Борисов за убиеца от Русе: Въпрос на време е да го хванат!

Най-добрите криминалисти сме пратили там, обяви премиерът
Обновена: 7 окт 2018 21:42 | 7 окт 2018 17:36, Красимир Ангелов
317
Борисов за убиеца от Русе: Въпрос на време е да го хванат!
Снимка: БТА

Убеден съм, че колегите от криминална полиция и прокурорите в Русе ще разкрият това убийство, обяви министър-председателят Бойко Борисов във връзка с жестокото убийство на 30-годишната жена от Русе.

Още по темата
"От това, което знам, от многото ДНК материал, който има съм убеден, че е въпрос на време да го разкрият. Моля ви да не ги пресирате, най-добрите криминалисти сме пратили там", посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

По думите му ДНК-то от убийството в Русе е дадено сутринта, но още се чака.

Вътрешният министър Младен Маринов също коментира случая, като подчерта, че всички действия продължават.

"Надявам се на базата на всички иззети находки и веществени доказателства от местопрестъплението да стигнем до извършителя", посочи МВР шефът и определи случилото се като изключително брутално престъпление.

"Става въпрос за изнасилване с последвало убийство на 30-годишна жена, която е в управителния съвет на местна телевизия", каза министърът. На мястото е бил извършен и повторен оглед, фиксирани са и са иззети множество находки, включително и генетичен материал.

Маринов каза, че е осигурил експерти от института по криминология, които да започнат работа по установяване на ДНК-профил и различни дактилоскопни следи, иззети от местопрестъплението. Работи се по отношение на лица от криминалния контингент по тази линия.

В близост има психиатрично заведение, което също е обект на проверка дали някой от настанените там не се е отклонил. Работи се по установяване на видеокамери в района, на свидетели, каза още министър Маринов, като добави, че става въпрос за алея, по която спортуват местните хора.

Както е известно, жестокото убийство, което потресе града, е станало вчера през деня на кея в Русе. Тялото на телевизионната водеща е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена.

Колата на убитата Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
4
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Ха - ха...
214
1
 
47
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Случаят засмърдя от самото начало !Двете сатанински телевизии БиТиВи и НОВА излъгаха в един глас, че убитата е бизнес дама.Те скриха, че всъщност става въпрос за журналистка и то не каква да е журналистка, а разследваща такава, извадила наяве далавери за милиони на управляващата мафия ГЕРБ.Скъпоплатените телевизии също скриха, че убитата е член на протестиращите майки на деца с увреждания.Всичко това навежда на мисълта, че случаят не е битов инцидент, а показно отмъщение на хора с власт.
213
7
 
3
 
! Отговори
21st Century преди 5 години
Тялото е намерено към 14:30 часа!! А кога е извършено убийството? Аутопсията ще покаже.Но ще се сетят ли поне това да съобщят? Имала среща с приятели-ок, но да разпитат мъжа й- кога за последно са се чули... Как са разбрали маршрута й през деня, след като мобилния телефон липсва? От камери ли или всичко е било организирано и убиеца е знаел тя кога къде ходи и какво точно прави??
212
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацата говореше за "битова престъпност"!!! Това ще бъде и заключението. Световните медии се оказаха по-адекватни от нашият слугинаж.
211
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хваща ме страх да отида до тоалетната . Този Толум и отам ще се поддаде . Ей тези ,от ,,свободната и независима ,демократична ,,преса ,ще го дозакопаят ,както закопаха ,,Работническо дело,,по подмазване .
210
3
 
14
 
! Отговори
БКП-ГЕРБ преди 5 години
До Даниел Б. Пътят води към Ада . 1 в света по смъртност ?
209
35
 
4
 
! Отговори
Даниел Б. преди 5 години
САМО ГЕРБ!България е на прав път с г-н Борисов и г-н Цветанов.
208
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен200....пенсии на малцина богоизбрани демократи ...
207
0
 
30
 
! Отговори
Ще ви кажа преди 5 години
Какво ще стане преди години в случая от борисовата обвиниха скитник съсипаха му живота после се оказа невинен очаквайте и тук да обвинят скитник както в борисовата или някой от психиатрията да съсипят живота му и когато се окаже невинен ще видим дали ще има оставка на правителството или на правителството пак някой друг ще му е виновен
206
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Работим по въпроса..."Навремето, когато НИЩО не се правеше по поставена задача, така се отговаряше.Мисля, че и сега е така ...
205
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за погубения живот на тази млада журналистка! Жалко и за журналистиката и медиите, които бяха "умъртвени" с пари или сплашване! Къде сте, четвърта власт? Какво стана с "Лет ит би"? Кога ще осъзнаете, че без свобода на словото няма демокрация? Вие ни върнахте във времето на "Работническо дело" и задушихте всеки опит за изразяване на мнение! Колко още ще пропадате или ще изтрезнеете от дрогата на мафията?
204
4
 
23
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 години
Така, понеже господата от сайта са изтрили набързо 30 коментара на будните граждани искам да заявя открито: 1. Убийството е политическа поръчка с цел да се затвори устата на журналистката, а след това с ефекта на доминото да се сплашат и малкото останали честни журналисти (такива в този сайт не са останали) 2. За пореден път ще лепнат убийството на някой невинен , който или ще се самоубие или никой няма да чуе повече за него. 3. Ще направят опит дали могат да направя сценарии по тяхно усмотрение
203
1
 
37
 
! Отговори
Дам... преди 5 години
Щом лично Борисов е пратил "най-добрите" няма как да не лепнат на някой това убийство!
202
8
 
13
 
! Отговори
от Германия преди 5 години
Здравейте, живея от години в Германия и вече съм си оправил живота, стабилни доходи, жилище, две семейни коли и мога най-отговорно да ви заявя, че тук в Германия където аз живея ако стане такова нещо полицията действа и най-много до 1-2 часа извършителят е заловен и предаден на съда. Тала е в цивилизованоте държави на Запад, а в България няма държава.
201
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МарияМария, бихте ли обяснили, защо съжалявате, че истината никога няма да излезе наяве. За да съжалява човек за нещо трябва да да сигурен, ако не сте сигурна би било глyпаво да съжалвяте, а няма съмнение, че вие сте умна и интелигентна, така че, бихте ли обяснили. Благодаря Ви предварително.
200
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е много време е нужно на полицията първо трябва да си извадят ръцете от гащите и задниците после да изключат гей порното от компютъра и да пуснат регистъра с престъпници и накрая да вземе министъра да излезе със секретарката от тоалетната да се пооправят да напишат заповед за арест.Бойко умолявам те сложи нормален началник на МВР.Ако го направиш обещавам че ще гласувам за теб дано поне това вземе заработи
199
34
 
2
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Давай Бойко мачкай комунистите. Само ГЕРБ да живее Генерал Борисов.
198
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости жената! Айде по бързо действайте че брадата расте и не чака!
197
1
 
25
 
! Отговори
Мария преди 5 години
Жалко за тази млада жена.Жалко,че истината никога няма да излезе на яве..Заблуден народ сте тези,които вярвате на празните приказки на Тиквата най-голямата мафия в България.
196
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си влезе в ролята на Премиер и да даде реално обяснение на хората защо ще вдига данък таван на осигуровките на 3к при положение, че има милиарди излишък финансите цъвтят, пазар сме и готови за еврото! За да ги раздаде в пенсии на малцината червени богоизбрани и бразилския му електорат не ме устройва, и ние имаме родители пенсионери, що тия 60-70лв на месец да ги давам на други...