Новите заразени с коронавирус са 128, един е починал през последните 24 часа

Излекуваните за денонощието от COVID-19 са 46
Обновена: 25 юни 2020 08:45 | 25 юни 2020 06:04, Александър Попов
287
Новите заразени с коронавирус са 128, един е починал през последните 24 часа
Снимка: БГНЕС
Нови 128 души са заразени с коронавирус през последното денонощие от направените 3016 теста, показват данните от Националния информационен портал.
 
Потвърдените случаи по области са: Благоевград - 1; Бургас - 5; Варна - 2; Велико Търново - 2; Враца - 2, Кърджали- 2; Кюстендил - 14; Монтана - 3; Пазарджик - 6; Перник- 1; Плевен - 1; Пловдив - 1; Разград - 2; Русе - 1, Сливен - 8; Смолян - 21, София област - 12; София град - 38; Шумен - 3; Ямбол - 3.
Още по темата
Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 4242, като към момента 1770 от тях са активни. 2263 са излекуваните, от които 46 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 390 пациенти, 16 от които са настанени в интензивни отделения.
 
Медицинските служители, при които е констатиран новият коронавирус, са общо 376. През изминалото денонощие са регистрирани нови 5 случая. 
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 209. През последното денонощие е регистриран един нов смъртен случай на 75-годишен мъж със сърдечно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да продължават да правят тестове след месец може и по 500 да станат на ден
165
0
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До до 162Той до скоро лъга, че е лекар :D Най-вероятно е пубер :D
164
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече в нашата болница ни наредиха да приемаме и хора които са здрави с положителна проба, че иначе няма да ни дадат пари от здравната каса
163
9
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Пак ще има мерки. *** сам си ги причинява после крещи в нета ...
162
1
 
3
 
! Отговори
До Мария преди 3 години
Мария, така както го описа вие сте група от 48 човека с партийни книжки непризнаващи имунизационния календар. Как се събрахте.
161
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХА-ХА-ХА
160
8
 
5
 
! Отговори
Генерала преди 3 години
Вървим към КПП-та и затваряне на всичко без магазините и аптеките.И после пак ми пращайте такива арогантни провокативни журналисти, като Бенатова да ме питат какво ще стане.
159
7
 
2
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Аз познавам 47 антиваксъри комунисти, и всички мои познати познават антиваксъри комунисти.
158
16
 
12
 
! Отговори
Доктор ОхБоли 3 преди 3 години
Много ми е интересно ... Защо НЕ РЕВАХТЕ и НЕ СЕ ПЛАШИХТЕ точно по същия начин при СВИНСКИЯ И ПТИЧИЯ ГРИП преди 10 - 12 години ?!?! Защото доказано ТЕ НЕ бяха по - безопасни !!!!! И от тях има доста починали хора - особено в Мексико , САЩ и Китай. ЩО НЕ РЕВАХТЕ ?!?! ЩО НЕ РЕВЕТЕ ЗА "БУМА" ОТ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ в последните 20 години ?!?! И НЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ ОТ КЪДЕ ИДВА ТОЗИ ОНКОЛОГИЧЕН "БУМ" ?!?! Защото не знам колко умират С КОРОНА , но хиляди всеки ден умират от Онкология! ЩО НЕ РЕВЕТЕ?!?!
157
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не познавам антиваксър-комунист! Седесари да, доста.
156
1
 
9
 
! Отговори
СМЪРТ ЗА ГЕРБ преди 3 години
ЗАЩО БОЙКО ТИКВАТА И ОСТАНАЛИТЕ *** ОТ ГЕРБ СА С ИЗКЛЮЧЕН ФЕЙСБУК? ЧАКАТ ДА МИНАТ КОМПРОМАТИТЕ ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ ИЛИ ПЕШО ЕВРОТo ??
155
9
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Само простите червени бабички не носят маски!
154
8
 
0
 
! Отговори
Ваксър преди 3 години
Антиваксърите са комунисти!
153
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът ще остане колкото трябва и ще зарази точно толкова хора колкото трябва. Тези мерки не действат. Почти в цял свят за последните дни има нарастване на случаите, а нали спазват мерки? Защо вируса не изчезва?
152
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антиваксърите са поставени в прекрасната позиция да тестват своята теория за непотребността на ваксините с ковид-19.
151
9
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Абе вчера една изкуфяла бабинка слиза от тролея 4ка на плиска и аз съм зад нея. Разбира се тя като представител на най - гадното поколение в БГ история е над нещата, и не си носеше маска през цялото време. Та при слизането идва друга изтрещяла такава и двете в един глас викат - НЯМА КОРОНА БЕ ква ти КОРОНА, като някои момиченца в пубертета. Ех значи, после се почувствах мотивиран да не нося моята маска никога при попадане в обсег на такива лумпеняци, дето не се пазят сами себе си!
150
0
 
14
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До *** БалканскиАко затввориш електората, трябва и да го храниш. Инак умрелите от глад, ще са много повече от умрелите от каквато и да е болест. Една е карантината в периодът 13-19 век;)))друго е сега. Тогава можеш да оцелееш в гората, имаш еголи и ***. А сега си натъпкан по градовете;))) Некой требе те рани, мойто момче;))) Бойко много добре го знае това! Затова пусна електората,з ащото инак пада от управлението! За Бойко, властта е всичко, а вие сте само средство, той да векува там;))
149
7
 
7
 
! Отговори
Зарко Попа преди 3 години
Изолацията забавя изчезването на вируса, не трябваше да има никакви ограничения, да бачкат училища и университети, народът вече щеше да е свикнал с вируса, само че старческият егоизъм събори целия свят, всички политици и медицински светила са на почтена възраст, и ги е шубе, хвърлиха младите за курбан, да се презастраховат дър тите.
148
1
 
7
 
! Отговори
Доктор ОхБоли 2 преди 3 години
Така че ... Запазете спокойствие! Ще Ви плашат здраво още няколко месеца до година... И после като Ви пуснат "ВАКСИНИТЕ" сами ще бягате към Медицинските центрове , за да си платите и за да Ви "боднат" ! И дори ще станат "ГЕРОИ" в очите на "овцете" , защото са "измислили" лек за нещо , което самите те са си "пуснали" ! Освен това ще понамалят леко и Световното Население... Главно възрастните хора , както добре виждаме - Защото вече нямат нужда от тях , само им взимат пари за пенсии .......
147
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всички огнища знаем къде се, колко са , защо само за София, въпреки че се увеличават в пъти пълно мълчание и мъгла. Най-вероятно няма огнища, а се разпространява дифузно, което означава, че скоро ще се натръшкаме всички !