Снабдяват Перник с минерална вода от Държавния резерв

Приоритетно ще се зареждат училищата
16 яну 2020 13:05,
30
Снабдяват Перник с минерална вода от Държавния резерв
Снимка: БГНЕС

Започна доставка на нови количества минерална вода в Перник от Държавния резерв, съобщи общинският пресцентър.

Още по темата
В следващите дни с вода приоритетно ще се зареждат училищата на територията на общината.

Минералната вода, която пристига, е със срок на годност до 17.06.2021 г. Вече са заредени пенсионерските клубове в кварталите "Тева", "Изток" и "Църква".

Досега от Държавния резерв в Перник са доставени 26 000 десетлитрови бутилки минерална вода, които бяха предоставени на детски градини, училища, болници, социални заведения и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България има бол вода и земя и си правиме кал е това е иначе мицеларна вода от Ф
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
21 век ....... с къмпинков лагер Перник!
24
0
 
7
 
! Отговори
кръпел преди 4 години
пийте минерална вода девин - да направима малко оборот на дпс ету държавата плаща
23
0
 
5
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
До кога,и колко ще снабдяват Перник, с минерална вода? 21 век и да си нарежим.Винкело трябва да играе.
22
0
 
5
 
! Отговори
абсурдистан преди 4 години
Не държавни поръчки и далавери , А тея фирми дето бутилират Националната собственост минералната вода на България и трупат Милиарди - Аабсолютно Безплатно са Длъжни да доставят вода на Перник !!! и вервайте ми нема да фалират , ама пуста Алчноост !
21
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 4 години
Перничани - къде ви сопите и винкелите бе.
20
2
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
*Индианците от ГЕРБ. Представете си само Свинетка облечена в кожа от бизон, с пера по главата как подскача и се тресе, а земята стене при всяко нейна стъпка! Даже и билети можем да продаваме! А малките индианчета от ГЕРБ да се строят в кръг около нея, да направят една голяма клада и да думкат с пръчки по Тиквата на Вожда, та да има от къде да идва ритъма на тресене на Свинетзила. Накрая Тиквончо ще се изправи, целия боядисан и ще каже ХАУ. Дойдох, видях и заваля дъжд за перничани!
19
0
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Боко да изтупа Винету от прахта, да намери инструкции в нея за танца на дъжда и да прати всички герберчета начело със Свинетка да танцуват и да не спират докато не започне да вали! Нали уж е вожд, да накара индиянците да свършат нещо полезно, дори и да не завали, поне ще измори малко всички калинки! Пък и представете си световните медии как ще отразят събитието - Управляващата партия в България прави всички членове на кабинета да изпълняват танца на дъжда, даже и истински апачи може да поканят!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са 32-те милиона за ремонт на язовира?
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харизанов,който е откраднал тръбите от яз. Пчелина да ги възстанови веднага до една седмица или в ЗАТВОРА!И да закрият ВЕЦа веднага - Към язовира има и малък ВЕЦ, който прави парички за бившата зам.-министърка на МОСВ Фатме Илияз от ДПС и нейния брат Хайри Муса Кулов.Същите имат ВЕЦ и на поизточения язовир Цонево, от който са направили едни 40 милиона лева за 10 години.
16
0
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Задача за детска градина .Ако перничани плащат водата по 2.50 лв. , а Стомана по 0.13 лв. - колко милиарда ще раздаде бойко борисов на своите фирми като измислен " излишък " ?
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задача за 2-ри клас :Великият строител Боко каза, че полагали тръби по 4км на ден за газопровода "турски поток"Като знаете това, колко време му трябва за да докара в Перник вода от яз. "Искър"?
14
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 4 години
Вода за пиене ще се намери - за друго няма.Така ви работят с тая минерална вода тарикатите - купуват ви и ви я раздават. Само вижте на колко и от кого я взимат.
13
1
 
11
 
! Отговори
Край преди 4 години
Покупката и съхраняването на минерална вода от Държавния резерв е ДАЛАВЕРА.Защо се прави - да не би държавата да остане без вода за пиене ли?Утре ще вземат да купуват и въздух както нагнетяват че е много замърсен. Готов съм да им продам - чист пирински, хем евтино го давам.
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перник бедства от миналата година. Сега като му замириса на оставка, започвал да снабдява перничани с минерална вода. И то само детски градини, училища, болници, социални заведения. А безплатно ли я дава или я продава? Тя щом е от Държавния резерв, значи е платена от бюджета - значи от всички нас.
11
5
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Ако не падне голям сняг или дъжд, перничани ще изчезнат като маите. Нали и те заради липсата на вода са напуснали селищата си. Само, че Боко го крепят в парламента всички руски партийки с цел да строи руската тръба за Сърбия, която евентуално ще се изплати след 100 години. Същата работа като Цанков камък.
10
1
 
14
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
И как точно реши, че Плевен е комунистически град!? От 15 години няма червен кмет тук. Зеленогорски 2 мандата, Стойков гербаджия , Спартански седесар и сега нов мандат Спартански
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
държавния резерв е на всички и се ползва при бедствие .сегашното се именува бойко методиев борисов .
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нищо чудно държавния резерв да купува на двойни и тройни цени водата от Дебелянчо, нали той има фирми за минерална вода. даже ще е цяло чудо ако не е така, но никой не смее да обели дума, че току-виж Гешев му почука на вратата
7
1
 
17
 
! Отговори
еди кой си преди 4 години
защо от държавния резерв, а не от "швейцарския" резерв на виновните за тоя хал?