Рекорд по заразени с коронавирус – 104 души за последните 24 часа

Излекуваните за денонощието са 41 пациенти
Обновена: 11 юни 2020 07:50 | 11 юни 2020 06:30, Александър Попов
357
Рекорд по заразени с коронавирус – 104 души за последните 24 часа
Снимка: БГНЕС
Пореден втори ден на висок брой на новозаразените с коронавирус, показват данните на Националната информационна система.
 
Продължават да се покачват случаите на заразени с коронавируси у нас. За последното денонощие са отчетени нови 104, което е с 25 повече от предходния ден, показват данните на Националната информационна система. 
 
Така общият брой на заболелите с коронавирус у нас става 2993.
Още по темата
Направените PCR теста за последното денонощие са 2308. 
 
Активните случаи в момента общо са 1162. Хоспитализирани са 187 души, като в интентизво отделение са 17 - с четирима повече за последните 24 часа.
 
Излекуваните за последното денонощие са 41 пациенти, така общият брой на преборилите коронавируса са 1664. 
 
Няма починали, сочат още данните.
 
Това е трите ден на покачване на заразените, а вчера правителството реши да удължи епидемичната обстановка до 30 юни. От мерките, които са запазени и след 15 юни, остава задължителното носене на маски в градския транспорт, както и поставяне на карантина за влизащите в България от страни с висока заболеваемост от COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Важното е ,че кафетата и ресторантите са отворени."-нова опорна точка
267
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До лошо "Важното е ,че кафетата и ресторантите са отворени." Това какво ти пречи на тебе. Сложи си една маска и легни на балатума под стария диван да са спасиш като лежиш.
266
5
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Ай стига плашихте гаргите, бре "дрОгаре" !!!Колко са резлно болните, не заразените !!!То всички си имем вирус Херпес Зостер или както там се казваше, амо реално колко се раболяваме от него ???!!!Само всявате страх и ни лишавате от препитанието ни !!!
265
1
 
10
 
! Отговори
Хайдрих преди 3 години
Умишлено ли не затварят пумаклъка от Доспат и Сърница? Искат онея да изпозаразят сума народ и пак да стегнат положението,да правят каквото си искат и да лапат европейски пари.
264
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Нали ви казах че на троловете им плащат с маски"
263
3
 
1
 
! Отговори
маската преди 3 години
вдигнат ли се след махане на маските случаите, онзи които само препоръчва, ще е лично отговорен.
262
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До от първо лице Нищо не ти се разбира много си разпиляна и объркана.
261
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** и тpoловете са типичните ***, които ще повярват за нещо едва, когато им се случи лично на тях..
260
4
 
4
 
! Отговори
от първо лице преди 3 години
До Hiding in Hyde parkДругарю, губят се вкус и "мирис" от грип, всъщност НЕ "мирис", а ОБОНЯНИЕ!Губят се, защото има възпаление на тъкани/лигавици в носа, гърлото и устата като цяло.Точно в тези тъкани попадат вирусите първо, независимо, дали са коронясани, или най-обикновени грипчета, както каза вашия генерал на 29 февруари т.г. в национален ефир.Ми нали за това ни карате да се маскираме!Дерзай, другарю, дерзай! Явно са ти обещали ваЛчер за море!
259
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 294 Колкото и умно и разумно нещо да се напише и минуси от различни устройста на един и същ *** или най много два но платени и активни и поръчкови.По минусите също се познават троловете. Бъкано е от едно известно време наводниха ефира и бройките.
258
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали ви казах че на троловете им плащат с маски и трабва да ги пласират затова плашат с вирус мозъците.
257
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас Велмазов Хем не вярват хем повтарят разни опорки като "втора вълна", "затворете махалите", "бойко ни праща на море", "имаш пропуски", "при нас е пункта Мара", "Смешна работа", "Живеем с вируса" и т.н. Как сме щели да живеем след "пандемия" от "ковидеветнайсе"
256
6
 
19
 
! Отговори
Hiding in Hyde park преди 3 години
До 280, грип със загуба на вкус и мирис със седмици аз никога не съм имала досега. Плюс това, от този грип за 2 дена в старчески дом умират 9 човека, при положение, че преди това тези 9 човека са умирали в рамките на месеци. Хайде стига с тези глупости, това не е грип. Пускайте още от чужбина и лично ще разберете за какво става въпрос.
255
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Клоунски Свят "Виждам че имаш повече функциониращ мозък от масата тук, но имаш пропуски." Но не различаваш хитрия *** от масата дори.
254
12
 
14
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Има ли още балъчарници, които вярват в ''пандемията ковид 19'' ахахахахахаха ????
253
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера едно нещо-какво е това"силно препоръчваме маските на закрито?"(изказване на Кунчев тази сутрин).Знаем как спазваме мерките,все по тъча,все да излъжем някого,маската в ръката,на шията,на ухото,Или нареждате да се носят маски или не,все полувинчати мерки,този Ананиев вчера ми обяснява как в моловете имало организация,ха-ха,никаква дистанция и много хора,същото наблюдаваме и при футболните срещи,феновете наредени един до друг,всичко при нас е пункта Мара !
252
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким Чен Ун е невинно сукалче сравнен с боку тиквоня!!!
251
3
 
6
 
! Отговори
Всичко корона вирус преди 3 години
- и нищо друго! Всичко е дело на Герб и световният ционизъм-Бойковите гасподари!
250
9
 
17
 
! Отговори
лошо преди 3 години
Важното е ,че кафетата и ресторантите са отворени. Смешна работа икономиката на държавата да зависи от подобни хрантутници. Цигарки и алкохол да има, та *** да се чувства човек. Като умре някой ваш близък ще Ви дойде акъла в главата, ама и тогава правителството ще Ви е виновно. *** ще си остане *** и България няма да е зле заради оправляващите, ами заради ПРОСТИЯТ народ който има.
249
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Живеем с вируса Обаче с кой вирус на троловете ли. Хората от махалите може да са всякакви но не са ***, те не са хитреци за пари като троловете, които за пари формират обществено мнение обратно на реалността. Ми то вируси драги ми има от както се помня. И на теб умнико да ти вземат тест ще ти открият вирус.