Развръзка в Момчилград? Арестуваха братовчед на убитата Дамла

Задържането му е станало в района на автогарата в града
Обновена: 20 дек 2017 13:52 | 20 дек 2017 13:37,
98
Развръзка в Момчилград? Арестуваха братовчед на убитата Дамла
Снимка: Facebook

Братовчед на малката Дамла от Момчилград е арестуван във връзка с убийството й. Това съобщи сайтът 24rodopi.

Акцията е проведена малко след обяд в района на автогарата в Момчилград. По-късно от сайта уточниха, че младият мъж е отведен за разпит.

На мястото на задържането му има полицейски патрули, но младежът е откаран от други служители на МВР в Кърджали.

Още по темата

Той е на около 25-27 години.

Близо до жилището му е намерено тиксо, твърдят съседи, които са станали очевидци на акцията.

7-годишната Дамла бе открита мъртва от майка си в неделя сутринта. Досега жената бе единствената задържана по случая, но по обвинение не за убийство, а заради това, че е оставила детето си без надзор.

Късно снощи с нея бе извършен следствен експеримент.

Днес се очаква да бъде готова ДНК експертизата на веществените доказателства от убийството на малкото момиченце.

Назначени са още 2 експертизи, които може да хвърлят светлина върху случая.

Заради продължаващите втори ден протести в Момчилград, с искане убиецът да бъде разкрит, вчера главният прокурор Сотир Цацаров се обърна към хората от града с молба за търпение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като е имало материал за ДНК експертиза не би било лошо първо да изчакат резултарите и ппсле да повдигат обвинения, щото така юалко претупана работа
41
18
 
11
 
! Отговори
Turk преди 6 години
Шапкарите дано излязат с някаква по-адекватна версия от намерено тиксо и то скоро, че търпението ни е на изчерпване. Ако е българин и го крият умишлено, само ще си усложнят положението. Но те май толкова си могат. За 30 години не са разкрили почти нищо сериозно, освен кокошкарските престъпления.
40
3
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Подхвърляме едно тиксо и те '' хващаме '' около автогарата демек си искал да бягаш. И ти си човека! Айде че ни трябва виновен! Ясни ли са директивите?
39
0
 
11
 
! Отговори
До45 преди 6 години
Не си ти Анонимен, Шерлок Холмс си!Ама си пийвай и хапчетата!Много станахте бе .Като ви чета постовете Мозък до мозък,титан до титана.Ама на матурата само двойки май ще имате заради това висене по форумите.
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори да арестуват целия Момчил,,град'', престъпника отдавна е на остров Тасос!
37
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цаца, с нетърпение чакам да предприемеш разследване за Булгартабак и да кажеш нещо по делото Магнитски. Чий го крепиш, като гл. прокурор в Момчилград и Кърджали. Там няма ли си служби та са опрели до твоята "компетентна" помощ?
36
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага да се провери Народното събрание за тиксо и ако бъде открито немедлено всички в кауша
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе, какво стана с ония с банкомата навръх празника на полицайте Арангеловден? Тогава щяха да ги хващат за няколко часа и сетне информацията стана Обект от Националната сигурност.А тук местната полиция изпотъпкала всичо като слон в аптека и Цацаратурата пристига еднолично!Липсват само министър Радев и Бойко!
34
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях тиксо в книжарницата! Ужас! Трябва ли да информирам властите?
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Класически случай при който обирджия е засечен от дете, което прави опит да вика за помощ, но естествено милицонерите не действат адекватно, просто търсят да повдигнат някакво обвинение с цел потушаване на напрежението
32
9
 
28
 
! Отговори
Точо преди 6 години
Прочетох, изтръпнах! Тиксо, изолирбанд, телбод и съдържанието на всички чекмеджета у дома отиде в реката! Сега се оглеждам около къщи да няма някой ластик, найлонова торбица, лепило...!
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В колата на Цацаров дали и там не е имало тиксо? Циркаджий, мога да Ви кажа че това е дело на обирджия
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко! Тук не става въпрос някой да лежи в затвора, а да бъде разкрито убийството. Пак справка Ботьо Ботев- Топа. То всеки убиец, ако го осъждаха, до къде щяхме да стигнем.
29
7
 
14
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Действията на следствените органи в случая са доста "хаотични" (ама, мнооого меко казано).Дори с уликите трудно се справят - намерили "тиксо" около дома му - ако това е повод за повдигане на обвинение за убийство то поне една трета от жителите на Момчилград моментално попадат под графата - подозриваеми!В подобна ситуация следствието ще се търси "сакрална жертва" която да обвини, за да отклони вниманието на общественоста.Подобно на случая с двете сестри Белнейски.
28
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАко и ножица, в близост до тиксото намерят, спукана му е работата. До живот!
27
4
 
9
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 6 години
Совите не са това, което са! ;)))
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво сте се хванали сега мъж ли е, жена ли е? В днешно време половете нямат значение, може да е трети пол , братчеда се.
25
3
 
10
 
! Отговори
човешки съдби преди 6 години
До Анонимен 18Ти добре ли си?С изтезания ще изтръгваш признания, за деяния, които може и да не е направил. Ще вкараш някого в затвора, за да отчетеш разкриваемост, а истинският извършител, ще върлува в града или ще отиде в друг град, да убива други деца? А какво ще се случи с набедения, как си обърква неговия живот? За последствията замисляш ли се?
24
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев, *** в Драгалевци и търси човек на име Иван Костов. Той продава на добри цени и много изгодно. Като бонус можеш да получиш металургичен комбинат. И не бърза с парите човека, кога платиш , тогава.
23
3
 
24
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Сега на всяко убийство ли ще ходи Цацаров и компания или това е по специално от другите убийства? Всичко е концентрирано в София, а пък там са най - големите мафиоти. Няма оправия в тази държава.