Хасковски бус с нелегални имигранти – 13 души

Твърдят, че са граждани на Афганистан и Пакистан
28 ное 2018 18:31,
10
Хасковски бус с нелегални имигранти – 13 души
Снимка: архив "Булфото"

13 граждани на Афганистан и Пакистан са били заловени от Гранично полицейско управление "Ново село" на 26 ноември, около 21:30 часа.

Още по темата

Граничарите са спрели оранжев микробус, с шофьор 32-годишен мъж от Хасково, на около 2 км. от река Марица.

В буса те установили 13 мъже без документи за самоличност. 10 от чужденците заявили, че са от Афганистан, а 3-ма от Пакистан. Шофьорът и нелегалните имигранти са задържани.

Районната прокуратура в Свиленград е била уведомена за случая. Срещу нелегалните имигранти е образувано бързо производство.

Установено е било, че чуждите граждани влезли от Гърция у нас нелегално. Те са настанени в Специален дом за временно настаняване на чужденци в Любимец.

Водачът на автомобила В. А. е уличен за каналджийство чрез осигуряване на транспорт. В. А. е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Бързото производство ще приключи в законния срок, уточняват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И нелегалните и трафиканта с първия самолет на НАТО право в Афганистан.
5
2
 
11
 
! Отговори
Стоян Ангелов-Шумен преди 5 години
Аз съм гражданин на Бокостан - най-бедната и пропаднала държава в ЕС, с най-мръсен въздух, най-висока смъртност, най-ниски пенсии и най-ниска продължителност на живота в цяла Европа. Къде да кандидатствам за храна и подслон? Пиша от телефона на един приятел.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как са елезли бря ! Нали винкела направи велика ограда ?
3
1
 
26
 
! Отговори
истина е преди 5 години
В Гърция за всеки хванат мигрант ,на шофьора дават по две години !!Значи и ако тук стане така , ще лежи 26 год. в затвора !
2
0
 
28
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Много атомни физици започнаха да пристигат в държавата.
1
2
 
16
 
! Отговори
СРАМ преди 5 години
Да пускате човека бързо!!!! Имаме нужда от тези хора, за да си оправим генофонда!!!!!!!!!!!!!! ОЩЕ тарамбуки давайте ОЩЕ! Побойко да отиде да изпроси от баба Шмеркел още 200-300 000. У Бугаристан е убаво, ще се чувстват като у дома си!!!!!!