Ситуацията с коронавируса и трябва ли да се затегнат мерките?

НФСБ настоява за свикване на коалиционен съвет заради здравната криза
5 ное 2020 22:35, Петя Славова
15

Ситуацията започва да излиза от контрол. Ние в момента се намираме във война, и то с невидим враг. Воюваме с враг, който средно на ден отнема по 60 човешки живота. Това каза депутатът от "Обединени патриоти" Славчо Атанасов за "Денят ON AIR".

"В самата Америкa е същото, в Европа е същото. В началото не знаехме с какво се сблъскваме. Това, което завладя света, е много по-опасно, отколкото се очакваше", коментира той за Bulgaria ON AIR.

По думите му имало голяма съпротива срещу мерките от немалка част от хората, някои от тях дори си позволили да горят маски.

"В Англия бяха една от най-засегнатите страни, но бързо си пренастроиха часовниците. При всички случаи трябва да затегнем мерките. Става дума за старите мерки, например за пенсионерите, които са сред най-засегнатите групи", каза още Славчо Атанасов.

Според него това, което имаме в момента, са полумерки.

"Ковид не признава дали е 23:30 или 5:00 ч. сутринта. Някои смятаха, че вирусът е измислица в полза на управляващите. Вирусът вирее там, където има струпване на хора. Колкото и тъжно да е, културата ще бъде засегната сериозно, спортът и той", допълни Атанасов.

"Двамата ни най-могъщи мъже - президентът и премиерът, да стиснат ръце и колкото и да не се понасят, да тръгнат заедно срещу Ковид. Имаме много болни депутати от Ковид-19. Може би бюджетът ще бъде изтеглен за по-рано, защото не може държава без бюджет. Трябва да имаме мнозинство да го гласуваме", подчерта още депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
комунизъм в действие преди 3 години
Всички да сме еднакво прости и да няма личности. Да има за всички но не за всеки...
10
1
 
1
 
! Отговори
Бойковата България преди 3 години
До Имаме еднаСтрана на предатели! Но вируса не можете да го предадете а той вас ще предаде!
9
1
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
,, експертно правителство,,Т е. тотална безотговорност.И кой ти е фаворит ? Мангъров?.Детето на активните борци против ,, фашизма,, и капитализма?
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7Ремдедивирът не е проучен за безопасност.Плазмата и тя не е безопасна.Властниците, ако не се научат да се предпазват, ще се разболеят един по един.Лошото е,че болестта може да ги удари в главата и да ни съсипят с глупости.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов в ступор, примрял е от страх за драгоценното си АЗ.Този човек не може да ръководи адекватно държавата през тази криза.Единствен шанс е експертно правителство, НОБЪЛГАРИНЪТ Е КАТО БОЙКО БОРИСОВ.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През лятото ни спаси UV на слънцето, но през зимата особено като падне сняг, абсурд да се дезинфекцира сама средата чрез слънцето.Всеки пропуснат ден на изолация качва жертвите и продължителността на агонията и ще умират деца.За плужаците на власт ще правят Ремдесивир, докато не се алергизират към него, след което и те ще умират освен, ако не започнат хайки да източват плазма от преболедувалите и да лекуват с нея партийните величия.Ще намират разни хора с източена кръв на пролет по деретата.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност оцелява в нежива среда 28 дни.В момента вирусът се трупа на обществените места.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали осъзнавате, че ще имаме проблеми и с погребването на умрелите?Дали осъзнавате, че след 3 месеца всеки преболедувал може отново да се зарази?Дали осъзнавате, че дезинфекцията на публични места е 0, а този вирус оцелява над 10 дни в нежива среда?
3
0
 
6
 
! Отговори
Имаме една преди 3 години
Разпарчадисана държава главно поради липсата на гражданска съвест, политическа порядъчност и обикновен човешки морал.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се затворят училищата, но в начален курс да бъдат във ваканция, а не онлайн. Учителите да си вземат отпуска, ако нямат платена - неплатена.
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се затворят училищата!