Защо две момчета загинаха нелепо в морето край Бургас за ден?

Спасители коментират, че се е появило и мъртво вълнение
48

Две деца се удавиха в Бургас в рамките на ден, след като са скочили от моста в Бургас. Това е първият фатален инцидент в морето от началото на летния сезон.

Още по темата
На моста на бургаския плаж има табела, която забранява скоковете от моста във вода. Децата обаче не спазват тази забрана и така се стига до трагични инциденти, както в днешния фатален ден. Два смъртни случая - 17 годишно момче от "Меден рудник" се удави тук, скачайки от моста. Докато водолазите влизат във водата, за да издирват тялото му, изплува друго тяло на 13-годишно момче от дом Ронкали.

"Хванали са се на някакъв бас, някой да скочи и още две момчета са скочили. Един приятел го видя и са си мислили, че вълнението го е бутало навътре, а го е бутало навън и аз го изкарах, защото никой нямаше смелост да го изкара", сподели пред Bulgaria ON AIR 17-годишен младеж, който е станал свидетел на трагичния случай.

Вълнението на морето днес е било един бал, но спасители коментират, че се е появило мъртво вълнение, което е характерно за месец август

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Има някакъв Марко от Силистра, когото всички се опитват да следят, но той жив ли е все още или и той се е удавил? Има някакъв друг в момента, на който чрез военните си джаджички му снемат пръстов отпечатък директно от пръста, и в полицията му донаместват отпечатъка, да го набедят него за Марко. Чрез холивудски сфери правят професионални монтажи на полицейски камери, той силистренският прокурор от Холивуд идва!
18
7
 
3
 
! Отговори
БЕЗОТГОВОРНА ДЪРЖАВА преди 3 години
Кмета пази опасен мост с една табела, дето я е духнал вятъра, я не.Ама нали си е измил ръцете тоя ***. Нема проблеми....*** държавата. ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ СТАТУКВОТО! НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ. ВЕЧЕ МИ КИПВА! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
17
2
 
2
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 3 години
Извинете ме, но по училищата на черноморието ни ТРЯБВА да се преподава някаква форма на плажна сигурност. Това е и проблем на МОН...ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е, че ще се намери поне едно дете на 15-17 години, дето ще тръгне да скача в най-дълбокия вир и най-бурните води...Тва е по ясно от утрешния ден.
16
3
 
17
 
! Отговори
БезотговорниРодители преди 3 години
Дават на тийнейджърите да правят каквото пожелаят... Ако си един разумен родител, никога няма да дадеш пълна свобода на детето си.За това виждаме деца да пушат наргилета и цигари, да се ориентират към наркотици, момиченца да подражават на секссимволи от инстаграм, на к*рви (като НиЛо), побоища...Всичко от 9-10 до 25 години иска да е мутра, дилър, инфлуенсър, геймър, тарикат и подобни мизерии.Единици са дечицата, за които е поета отговорност и са напъвани да стават хора.. ФАКТ!
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.и аз мисля,че е от температурна разлика в дълбокото,все пак втория етаж на моста е на 200м навътре,където няма мъртво течение,то е на 50 до 150 м от брега и то при силно вълнение
14
5
 
0
 
! Отговори
Избери Родното преди 3 години
Да не би,да са се нагълтали с ***?Че то там,от Варна се оттича течен шоколад в морето.Може би,ако бяха с маски нямаше да сенагълтат с кафява вода.
13
4
 
9
 
! Отговори
САМО ОТГОВОРИ! преди 3 години
Защо ли?Сега ще ви кажа.Защото гледат от БОКО ТИКВАТА и АХМЕД ДОГАН и не спазват никакви знаци и правила.. Взимат лош пример от големите в държавата. За това.
12
0
 
10
 
! Отговори
Бай Кико преди 3 години
1981 г . нямаше интернет, но един мой съученик се удави долу-горе на същото място. Водата е все още студена.. Да почиват в мир децата....На тази възраст всички се правим на смели...
11
2
 
9
 
! Отговори
Защото преди 3 години
Нещо им влияе там на мозъците в цялата област - едва ли има като цяло по-брутални и агресивни хора в цяла България - примерите за това са много ! Учените да направят ИЗСЛЕДВАНЕ, и може да открият неща, които да са в полза на цялото човечество !
10
4
 
24
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
От толкова чалга, простотия по тв и интернет, нищо чудно,че продуктите на демокрацията са с айкю близко до отрицателното, естествен подбор е това ;) !!!
9
0
 
9
 
! Отговори
Сп???нс преди 3 години
"...водолазите влизат ... , за да издирват тялото му, изплува друго тяло на 13-годишно момчеато" чета новините и ме полазват тръпки, винаги като вземат да търсят някой и все откриват трупове и на други.
8
3
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗА 20 ЛЕВА СИ СТРУВА!
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въй, въй, въй ! Боргашка му работа!
6
2
 
2
 
! Отговори
дедо ви преди 3 години
И аз редовно си скачам от там ,след като опъна 7-8 бири в капаните по плажа и при "къдравия"
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медиите са виновни, днешните хора се информират главно през социалните мрежи. Много хора дори не знаят какво е туй мъртво вълнение. Медиите вместо да пишат за Коронавируси нон-стоп да образоват хората със статии за мъртво вълнение иде и сезона на гръмотевичните бури. Пишете отрано, не като има убити и оня щаб вместо да ни говори за маски да мисли,че не е само Коронавирус на света, има и други опасности.
4
2
 
19
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Еволюцията не прощава на слабите, бавните, неадаптивните и ..... идидиотите.
3
4
 
23
 
! Отговори
ghjghjgh преди 3 години
Нищо не трябва да слагат на моста, нито охрана, нито спасител, а родителите трябва да започнат да възпитават и гледат децата си.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неуправляеми сте бе !
1
0
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Днес бях на плажа в Бургас- водата беше около 15 градуса сутринта- После към 11 часа се появи и силен вятър който завъртя течение в залива и водата най вероятно стана още по студена -Мисля че тези деца са получили термичен шок и това е причината -Буквално тялото се схваща от рязката температурна разлика -Но ТЕ си мислят че ако времето е 26-27 градуса то и водата ще е топла--жалко!! Сутринта ми трябваха 5 минути докато се адаптирам в студената вода