Събират багажа и на талази... Роми от Войводиново се изнасят

По документи там живеят 100 души, в действителност много повече
Обновена: 9 яну 2019 18:12 | 9 яну 2019 17:00, Екип на Bulgaria On Air
239

Ромите от махалата в село Войводиново, които са незаконно пребиваващи, започнаха да се изнасят преди домовете им да бъдат разрушени, съобщи Bulgaria ON AIR.

След проверка стана ясно, че по документи там живеят 100 души, а в действителност са много повече. Голяма част от хората предпочитат да напуснат къщите си сами, преди да бъдат изведени насилствено.

По думите на директора на пловдивската полиция Атанас Илков тази сутрин около 20 обитатели на ромската махала са започнали да си събират багажа и да го товарят на автомобили.

"Продължаваме засиленото полицейско присъствие във Войводиново. На 11 роми са връчени актове по Закона за гражданската регистрация и за личните документи", уточни Илков.

Комисия от община Марица е описала 15 опасни постройки, които в най-скоро време ще бъдат съборени.

Продължава работата на експертите, които са ангажирани с незаконното строителство в махалата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Най- хуманно ми се струва всички ромеи да бъдат изгорени живи"---И колкото по-бързо, толкова по-добре.
92
0
 
28
 
! Отговори
Бобо преди 5 години
Лесно се решава проблема с ро'мите, бежанци и други такива.Строителна повинност, да строят тунели мостове и да няма не искам и не мога. За месеци всички ще се кротнат. 16719
91
2
 
27
 
! Отговори
Чочоолу преди 5 години
Столипино изтръпва в панически страх. След няколко дни някой пропява на милицията кои са убийците и те са заловени. Ген. Чочоолу иска да му ги предадат и лично да ги разстреля, но милицията успява да ги опази и ги предава на прокуратурата. Оказва се, че това са 9 мъже на възраст от 23 до 36 г. Съдът осъжда 4 от тях на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода.
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се появи някой в България като Унгареца дето трепеше роми но държавата и съда нищо не прави престъпните роми да са в затворите и да работят тежък труд !Ромите са индиски мантолетет!
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос!Кога миганина изглежда като човек?Отговор:когато е далече.
88
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това нищо няма да реши - след като напуснат Войводиново, ще се строят край някое друго село, и ще започнат да тероризират него!Единствения начин за справяне с ромския терор е държавата да си влезе във функциите, но докато управляват ГЕРБ и Угоените патриоти, избирани с огромен брой ромски гласове, това няма да стане
87
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Думата м-у-р-г-а-в даже ли цензурирате вече?!Ами такива са, да!Грозни, невежи, мързеливи полу-човеци!
86
0
 
6
 
! Отговори
MEN преди 5 години
NAPRAVO NJAMA DA SPJA OT PRITESNENIE.NJAKOI PITA LI BALGARITE NA KOITO IM SABORIHA ZAKONNITE KASHTI V NESEBAR,KADETO KATO RIMLJANI NA VOINA SE BIEHA PO SHTITOVETE NA KORABI V ZALIVA KRIMINALNITE TIPOVE NA ,,TEZI,,KOITO GI IZPRATIHA DA UMORJAT MAIKI I BASHTI.TA SHTE SEDNA DA MISLJA ZA ZINGATELITE.....D......M.....MU
85
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Местят катуна ,на друго място ще тарашат, грабат,бият.да се изселват от територия България в посока неизвестна.Тръмп и Путин да им намерят територия там !Да вземат и Бойко с тях
84
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този командос няма ли колеги - бойни другари от мисиите?? Които да не протестират с цветя, ами...
83
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- хуманно ми се струва всички ромеи да бъдат изгорени живи.
82
4
 
11
 
! Отговори
Василев преди 5 години
И кой им дава помощите на ***- правителството на ГЕРБ, и за кого гласуват ***-за ГЕРБ!!!Мутрата от СИК да излиза и да каже каква стратегия и план за действие имат ГЕРБ за справяне на наболелия проблем!!!Не минава ден, без някой да е бит,окраден и измамен от ***!!!Мутрата от СИК да излиза, нали е смел, или е страхлива герберска ф.ъшкия!!!Агент Арън Билигън!ЦРУ!!!
81
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е най-гъсто населената с роми държава в света. 4,5 на 100. Това официално. Неофициално 2-3 пъти отгоре. Македония-2%, Румъния-3%, Турция-1%. Възродителен процес е неприложим защото повечето от тях са си с български имена и се имат за българи, а и няма къде да ги изпратим на екскурзия защото при нас са най-много и никой няма да ги приеме. Очертава се нерадостно бъдеще в което те ще коват законите в тази държава.
80
2
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Много моля мутрата от СИК да излиза и да каже как смята да се справи със своя електорат ***!!!Каква стратегия и план за действие имат ГЕРБ!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!
79
4
 
10
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Това е на Цветанов електората, пловдивските роми 90% са гласували за ГЕРБ!!!Агент Мич Маккензи!ЦРУ!!!
78
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тези с "нелегалното енерго" глобени ли са? Кои са що са? Имало 100 регистрирани и "МНОГО" други! Да не са паднали от Луната, тези "многото"!
77
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе нали сте християни,защо гоните хората посред зима?Да ,знаете всичко се връща ,Оня от горе гледа!
76
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи с о.рките трябва все по-твърдо докато все повече тръгнат да емигрират, кеф ти франция, кеф ти германия - либерални страни, пълни с о.рки от цял свят.
75
0
 
22
 
! Отговори
???? преди 5 години
А за чия сметка ще стане премахването на съборетините им?! И защо не ги глобяват и задържат ами ги оставят да оберат каквото могат? Къде отиват изобщо? На друго място да си трупат, а ние ще вървим след тях и ще чистим! Тези багери, камиони, работници да не са за без пари! Е**** дивотията!
74
1
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Д.ебил ли е професор Иво Христов или правата гълчи!!!???Агент Ъруин Госпитал!ЦРУ!!!