След сигнал за силна музика: Тумба буйства срещу полицаи

Трима униформени са ранени. Единият е в болница
19 окт 2018 11:30,
118
След сигнал за силна музика: Тумба буйства срещу полицаи
Снимка: Архив, Булфото

Трима полицаи са пострадали в сливенски квартал, след като се отзовали на сигнал за силна музика, съобщават от "24 часа".

Органите на реда отиват в кв. "Надежда", след като бил подаден рапорт за силна музика около 22:15 ч. снощи.

При пристигането на автопатрула униформените заварили групичка, която отказала да се подчини на полицейските нареждания и да предоставят документи за самоличност.

Служителите на МВР опитали да задържат лицата, но били нападнати от двама мъже във видимо нетрезво състояние. Хулиганите започнали да хвърлят бутилки срещу полицаите.

Леко са пострадали трима полицаи. Двама от тях са били прегледани в болница и са били освободени, а третият униформен е оставен за наблюдение.

Задържан е 46-годишен мъж,  а в хода на спецакция, проведена тази сутрин, още девет души от групата са били отведени в РПУ Сливен.

Към момента се установява какво участие са имали задържаните по време на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов и Цветанов ги защитиха като казаха, че всеки етнос прави престъпления! Лично го видях по Телевизията как го казват
75
0
 
11
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Ако някой бе заложил..за шведска атака в Айтос.където за малко да убият двама Българи - печели!!!Абе тези наистина..ни подлагат на геноцид..
74
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам, да си направят хората е до тях и си МВР и техен си съд :)
73
0
 
20
 
! Отговори
СС преди 5 години
Дупетатите имат охрана народа нека го бият "***"!!! Време е българският народ да вземе властта в свой ръце и бой по търтеите и крадците!!!
72
0
 
14
 
! Отговори
НРБобгазяването преди 5 години
Това е ежедневие в "маалите", житаните са защитен вид от БГ политиците!!! В Петрич всеки ден се палят гуми и кмета не взема отношение обгазяването!!!
71
0
 
16
 
! Отговори
дедо Ви преди 5 години
Напрежението натрупано в обществото започва да избива в посока с непредвидими последствия! Ало МВР-то Вие представители на властта ли сте или боксови круши? Респектирайте докато не станат по ниски от тревата и по тихи от водата....
70
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да забравя, как една видна мутра преби един полицай, пред 4 други, метна им един пари, а те, заедно с пребит ия, който кървене и не можеш да стои прав се на вършиха върху пачкат...
69
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДрухщгГумени патрони, ешектрошокове? Това, да не ти е детската градина. Откриват огън по тълпите, разпарчатосват 10ина парчета, та да подгизне земята с тях и знаеш ли, какво хубави по ще се кротнат махалата.Па ако почнат всеки ден да избиват, един няма да смее, да за пее, не узика да пуска. Аааааа,.ми шамар?!
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До другБъ мълчи бе младеж, че и аз вадя кинта от тая схема.... Ух, за 15 бона ша млъкнеш ли? Че иначе ще дам на някого 30, да те замълчи.
67
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това стане в някоя друга страна, без значение Турция, САЩ, Германия, Русия, Япония... Щеше да им тумба от трупове :)
66
1
 
16
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Хора изхарчени са 22 000 000( милиона) за улуица дълга 1.2 км и широка 7. Идва по около 3000 лв на кв м!!!! Абе злато ли слагат..??тунел ли копаят?? Схемата е такава..ремонта е реално за 10 мил. Кум това се слага плюс 5 за фирмата. Още 5 за властта и се дават 2 които ще им се " отнемат" като глоби!! Обществото сияе,Фунди вика ето глобихме ги!! Фарс!!Бб махай се заедно с..всичките ти слуги!! Ама Иванчева я..разкостиха а??
65
0
 
13
 
! Отговори
179 преди 5 години
А в София нека се правят на тежки ченгета. Всичко знаят и са най-силни. Любимото им нещо е да закачат малки деца и уязвими хора хаха :D
64
0
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
След като подадох сигнал за изнудване от 6ма ро.ми Полицията направи преписка до прокуратурата а прокурора ми прати писмо с което ме уведомява, че отказва да образува до съдебно защото нямало престъпление те си искали аз съм давал.Хора не може да се разчита на властите те са на тяхна страна и ако се саморазправим с тях ще ни осъдят нас.
63
0
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Внимавайте! Станали са много нагли представят се за майстори на покриви и изолация и ви предлагат да свършат работа за малко пари после изнудват за 10 пъти повече и като им кажеш за полиция не се плашат а полицията ти вика защо им даваш а те защо им дават да ги бият!
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак да попитам.....Къде е БХК,а!!!!!
61
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Римляните не са виновни,виновни са политиците,които не желаят да имаме силна полиция,армия и наистина независима съдебна система.Ако полицията беше такава,каквато трябва да е,много от политиците,щяха добре да се замислят преди да станат такива!
60
1
 
30
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Нова загора,Гълъбово..Сливен!..Русе..да правим залози вече,къде шведите ще викат пак или предизвикат властта.Те са първосигнални но тези епизоди са режисирани от..Д П С.!! Полицията няма ли гумени куршуми? Спрей? Електрошок.. тръшне ли 3-4 *** и се кротват.Друг път полицаите с камери и..щит до щит.Не се ли даде урок..ще се увеличава наглостта им
59
1
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Милиционерите за какво плащаме да носят оръжия като не ги използват ,въвеждане на закон за лична самозащита е решението ,всеки да се пази сам като в люлката на демокрацията сащ ,униформените *** са безполезни очевидно ;) !!!!
58
0
 
23
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
А изнасилени полицай има ли или са само бити????
57
1
 
3
 
! Отговори
до 57 преди 5 години
Това обаче дето го говориш не можеш да го докажеш ,,както пешеходеца е с предимство ,така и малцинството ,отвънка знаят каква мизерия е в гетата под лупа гледат ,може и танкове да закараш но с каквато скорост ги закараш двойно по-бъзо всички дето са дали и изпълнили заповедтта ще са в Хага... за тебе са ,,роми,,-- да го пиша по културно за европейците са българи от еди си какъв си произход--- дискриминация в ЕС няма само да си я помислиш тази и си изгорял.