Столипиново плаши с протест, ако не спре езикът на омразата

Жителие на махалата искат шествията в Асеновград да спрат
11 юли 2017 09:09,
102
Столипиново плаши с протест, ако не спре езикът на омразата
Снимка: архив, Bulphoto

Жителите на най-голямата ромска махала в Пловдив - "Столипиново", плашат с протест, ако не спре езикът на омразата. Те искат шествията в Асеновград да спрат.

Още по темата
"Ние сме граждани на България и всички трябва да спазваме законите. Ние питаме какво се случва в Асеновград. Прокуратурата има работа в Асеновград, а не хората", каза Яшар Асан, който е бивш общински съветник от ДПС, пред Нова тв.

Според хората в "Столипиново", случващото се в Асеновград, е много опасно за етническия мир.

Те отрекоха информацията, появила се в медиите, че в ромската махала в Пловдив хората са се събрали и са викали "Аллах Акбар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: асеновградстолипиново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И протест да правят в Столипиново и където и да е, няма да ме накарат да ги заобичам.
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези от Столипиново и от другите такива гета могат само да искат да си изчистят квартала,да искат работа(ама не в социала),да искат да плащат данъци,ток вода.Да се учат.Могат да искат да не живеят на гърба на данъкоплатеца.Ако не искат всичко това, нямат място в България изобщо.Да поемат пътя към залеза.Декадата(направена от "лидерите" им) на включването им в обществото приключи. Кой се включил, включил,останалите като нямат желание да се махат.Свят широк.В България повече нищо не може да искат.
62
0
 
17
 
! Отговори
Кого плашат? преди 6 години
Гаргите ли?Защото не познавам някой, който да го е грижа за това, че ромите щели да протестират!Грижа ни е да не протестират лекарите, учителите и останалите полезни хора, без чийто труд обществото не би могло да живее и функционира нормално.Ничий живот и трудова дейност няма да се обърка, ако тръгнат на шествие хора, които и без това нищо не вършат, а се излежават по цял ден и после нощем тресат с децибели целия град, за да си правят кефа.
61
0
 
12
 
! Отговори
Р преди 6 години
Дава им се всичко ...Пари,социалност,икономическо разбиране и ..иии...Ще протестират.Това е доказателство,че не разбират от разбирателство.
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гражданска инициатива за поетапно отнемане на българското гражданство на рецидивисти от малцинствата. Спиране на даренията от държавата наречени социални помощи на трайно безработни "самотни майки" с бащи. Осигуряване на заетост на римляните(има много улици за метене и много кариери за камъни). Проверка на доходите с имущественото състояние на всички осъждани и особено в "римските провинции" столипиново, шекера, факултета и всички останали.
59
1
 
20
 
! Отговори
Блабла преди 6 години
Вместо да протестират ,да вземат да си изринат *** в гетото.....нагли мързеливци!?
58
0
 
4
 
! Отговори
Edin ot naroda преди 6 години
Vuv vsiaka Edna durjava Nai vischata instituciia E NARODA!Kraino vreme e NARODA DA SE SABUDI I DA POMETE VSICHKI KOITO ZASTRASHAVAT OCELIAVANETO MU!!!Nali vseki sudeben akt zapochva s postulata "V IMETO NA NARODA"......
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, ТАКСА СМЕТ, ТОК, ВОДА1,5 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗА ДА ГИ ИЗХРАНВА.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Absurd tia na snimkata da gi zaobicham.** sred bo kluka vijdtae sami.
55
1
 
23
 
! Отговори
Питачев предлага преди 6 години
Кой ли е сътворил това сметище, което виждаме на снимката?То е насред маалата, а местният кмет явно не ще да вземе пример от Данчето Картофката и да разчисти това сметище с парите на данъкоплатците и то в ден, в който местното българско население доброволно е излязло на бригада, за да прави пролетно почистване около домовете си. На "шведите" пък друг да им чисти, а те да гледат с ръце в джобовете и да цъкат семки, плюейки люспите на земята, върху току що почистеното място!
54
1
 
26
 
! Отговори
ЕзикътНаНаглостта- 2 преди 6 години
Какво дава държавата на българчетата (децата на основния етнос, който пълни хазната) и на ромчетата (над 90% от родителите на които не работят, живеят на социал и никога не са внесли и стотинка в хазната, а само я източват). Резултатът от сравнението е страшен. За ромчетата - парични помощи, безплатни пособия, безплатна храна и безплатен, специален училищен транспорт, за българчетата - нищо, родителите им плащат всичко от джоба си.Но според Яшар Асан, малко сме дали на ромчетата, още трябвало!!
53
1
 
18
 
! Отговори
А езика наНаглостта? преди 6 години
Именно Яшар Асан причини гнева и на най-кротките не-роми, които завяха за мирно уреждане на конфликта.От цялото му писание, което той се постара да разпространи чрез медиите, става ясно, че според него България не е дала достатъчно блага и грижи на ромите и трябва да им дава още.Например, Яшар Асан твърди, че образованието е като любовта, нужни били двама и бърза да добави, че в Германия децата за 3 месеца научавали немски, а в Бг и в 12-и клас не знаели български!Продължавам ......
52
2
 
25
 
! Отговори
селчо преди 6 години
Ми скочете,бе *** и без това ви търпяхме доста,да видим кой кого
51
1
 
26
 
! Отговори
Факт преди 6 години
На практика "шведите" нямат никакъв проблем-българите се събират,говорят на "езика на омразата" и после ....НИЩО!Докато в същото време "тъмните" бият,убиват,изнасилват бели хора и после....НИЩО!Е,питам,кой е на далавера?
50
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българският народ храни ограмна полиция ,която пази единствено престъпниците в България : политици и роми !
49
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега БХК ще кажат че с тези протести, лошите българи расисти, малтретират психически изтормозеното малцинство! Може и пак да съдят България за това. Не очаквайте от властта да направи нещо. Това им е електората и си ги развъждат за гласове. Пращат полиция но за да пази тях, от васТака че стана ясно едно. Всичко е в ръцете на народа. Ако искате промяна, ваше е решението
48
3
 
34
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Истината е ,че българинът се умори да храни 200 години византийци,500 години турци,5 години германци,45 години руснаци и 30 години ***/РОМИ/....
47
1
 
19
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Получили са указанията от ГЕРБ !!!
46
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Били граждани на България. Ми дръж се като гражданин, а не като дивак. А с тоя "език на омразата" трошат мивки. Те изпотрепаха сума народ, но се обиждат, че ги наричат диваци.
45
0
 
23
 
! Отговори
ДАНС преди 6 години
Яшаре, не си изключвай телефона, щото ни отваряш работа, да идвяме до вас. А задължителния инструктаж, по добре по телефона да получиш. Не ни разкарвай, щото може и да добавим и от нас нещо.