Вместо цвете, шанс за живот - Георги се нуждае от помощ

Ученици от Пазарджишко помагат в борбата му с рака
Обновена: 16 сеп 2019 12:28 | 16 сеп 2019 12:04,
7
Вместо цвете, шанс за живот  - Георги се нуждае от помощ
Снимка: Facebook

Учениците от Икономическата гимназия в град Пазарджик и тези от Основното училище на село Паталеница решиха да помогнат на своя бивш възпитаник Георги Арнаудов. Той се нуждае от финансова помощ за борбата си с тумор на таза.

Учителите от Икономическата гимназия са направили призив вместо цветя, децата да оставят своите дарения за благородната кауза по спасяването на живота на Георги. За целта е поставена кутия за събиране на средства в училището и е открита банкова сметка, по която могат да бъдат събирани средства.

Благородната инициатива веднага бе припозната и подкрепена от множество магазини и училища в областта.

Всеки желаещ може да помогне на Героги Йорданов Арнаудов в откритата за тази цел сметка към Райфайзенбанк: BG72RZBB91551011086230 BIC RZBBBGSF

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 4 години
До 5:Всеки желаещ може да помогне на Героги Йорданов Арнаудов в откритата за тази цел сметка към Райфайзенбанк: BG72RZBB91551011086230 BIC RZBBBGSF
5
2
 
3
 
! Отговори
До Павел Гълъбов преди 4 години
По публикацията работи: Павел Гълъбов - онлайн сметка дай! пуснал си темата и край, работата ти е свършена...........! Много хора искат да дарят, кой колкото може. Пледирам до Павел Гълъбов да се размърда и да потърси сметка за онлайн банкиране, която да я сподели в поста си, за да може да се дарят повече финансови средства.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2По тая логика, е ти трябва Нишко. Само си седиш и свише ти се снася ...
3
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
за това дете няма хеликоптери ама за стефан Данаилов и караянчева имамислете на изборите защото загиваме
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано Бог се смили над това момче и това да е за смирение и за придобиване на добродетели, не му трябват хиликоптери и светила в медицината, достатъчна му е помощ Свише.
1
2
 
29
 
! Отговори
maca преди 4 години
Ето за Георги няма да има хеликоптери, безплатно лечение в правителствена болница с най-добрите лекарства, защото той не е Цвета Караянчева със счупена ключица...Мъка, мъка, България умира.