Тол системата тръгва от днес, но само пробно

Инсталирани са камерите, които ще отчитат изминатото разстояние
16 авг 2019 07:38, Александър Попов
10
Тол системата тръгва от днес, но само пробно
Снимка: Булфото, архив

Тол системата тръгва от днес, но само пробно. Вече са инсталирани  камерите, които ще отчитат изминатото разстояние.

Системата ще бъде тествана, а реалното събиране на таксите за камиони над 3,5 тона ще започне от март следващата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: тол система
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То хубаво, ама към днешна дата не трябваше ли да е понатрупала и няколко месеца опитност. Поне така се твърдеше доскоро из някои студия. Което може и да е фейк, но ако не е, лесно се установява само с един поглед или преглед на наличните документи. Тогава по-чудното е защо баш вардиянинът на републиката го е ударил на уволнение, вместо поне от кумова срама да разръчка удобно забравилите какво са подписали институции...
7
0
 
0
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
А след като ТОЛ системата няма да тръгне тази година защо нямаше годишни свинетки за автобуси и ТИР-ове? За да платим по 2 месечни повече ли бе некадърници? Последните 2 свинетки за всички автобуси и ТИР-ове за тази година трябва да са безплатни за сметка на фонд работна заплата на АПИ която отново се ***!!! Всеки месец да си губим времето за свинетки да купуваме, а пътища няма! Егати некадърността на държавните ***!!!
6
1
 
4
 
! Отговори
видимите резултати преди 4 години
айдр започва новото обиране и дране на кожи от гроб !
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер! Най- накрая да се облекчи трафика! Вчера по магистралата от Бургас към София имаше и възстаричък бус, в който отзад с отворени врати прекарваха сено. Добре,че трактори не са тръгнали по магистралата. Аз съм за. Опасни са не само тези, които карат неразумно бързо, а и тези които карат несъобразено бавно.
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените ***, се прививат от ужас, че нещо хубаво се направи в България!!!!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо , искаш да се кара с превишена скорост и народа да се избива по пътищата ли ? Като пораснеш ще разбереш че шофирането не е удоволствие а работа и иска внимание и дисциплина
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""които ще отчитат изминатото разстояние."............. и още нещо, ще отчитат и скоростта по ИЗМИНАТО разстояние. Готвят поредната секира за превишена скорост. А може би така трябва - особено за скоростта!
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешници!