Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград

Тялото на момичето е намерено в парк "Марица"
Обновена: 21 сеп 2018 16:43 | 21 сеп 2018 16:43,
230
Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград
Снимка: МВР

18-годишната Силвия Петрова от Димитровград, която беше обявена за издирване в началото на седмицата, беше намерена мъртва в парк "Марица“, съобщават от "24 часа“.

Първоначалната версия на служителите на полицията е самоубийство. Предстои аутопсията да бъде извършена тази вечер.

18-годишното момиче е било намерено на дърво в затънтено място в парк "Марица“ в града, съобщават от полицията. В огледа са се включили 30 полицаи и служители на Жандармерията.

Още по темата

Възпитаничката на ПМГ "Иван Вазов“ беше в неизвестност от 15 септември, а в първия учебен ден бе обявена за общодържавно издирване, след като родителите и подадоха сигнал сутринта на същия ден.

Съучениците на Силвия също се включиха и разпространиха в социалните мрежи зов за помощ със снимка на изчезналото момиче.

Вчера беше открит и денонощен телефон, на който хора, разполагащи с информация, можеха да позвънят.

Съученици и познати на семейството описват Силвия като изключително добро, кротко, свито и стеснително момиче. Почти цялото лято прекарала при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като казала, че отива с приятелка на пазара, за да си купи неща, необходими за училище.

Родителите и по-малката сестра на Силвия били на почивка в Гърция. Веднага след като се прибрали, подали сигнал до властите, че дъщеря им е изчезнала и незабавно беше предприета акция по нейното издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Думите са излишни...Жалко за момичето...Но ако е искала да се самоубие не би избрала тази смърт по този начин.. И на това място. .. имайки предвид възрастта и че е момиче ...Някой иска да изглежда така...нещо не е така .Да почива в мир !!!
93
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е ниско нивото на коментиращите. Жалко за момичето. Мир на прахът и.
92
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен ме бяха поръчали съседката ми и моя съученичка(били сме 14 годишни) да ме пребият(имаше една група момичета с бащи мутри, които пребиваха, когото пожелаят) Спаси ме Господ тогава л, че едната познавала брат ми. Иначе и мен щяха да ме намерят прегазена от тролей.
91
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука някакъв човек твърди, че доверието му в бг следствието и полицията е нула.Ето моето доверие - минус 4875 на осма степен!Абсолютни престъпници!
90
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето, Господ да го прости, има червени кръгове под очите и е нездраво слабо на снимките, което говори за вероятна анорексия или булимия. Което говори за чуствителност, добра душа(потисната от животинската среда) Такива деца са най- желана жертва за агресивни ***- било съученици, приятели..
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В първия учебен ден. Дали не е била подложена на тормоз в училище и да й се е стувало непосилно да отиде пак?
88
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-големите ***, които познавам, са от Димитровград. Отдавам го на това, че там е първото масово събиране на селския отпа дък, след установяването на комунистическата диктатура.Хората, които и на село са били кръгла нула, са им построили град. Не случайно е и столицата на чалгата.
87
3
 
17
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Искаме кадърно разледване. Да се отктият веднага убийците. Моля, не ни поднасяйте новина за самоубийство- толкова е удобно, а и баба ми знае, че не е. Ето, нека Мл. Маринов да се докаже сега.
86
1
 
14
 
! Отговори
Защо са изтрили само преди 5 години
част от гадостите на онзи, който пише тук само с главни букви?На какво прилича това, което е написано по-долу под 72 ?Тук става дума за погубен живот на младо момиче, някои от близките на което сигурно четат новините, свързани със случая, а също и коментарите към тях.Трябва да има някаква мярка, да се спазват известни граници и дежурният да следи и да действа подобаващо, ако някой негодник наруши допустимите норми!Съболезнования на близките на девойката. Дано случаят да бъде изяснен.
85
2
 
30
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Завършил съм същото училище и съм израстнал във въпросния парк и мога да ви уверя, че има алеи, които са отдавна така обрасли, че може да минете на 2 метра от човек в храстите и да не го видите. Иначе лоша работа, това дете да си посегне само, но дано да не излезе нещо много по-скоро като изнасилване и убийство, а шапките да прикриват извършителя.
84
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патологът какво казва? Значи цяла седмица Силвия виси в парк на дърво и никой не я е видял? В парковете хора не ходят ли? А, може би Силвия цяла седмица е плела шал,за да се обеси? Значи 100% самоубиец. За първи път чувам за толкова работлив самоубиец. Цяла седмица се е самоубивал или работил за самоубийството си
83
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Димитровград е огромен - десетки мъже са се скупчили около огъня, запален в една кофа за ***. Наметнати са с одеяла и саморъчно направени пелерини от найлон, които ги предпазват от дъжда. Мъжете имат крайно изтощен вид, премръзнали
82
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100 УБИЙСТВО, ПРИДРУЖЕНО МИНИМУМ С ОПИТ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ !ЩЕ ГО (ГИ) ХВАНАТ, ЩЕ ВИДИТЕ !
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паричните обороти на сводниците са огромни, а положението на жертвите им е отчайващо, твърди антимафиотът от Висбаден. Комисарят Дитер Бел.Как не го срам? Дитер, бива ли така да лъжеш?
80
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трафик на деца - основен поминък на стотици ро'ми ... обвинения по 27 случая.
79
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жертвите на трафик на хора са предимно млади българки. Полицията е отчаяна. Опитват се да променят математиката,защото статистиката показва резултати невиждани преди.
78
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВРЕМЕННО ЗАКРИТ ПРИЕМАТЕЛНИЯ ЦЕНТЪР В ДИМИТРОВГРАД.Минават за бързо през България. Българската държава ги храни и пои. После те убиват българка цяла седмица. След това си тръгват и напускат България.Сега,обаче са решили да минат и през Софето. Няколко групи са. Едни са ги хванали във Вакарел.
77
5
 
21
 
! Отговори
Инициативен комитет преди 5 години
Руски Медии пишат че е изнасилена и убита от Бежанци , Инициативен комитет готви протест за сваляне на Правителството
76
4
 
2
 
! Отговори
Петър преди 5 години
До императораНе знам Император ли си, Имитатор ли - но си личи че си селско пърче. Отивай да нанкаш - Огризка !!!
75
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите естествено няма да си кажат ако е имало скандали и ексцесии.Ей така от нищото момичето решава и се обесва.