Пълна мистерия: Защо почина 17-годишната родилка?

Близките на Мария смятат, че е лекарска грешка
4 дек 2019 14:22, Петя Славова
56

Все още не е ясна причината за смъртта на 17-годишната родилка от Панагюрище Мария Димитрова. Младата майка роди здраво момченце на 27 ноември, но два дни по-късно почина в болницата, припомня Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Семейството ѝ подозира лекарска грешка. Дали това е така обаче ще стане ясно от резултатите от тройната съдебномедицинска експертиза до две седмици.

Близките на Мария твърдят, че никой не им е обяснил каква е причината за смъртта, а от прокуратурата обясняват, че тя остава неясна докато не станат готови резултатите от експертизата на вещите лица.

От лечебното заведение заявиха, че новороденото е в добро здравословно състояние и близките могат да го вземат. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
7
 
! Отговори
До 1 и 5 преди 4 години
Едва ли си давате сметка, че според статистиката всеки час по 12 човека в страната си отиват. Някои от тях са болни, други възрастни, трети са нямали ден. Общото между всички тези напуснали ни хора, е че остават абсолютно неизвестнни за публиката, в това число и коментиращите тук. Но тяхното отсъствие е факт, макар и да се е случило не точно по статистическите закони.Защо не допускате и възможността, всичко необходимо да е било направено и въпреки това изходът да е бил летален? Живи хора сме...
15
3
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До Анонимен 1То ако ти се наложи да ти трябва генекологична помощ , обърни се към роднините на тази ,явно са компететни ,виж как веднага определиха ,че се касае за лекарска грешка
14
1
 
20
 
! Отговори
Цензура преди 4 години
Някак си тази новина не предизвиква тъга в мен. И много изтрити коментари. Добре че има и тук- таме обективни медии та са показали снимка на родилката. Да си знаем
13
9
 
18
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Не е ненормално, даже е нормално и естествено. Питай учителката си по биология. *** 18 ли е, деца да ражда. Просто раждането е опасна работа, в която и да е епоха. Според теб на колко са се женели българките преди 100г? Не е било на 30 след кат им мине между крара, половината село, гарантирам ти.
12
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си налея една бира, икономисали сме малко детски помощи за бързоразмножаващите се.
11
2
 
24
 
! Отговори
Бойкотирай Днес БГ преди 4 години
нека оставим цензорите на улицата без лесни пари от реклама - бойкотирайте този пропаднал сайт незачитащ най-голямата ценност на Западната Цивилизация - Свободата на Словото - като искат цензура да ходят у Северна Корея - там Ким ще ги научи у ГУЛАГ-ка на границата с Китай на Ценности!!
10
3
 
41
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
Защо не пишете обективно. Какъв е етноса на родилката? На колко години е родила първото си дете? Размера на получаваните помощи от т.н. и семейство на колко пенсии се равнява. Някой от семейството дали е работил някога?
9
3
 
34
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Мистерията е защо изобщо се обръща внимание на това нящо, на 17 г. с две деца. Нящото няма никакъв принос, не е внесло и 1 лв. осигуровки, само е яко и е получавало помощи. Задоволявало е нагона си и е стигнало до полагащото му се.
8
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
17 годишна с второ раждане... е когато почнеш на 12 и смяташ да го направиш 10 пъти, ами има риск нещо да се обърка.
7
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 17 второ дете, къде е държавата? Родила първото на 15 и малко, значи на 14 е била бременна. Кой и защо позволява това. Тя трябвало да е в училище. Млад детски организъм ражда и няколко месеца след това пак бременност.
6
11
 
8
 
! Отговори
Бен Шалом Бернанке преди 4 години
бизнеса с донори процъфтява!
5
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Такива истории има ВСЕКИ ДЕН. Днес ще е родилка, утре ще е дете, другиден ще е доктор поставящ стендове на здрави хора, по-натам ще е точене на каса. Има и съвестни лекари, но при най-ниската средна продължителност на живота в съюза, сигурно и медиците ще имат част от вината, а ?Не разбирам, като сте лекари, трябва да се радвате на това, че некомпетентните ви колеги са разобличени. Трябва да подкрепяте разследванията срещу тях. От коментарите тук излиза, че ги криете.
4
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Лекувай се сам бе. Като получиш инфаркт на кой ще звъннеш -на Мая гледачката ли.В България има уникално добри лекари ,а това че има и лоши е нормално. Така е във всяка професия навсякъде по света.Да не говорим колко е ненормално на 17 да имаш 2 деца.
3
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва да не е от сериала малката булка ????? Кой ражда на 17 години бе вие луди ли сте кви сте?
2
10
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защото е на 17 години, а това и е второ дете.
1
45
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мистерия ще е като ни лекуват некадърници дето един господ знае как са се дипломирали. Лека и пръст на жената и дано в следващият живот ако има такъв да случи на по нормална държава.