Борисов за убиеца от Русе: Въпрос на време е да го хванат!

Най-добрите криминалисти сме пратили там, обяви премиерът
Обновена: 7 окт 2018 21:42 | 7 окт 2018 17:36, Красимир Ангелов
317
Борисов за убиеца от Русе: Въпрос на време е да го хванат!
Снимка: БТА

Убеден съм, че колегите от криминална полиция и прокурорите в Русе ще разкрият това убийство, обяви министър-председателят Бойко Борисов във връзка с жестокото убийство на 30-годишната жена от Русе.

Още по темата
"От това, което знам, от многото ДНК материал, който има съм убеден, че е въпрос на време да го разкрият. Моля ви да не ги пресирате, най-добрите криминалисти сме пратили там", посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

По думите му ДНК-то от убийството в Русе е дадено сутринта, но още се чака.

Вътрешният министър Младен Маринов също коментира случая, като подчерта, че всички действия продължават.

"Надявам се на базата на всички иззети находки и веществени доказателства от местопрестъплението да стигнем до извършителя", посочи МВР шефът и определи случилото се като изключително брутално престъпление.

"Става въпрос за изнасилване с последвало убийство на 30-годишна жена, която е в управителния съвет на местна телевизия", каза министърът. На мястото е бил извършен и повторен оглед, фиксирани са и са иззети множество находки, включително и генетичен материал.

Маринов каза, че е осигурил експерти от института по криминология, които да започнат работа по установяване на ДНК-профил и различни дактилоскопни следи, иззети от местопрестъплението. Работи се по отношение на лица от криминалния контингент по тази линия.

В близост има психиатрично заведение, което също е обект на проверка дали някой от настанените там не се е отклонил. Работи се по установяване на видеокамери в района, на свидетели, каза още министър Маринов, като добави, че става въпрос за алея, по която спортуват местните хора.

Както е известно, жестокото убийство, което потресе града, е станало вчера през деня на кея в Русе. Тялото на телевизионната водеща е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена.

Колата на убитата Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
0
 
9
 
! Отговори
Въпроси преди 5 години
Защо ги нарича "Колеги"? И те ли са мутри? И те ли са прости?
234
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако убият клошар за да прикрият истинският убиец това е двойно убийство. Клошари не убиват така. Така убиват мафиотите. Те са я дебнели като пепелянка и са чакали да ударят ей така изневиделица. Мафия разберете мафия. Поръчково убийство от политиците на мафията ГЕРБ. Мафия , мафия. Долу герб долу БСП долу , долу.
233
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНК-то е готово и клошарът също е избран.
232
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНК-то не им излиза от устните защото така изглеждат по-интелигентни за пред публиката и са прекалили с криминалните сериали, бас хващам, че ако ги питате какво е ДНК-то няма да могат да ви обяснят.
231
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и тебе ще те хванем. Знаем че имаш гръцки остров а не щеш журналисти да разследват защото и тях ще убиеш затова ли махна Милен Цветков и часът на Милен Цветков. Долу мафията , долу герб , долу правителството на Бойко и на *** Нинова БСП долу.
230
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирачите плъзнаха...
229
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и по случая с уботото посред бял ден момче насред Борисовата градина пак работиха най-добрите и не успяха дори да намерят ножа, с който го бяха намушкали, който бил в шахтата на сантиметри от него. Не очаквайте нищо. Махайте се от *** колкото можете по-бързо.
228
1
 
2
 
! Отговори
bibbo преди 5 години
дабе въпрос е, колко време- една година, 10....
227
4
 
2
 
! Отговори
rusenec преди 5 години
До Анонимен нищо не е разследвала...показа интервю с двамата задържани журналисти, което даже не е правила тя и в което не се казва нищо повече от това, което вече се разду по другите медии...търсите под вола теле...
226
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе какви колеги какви 5 лева бе Тикви, какво имаш на предвид, че си разследващ полицай, или че разследващите са мутри. 33850
225
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама много удобно забравят да кажат, че е разследвала краденето на Евро средства от управляващите.
224
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то вече се знае, или някой клошар или някой психично болен, забележете логиката на министърът, защото лудницата била близо, ами по тази логика месо комбината е по-близо.
223
0
 
9
 
! Отговори
до ББ преди 5 години
ББ , защо не реагирате на "съдията" неприел експертизите на обвинението и приел само на защитата и така оправдал един бивш кмет за смъртта на дете. Че и още един състав го оправдал. Срам за бг съдебната система. Не и вярвайте. ?!? Убиец на деца със връзки във съда. Това е той.
222
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същото важи и за теб Биби!!!
221
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука пак е на всяко гърне меродия. Прасетата в МВР кога им остава време да ловят убийци от слухтене в нета?Слухтят, *** и чакат превилегии, осигуровки, 20 заплати и ранно пенсиониране!
220
6
 
17
 
! Отговори
След дъжд качулка преди 5 години
Вместо да вземе превантивни мерки срещу престъпността, тоя на снимката се прави на загрижен постфактум! Ама как да се бори сам със себе си! Тя рибата се вмирисва откъм главата! Като се започне от зората на демокрациятата с Иван Костов, та се свърши с тоя, всички са за затвора! Няма справедливост! Затова младите и умните или ще бягат, или ще ги убиват! Да се махаме от бгето докато е време и да ги оставим тук белите якички и сините венцци!
219
4
 
8
 
! Отговори
Познавали го? преди 5 години
Подливат вода на Министър предателя!!!Както е написано заглавието: "Борисов за убиеца от Русе: Въпрос на време е да го хванат!"Излиза 1) че Министър Председателят знае "убиеца от Русе" и 2) казвайке "го хванат"Ако Цецко още влачи крак след Борисов, па да земе и да излови първо тези които подливат вода на Борисов и после полицайте да се занимават с каквото не им се занимава.
218
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поръчителя боко назначил елитен отряд от София разследва, чети да приктие следите.
217
1
 
20
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Бате Бойко, дано проявиш същото усърдие за разкриване на престъплението и най-справедливи наказания за извършителите, както направи преди седмица с "жестокото нападение над 'журналиста' от (твоите пудели) Господари на Ефира и Нова" -М. Върбанов!
216
2
 
22
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Нова Телевизия е авангарда на Луциферианската пропаганда в България. БтВ е на същата програма, но в сравнение с Нова изостават. Пропагандата на Нова (поръчана и платена от пипалата на Сатаната), с която се облъчват Българите е като гноен абцес на снагата на България, който трябва да бъде разрязан, почистен и излекуван, или най-добре изрязан! Пазете децата си от менталните бацили, с която Нова и предаванията й ще ги облъчи и зарази!