Загиналата туристка е дългогодишен журналист

Лили Тодорова работела по докторантура, била и доброволец
Обновена: 13 ное 2019 16:26 | 13 ное 2019 14:55, Веселина Йорданова
34
Загиналата туристка е дългогодишен журналист
Снимка: БТА

Загиналата туристка в Рила е Лили Тодорова, дългогодишен журналист на БТА и бивш главен редактор на "Вътрешна информация".

Още по темата
Тя ще остане като един най-ярките и колоритни образи, с огромно сърце, неподражаемо чувство за хумор и всеотдайност към работата и хората, пишат колегите й от БТА.

След оттеглянето си от активната журналистическа дейност, тя работи по докторантура в Богословския факултет, която трябвало да завърши догодина.

Лили Тодорова е и дългогодишен доброволец в стационара за наркомани и алкохолици в Суходол.

В събота тя се е отправила на поредния планински преход в любимата й Рила планина.

Днес след няколко дни издирване тялото й бе открито в района на Белия улей, до Рилския манастир.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИренТази починала жена не е мъж. Това, че е работила по дисертация НЕ означава, че тя е умна. Мъжете са по- умни от жените и това е поредното доказателство. Има и умни жени сред жените, но тази на снимката не е. Светата Библия и Светата Църква почитат Велики и Святи Жени, а днешните жени не са такива.Когато става въпрос за Богословие и Църковност - там жени работа нямат. Жените НЕ са и НЕ могат да бъдат богослови, духовници и свещенослужители. Богословието и Свещенослужението са само мъже
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИренТази починала женя не е мъж. И това, че е е работила по дисертация НЕ означава, че тя е умна. Мъжете са по- умни от жените и това е поредното доказателство. Има и умни жени сред жените, но този случай е друг. Светата Библия и Светата Църква почитат Велики и Святи Жени, а сега е различно.Когато става въпрос за Богословие и Църковност - там жени работа нямат. Жените НЕ са и НЕ могат да бъдат богослови, духовници и свещенослужители. Богословието и Свещенослужението са само за мъже.
17
4
 
50
 
! Отговори
Лелее преди 4 години
Като чете човек коментарите и му иде да се метне във въпросния улей. Някои ценности наистина трябва да се възпитат навреме. Ама какво е дирила там, ама защо и било да учи, *** стара мома ли била... Толкова дребни души на едно място е опасна концентрация. Не знам като се погледнете в огледалото какво виждате. Хайде, прочетете пак нещо за Николета Лозанова или някоя плеймейтка, че да си оправите настроението и Бойко рулз!
16
0
 
31
 
! Отговори
До: 18 преди 4 години
А на теб, типичен българино, какво ти влиза в работата колко деца има тази жена? А ако е искала и не е могла? Ти продължавай да се размножаваш и дано и за теб някой ден има толкова хора, които ще те запомнят с добро, да си помогнал на някого безрезервно и да оставиш след себе си и нещо друго, освен челяд. Бог да я прости!
15
2
 
18
 
! Отговори
777SS... преди 4 години
.....V PLANINATA E TIHO....BEZVREMIE.....SAMO CHUVASH PESENTA NA VETROVETE.....POCHIVAY V MIR......
14
26
 
8
 
! Отговори
Словобогски ф-т преди 4 години
Аха, Богословски факултет, така кажете. Тоя "факултет" е върхът на падението на родното образование и средоточие на неуравновесени индивиди с девияции от всякакъв сорт. Ръководството на СУ да го махне или обедини с Философския, сега само сваля и без това заниженото ниво.
13
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПОНЕ Е УМРЯЛА НА КРАСИВО МЯСТО, А НЕ Е БИЛА ПРЕГАЗЕНА КАТО КУЧЕ НА НЯКОЙ БУЛЕВАРД ОТ НЯКОЙ ТИПИЧЕН БЪЛГАРИН, КАТО ОНЯ ВЕЛОСИПЕДИСТ.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И обратното е вярно - Загиналата журналистка е дългогодишен турист.
11
1
 
32
 
! Отговори
i'm преди 4 години
Белият улей не е до Рилски манастир, но се минава през него за да стигнеш до Кирилова поляна, а от нея по пътя се стига до Рилски манастир. Белият улей е високо и точно частта с водопада е най-опасна. Жалко за жената, но улея не е място през което просто така се минава като на разходка през горска пътека.
10
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази от прекомерно много гънки в мозъчната си *** е тръгнала да търси мозъка. Тези преходи в планината никога не се предприемат от сам човек. Екипировката трябва да отговаря за сезона. Сигурно не и е за първи път да прави този преход но е забравила че планината колкото е красива толкова е и коварна. В планината даже през лятото температурите са ниски. Бог да я прости. Прекалено много си е повярвала.
9
36
 
13
 
! Отговори
Циник до 9 преди 4 години
Навремето семинаристите - бяха хората с най-широка обща култура..А женицата - явно е била стара мома.Тъжна история
8
16
 
18
 
! Отговори
Бау преди 4 години
"докторантура в Богословския факултет" и това ли има ...
7
15
 
15
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Ми те казаха че е луда ***.Ква докторантура
6
20
 
13
 
! Отговори
Ами офца е преди 4 години
А, така кажете. Жал за журналист не може да има, това племе е из. мет
5
3
 
24
 
! Отговори
До Анонимен преди 4 години
Какво да и гледа на пенсията - тя си върви. Годините също вървят, но в тоя живот някои имат и духовни стремежи, освен бит.
4
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не виждам нищо общо ,професионалната и кариера,,,големият и ум" с глупавата постъпка която е направила!Или понеже е много учена,хайде и ние като нея ,да ловим гората по никое време!
3
6
 
39
 
! Отговори
Ирен преди 4 години
До АнонименС младите, висящи по кафенетата или завършващи и те не знят как - по-добре е хората на нейната възраст да правят наука. Иска се акъл и топки, за да защитиш дисертация, това не е лъжица за всяка уста.
2
9
 
67
 
! Отговори
гъзолизец преди 4 години
Че какво общо има възрастта с ученето? Човек може да учи, докогато иска. Жена е била докторант по богословие, а не по акробатика!
1
71
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тези години докторантура, вместо да си гледа пенсията. Някои хора се мислят за млади.