Събират багажа и на талази... Роми от Войводиново се изнасят

По документи там живеят 100 души, в действителност много повече
Обновена: 9 яну 2019 18:12 | 9 яну 2019 17:00, Екип на Bulgaria On Air
239

Ромите от махалата в село Войводиново, които са незаконно пребиваващи, започнаха да се изнасят преди домовете им да бъдат разрушени, съобщи Bulgaria ON AIR.

След проверка стана ясно, че по документи там живеят 100 души, а в действителност са много повече. Голяма част от хората предпочитат да напуснат къщите си сами, преди да бъдат изведени насилствено.

По думите на директора на пловдивската полиция Атанас Илков тази сутрин около 20 обитатели на ромската махала са започнали да си събират багажа и да го товарят на автомобили.

"Продължаваме засиленото полицейско присъствие във Войводиново. На 11 роми са връчени актове по Закона за гражданската регистрация и за личните документи", уточни Илков.

Комисия от община Марица е описала 15 опасни постройки, които в най-скоро време ще бъдат съборени.

Продължава работата на експертите, които са ангажирани с незаконното строителство в махалата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
22
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Който е бил войник Знае!! Направи Пешо нещо..и старшината казва.Зарад Пешо. Всиички. Например тичане 10 км..После горкият Пешо го отнася от всички.Айде стига с тази фаллива толерантност!! Не изпълняваш задължения- няма права
72
1
 
21
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Как се действа в Израел..Да не с. Шведи като нашите ,а по сериоЗно с техните палест..! Взриви се някой или убие военен или полицай. Къщата на семесйството му ако ще да е супер законна се изравнява!! Да знаят семействата и си ги възпитават!! Държавата трябва да респектира!айде тук..направи шеед золум+ цялата семка без помощи за година!! Никакви.детски,други. !! Роди преди 18 год без помощи до живот.
71
26
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ромите каква вина имат , че са се родили в деинструализирана държава без ресурс, с един продажен елит и васали на световния еврейски финансов капитал???Ами те искат да живеят като всички други хора, те нямат вина, че в държавата на Трите П.расета има корупция , а с ромите флиртуват всички партии по време на изборите!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!
70
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се махнат от там къде ще отидат? Въпросът с гонене няма да се реши. Така още повече се настройват срещу държавата защото за тях държавата ги гони. Това ще има страшни последствия за държавата.
69
2
 
9
 
! Отговори
10 преди 5 години
Да се настаняват в закрити вече и безлюдни села и там да се самоуправляват!Говори се , че след 9 септември 44-та искали ог Г. Димитров обособена територия в страната , а именно Добруджа.Които не работят и безчинстват наистина трябва да се въдворяват някъде за постоянно, нещо като ромистани.Трябва да се мисли разнопосочно!Убедил съм се , че големият проблем е бездействието на кметовете заради изборите.Къде бяха досега тези кметове?
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
знае се че са незаконни и не се прави нищо по въпроса.Нехайството на всички институции е за европейски съд!
67
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оркитее от филма изглеждат като красавци в сравнение с тия ромеи - грозни, черни, уродливи, ..Арийците са такива, какво се учудваш...
66
1
 
28
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Някой питал ли се е,защо нашенските...ромпяни емигрират все на запад,в Германия например,а не в Турция,в мегаполиса Истанбул,където биха се...развихрили.Отговора е...*** и много...прозаичен;защото в Турско бият...яко,който хванат да краде.Бие и полицията,бият и окрадените турци,ако хванат крадеца.За това и там нашенските***са голяма рядкост,почти...атракция.А не дай Бог да посегнат на...местен;жив няма да го оставят да се...прибере.
65
4
 
19
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Мутрата от СИК да излиза и да пред хората и да обясни, каква стратегия или план има ГЕРБ , да се справим с ц.иганския проблем!!!Какво се скатава зад министрите и кметовете!!!???Мутрата от СИК да излиза, и да носи отговорност, това не е да р.екетираш хората и да въртиш бухалката, да тормозиш хората и да всяваш страх, младите българи да напускат държавата, а старите са се свили като в пашкули!!!Мутрата от СИК да излиза!!!Агент Питър Фланиган!ЦРУ!!!
64
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо на почистващи препарати!!!
63
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оркитее от филма изглеждат като красавци в сравнение с тия ромеи - грозни, черни, уродливи, *** изчадия сякаш изпълзели директно от ада
62
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Индия или на веро!
61
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Българите мразят турците а ядат бой от ромите"Що за глупост!? ... поне първата част на изречението
60
2
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Демокрацията им позволява да дойдат и да се настанят и във вашите имоти ,я сте протестирали ,я са ви дали на комисията по дискриминация ,не е евроатлантическо това ;) !!!
59
2
 
13
 
! Отговори
месара преди 5 години
изнасят се? Накъде? На към Байрактарово? Това не са гербави министри, като се издънят да ги преместиш на друго местенце и всичко точно.
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е къде ще отидат тези капуцини То изнасянето не е като да се реши проблема.
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пада им се , като не щат мира на им секира
56
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АКТОВЕ СА СЪСТАВЕНИ ДОСЕГА НА РОМИ И НЯМА СЛУЧАЙ НЯКОЯ ГЛОБА ДА Е ПЛАТЕНА.
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е лесно на политиците, хем да ги интегрират, хем после да гласуват за тях. Две не съвместими неща.
54
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На изхода да им се раздават еднопосочни билети към Брюксел и Берлин и по 1000 лева джобни пари за начален тласък. Там западните многознайковци да си ги интегрират.