищо не казвате че там *** палят сметището и то задимява магистралата,а видимостта е нулева. Или такива неща не се говорят?
28
3
 
19
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Еми откакто се замогнахме така караме коли за по 120 000 - 150 000 лв. със скорост 200 250км/ч. , но гуми купуваме втора употреба, защото 19цола са много скъпи бе!!!!
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** банкянски с джипчета!
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как няма да избиват комплексите си на пътя, все пак България е пълна с много неуспели "мафиоти" !