Събират багажа и на талази... Роми от Войводиново се изнасят

По документи там живеят 100 души, в действителност много повече
Обновена: 9 яну 2019 18:12 | 9 яну 2019 17:00, Екип на Bulgaria On Air
239

Ромите от махалата в село Войводиново, които са незаконно пребиваващи, започнаха да се изнасят преди домовете им да бъдат разрушени, съобщи Bulgaria ON AIR.

След проверка стана ясно, че по документи там живеят 100 души, а в действителност са много повече. Голяма част от хората предпочитат да напуснат къщите си сами, преди да бъдат изведени насилствено.

По думите на директора на пловдивската полиция Атанас Илков тази сутрин около 20 обитатели на ромската махала са започнали да си събират багажа и да го товарят на автомобили.

"Продължаваме засиленото полицейско присъствие във Войводиново. На 11 роми са връчени актове по Закона за гражданската регистрация и за личните документи", уточни Илков.

Комисия от община Марица е описала 15 опасни постройки, които в най-скоро време ще бъдат съборени.

Продължава работата на експертите, които са ангажирани с незаконното строителство в махалата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
5
 
1
 
! Отговори
до 143 преди 5 години
Вече писах по-долу за невежите - Господ е един (Библията)И той вижда и чете писанията ти и душата ти .
112
9
 
2
 
! Отговори
до 143 преди 5 години
Вярващите не гонят деца и хора посред зима от къщите им , заради нещо с което нямат нищо общо .Господ гледа !
111
3
 
1
 
! Отговори
до 137 преди 5 години
Господ е един (за невежите не знаежи че така пише в Библията)БГ-тата също са налетели в Европа без никой да ги е канил.И част от тях продължават да се натискат тук , ... за сега .
110
7
 
1
 
! Отговори
до 128 преди 5 години
Тези с който се е бил са в ареста -- тези който бягат в снега и ги заплашват нямат нищо общо ,ако нещо на някой са му криви да почват навсякъде в Б-я ..... но тука действа и европейско законодателство което е с приоритет сами сме си сложили парафите и е много възможно ние с всички българи и прочие население да платим огромни суми заради подстрекаване и действия който не са правилни.
109
10
 
1
 
! Отговори
до 124 преди 5 години
не е справедливост посред зима да бъдат гонени деца и хора от къщите си заради действие за което нямат нищо общо .Господ вижда и ще има възмездие!
108
2
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Не се самозалъгвайте - който гласува за герб, гласува за това ци гани да убиват българи. Времето за политкоректност свърши преди няколко убийства, сега е време нещата да се наричат с истинските им имена. Всеки, пуснал за герб, е персонално отговорен за следващото убийство.
107
0
 
16
 
! Отговори
НЕНО преди 5 години
Събират багажа и къде отиват ????? На друго място , пак в гетата, където пак ще нападат , ще крадат и ще правят бели.....това не е решение! !! Работа в чистотата , здравни осигуровки ,децата на училище и тогава детски и социални.....къде са парите за интеграция на ромите от ЕС ?? Познавам ромски семейства с образование , в брак с две деца, ходещи на училище и живеещи в собствен дом....значи може стига да искат! !!
106
7
 
2
 
! Отговори
до 131 преди 5 години
Господ вижда всичко . Всичката простотия , алчност и злоба на БГ-тата.И ги оправя методично , така както само той може !
105
12
 
3
 
! Отговори
до 117 преди 5 години
Тези дето ги гонят в този сняг навън без да са виновни защото няма такъв номер някой да е виновен заради друг и да му бутнат къщата макар и незаконна заради някакъв политически имидж след като бъдат осъдени ще платят с нашите пари...неможе да гониш хора на улицата да умрат от студ при минус 10 градуса с малки деца ще съдят Б-я за стотици хиляди и ще я осъдят и ще им направят нови къщи ,ако щете тука да се съдерете да викате и обиждате.
104
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и тази година Господ ще освободи 50 хил имота обитавани от БГ-тата незаконно по неговите земи. Част през зимата , част през лятото. Господ работи планирано!
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 125. Този господ видя побоя над военния, за това така става.
102
0
 
18
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Другари, някой от вас има ли още илюзии, че съществува държава на територията на бившата НРБ :))) Наздраве, другари, в памет на един народ и една страна
101
4
 
1
 
! Отговори
като в Америка преди 5 години
Другари! Да се поучим от практическия опит на братята хАмериканци. Още преди повече от 200 години те са казали, че добър ин-дианец е мъртвият ин-дианец. И я вижте каква държава са си построили. Ние тук какво има да се маем още?
100
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
посред посред зима гонят хора от домовете им ...Господ гледа ! И Той никога не забравя !
99
0
 
17
 
! Отговори
Шок преди 5 години
И къде ще се заселят сега? Със сигурност в някое незаконно гето до следващият инцидент. И така българите ще плащат данъци и имоти, а ромите ще се настаняват в общински жилища и ще бият българите, защото във властта има патриоти. Къде е сега олиото Симеонов?
98
1
 
16
 
! Отговори
Anoн преди 5 години
Изнасят се защото в неделя може да ги бият....
97
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десет години бойчО , десет години без.срам.НИКО !
96
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"По този начин ли решавате въпроса с индивидите?"---Каквидите имаш предвид, нали? Или гнидите?
95
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобоПърво, да ги впрегнат във възстановяване на битовите им условия в Белене, Ловеч, Скравена, ако трябва, и нови местожителства да им се организират... Да им се подберат и подготвят (да прочетат поне "Майн кампф") съответните подходящи "възпитатели" по местожителство. И след това да "Нема лабаво" (Т. Живков)
94
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема се изнася на талази и отива в друго село,а там пак същото!Е що така беее!По този начин ли решавате въпроса с индивидите?