Снабдяват Перник с минерална вода от Държавния резерв

Приоритетно ще се зареждат училищата
16 яну 2020 13:05,
30
Снабдяват Перник с минерална вода от Държавния резерв
Снимка: БГНЕС

Започна доставка на нови количества минерална вода в Перник от Държавния резерв, съобщи общинският пресцентър.

Още по темата
В следващите дни с вода приоритетно ще се зареждат училищата на територията на общината.

Минералната вода, която пристига, е със срок на годност до 17.06.2021 г. Вече са заредени пенсионерските клубове в кварталите "Тева", "Изток" и "Църква".

Досега от Държавния резерв в Перник са доставени 26 000 десетлитрови бутилки минерална вода, които бяха предоставени на детски градини, училища, болници, социални заведения и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
20
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Това са нашите пари за безумно управление на кмет/ ГЕРБ/ , областен / ГЕРБ/ , министър / ГЕРБ/ , Мин. чото Предател / ГЕРБ/ Можем ли още ?
5
2
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Перник се използва за кражба в момента. Пълнят бутилки с вода и ги продават за 10 лева бройката. Смятай до момента колко са източили - 290000 лева, а до пролетта поне 4-5 милиона лева. Един друг пък е пуснал една помпа да вода в пещера и затова са му дали 400 000 лева. Трети луди ще правят сондажи и ще пълнят язовира - айде още 1 милион. Четвърти искат водопровод от Владая до Перник да правят. И всичко това е без контрол защото е бедствено положение.
4
2
 
16
 
! Отговори
men преди 4 години
държавна проъчка сега за 300 милиона. евиан и сан перегрино да почват да пълнят бутилките. ей това българия е по добре от люксембург бе, в тоалетната с минерална водичка чситим. евала порко. направи ни номер едно в европа. шапки долу.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вода за пиене ще се намери, вода за всекидневните нужди на хората няма и между другото какво стана с онези 20 дни май почти се изтърколиха, а подобрение нЕма.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На края на нашия град има чешми, които текат постоянно. Там всеки ден идват с коли и пълнят десетлитрови бутилки. Водата не е минерална, а е от водопровода. С такава ли вода снабдявате Перник?
1
1
 
15
 
! Отговори
.. преди 4 години
Ето това е мана небесна...Колко вода е раздадена и изпита... няма хващане.