Зоя от Дупница - на 38 г. роди своето 15-о дете, но е и баба

Прекарала близо 12 години от живота си в бременности
17 ное 2020 07:48, Ния Христова
190
Зоя от Дупница - на 38 г. роди своето 15-о дете, но е и баба
Снимка: Pixabay
38-годишна жена от Дупница е родила 15-ото си дете и успяла да впечатли гинеколозите в общинската болница, съобщава "Монитор".
 
Зоя Руменова от квартал "Гиздова махала" е постъпила в здравното заведение в петък следобяд. Само час по-късно на бял свят се появило петнадесетото й дете. Момченцето тежи 3.200 кг.
 
"Раждането мина нормално, без проблеми. Майката и детето са добре. Няма човек от АГО, който да не познава Зоя, можете да си представите, че ни посещава през година – две иначе няма как да достигне до тази бройка", коментираха от родилното на общинската болница.
 
Медиците са пресметнали, че 38-годишната жена е прекарала близо 12 години от живота си в бременност. Зоя вече е станала и баба на внуче. "Доколкото знаем жената отглежда при себе си 7 деца, останалите ги е изоставила, защото няма средства да се грижи", обясняват още акушергинеколозите.
 
Според тях все по-рядки са случаите на раждане под 18-годишна възраст сред ромките, каквато беше тенденцията през последните години. Зоя обаче със сигурност държи рекорда в цялата област с най-много раждания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
13
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
До Жалко, но фактТя щото е самотна и затова ражда всяка година. Запложда се непорочно и в самота - ти на това ли вярваш ? Не прочете ли че половината ги е изоставила. Гледах една таква *** по телевизора да вика - Ама нали държавата иска деца ?
82
2
 
9
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
"Самотна " и е родила 15 деца, а българите за да изгледат едно оревават орталъка, че то не са баби , лели , детски градини и пак много ни е тежко деца да гледаме.
81
9
 
7
 
! Отговори
млък бе опоркаджии преди 3 години
Разбирам коментарите ви , но защо не накарате жена ви да роди не 15 , а 7 деца и тогава да хейтите . Оплаквате се че взимат помощи- ам продавате всичко което е на ваше име , отивате в една барака в маалата женави да ражда през година а вие щракаййте кючеци.
80
5
 
11
 
! Отговори
Тенгрианин преди 3 години
Някои още не могат да повярват че срещу българите се води хибридна война от 20 години насам. Бойко *** е сложен от ТЯХ с една единствена цел - геноцид. Заповедта на Ротшилд е до 2030 да няма България и живи българи. *** са средство, медиум за изпълнение на тази задача, редом с икономически, здравен и духовен геноцид. КАкто един по-долу написа, след десетилетия ще се говори за поредния изчезнал народ, ако въобще е имал такъв
79
3
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Бибитко нали сега твърди, че няма пари за децата защото трябват за заплати на полицията? Да прокарат закон, че деца на които родителите са без трудов стаж и не са плащали данъци, нямат право на помощи! Така ще има пари за заплати на полицията, ще има пари за децата на данъкоплатците и ще се спре развъждането на подобна биомаса като тази от статията и всички ще са щастливи! Крайно време е държавата да реши дали иска да отглежда данъкоплатци или да развъжда убийци, изнасилвачи и наркомани!
78
3
 
23
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Освен колко биомаса е нацвъкала извадете и статистика колко дни е работила и колко данъци е платила! После социалния министър и Бибитко да застанат в ефир и да обеснят на всички данъкоплатци защо за държавата ни биомаса като тази е в пъти по ценна отколкото децата на родители които плащат данъци! Ало журналята питайте Бибитко как е стигнал до решението, че биомаса с 15 чаавета, прекарала целия си съзнателен живот в майчинство е по ценно за него от децата на тия които му плащат заплатата!
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77Какъв вишист, то дали ще има едно дето изобщо да изкласи основното училище......
76
1
 
21
 
! Отговори
математик преди 3 години
Дайте да видим. "През година-две е при нас", тоест средно на година и половина е раждала. По 15 е равно на 22.5 години. вадим ги от 38 и получаваме... о, изненада! Първа бременност на 14 години. Бравос!
75
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хм, рекорд ли е да го опишеш? Може и 30 да роди, нали държавата ги хрантути?
74
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гарантирам че преди 20-25 мин пк е забременяла ..а бащите къде са ?
73
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали от нас събират помощите, ние ще изхранваме тия!!! А стига де.
72
5
 
6
 
! Отговори
Мустафа Чауш преди 3 години
Егати. Тая мома ме кефи!
71
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако няма условия да ги гледа, навсякъде другаде биха й ги взели и биха и спрели помощите още при второто или третото дете. Социалните работници не си вършат работата, законите са ужасяващи и прадразполагат плоденето на по - ниско интелигентната част от обществото. Нямам проблем да имат деца, но 2 - 3 макс нестигат ли? Не съм сигурен,че и две ще може да отгледа, така че да завършат висше. А пък от тези 15 ако има един висшист аз ще се гръмна.
70
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви парични помощи, безплатна стерилизация само да се отпуска като помощ. Много некадърни управляващи. Така се създава и социално напрежение, ако даваха помощи до 3 деца само , още преди 25 години щеше да се реши проблемът. Сега имаме още 200 000 подаръка
69
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В родилното постъпили заедно 12 годишна, 24 годишната й майка, 36 годишната й баба и 48 годишната й прабаба, а 60 годишната прапрабаба ги чакала отвън с оркестър!Е, те това! Виц, ама не е смешен. И после помощи, детски, просене, "*** дИцатЪ са гладен! ЖинЪта и Той!"....Да, ни е честит новият потребител на социала до живот!А сега марш на работа, че дИцЪтЪ на тази са гладни и вече чакат пред банкомат.
68
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези индивиди се стимулират ГЕРБ с детските надбавки. Безмозъчни машини за еане и раждане! Професия - раждачка! Със сигурност си докарва доста по-добри от учителската пенсия на майка ми само от помощи, които и помагат да ражда още, за да взема още помощи, за да ражда още, за да взема още помощи и така до без край!
67
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По Закона за ветеринаромедицинската помощ такова поведение е недопутимо!
66
1
 
19
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 3 години
Тая и мъжът и са за лудницата!!!
65
1
 
15
 
! Отговори
doko преди 3 години
Ако съм председател на политическа партия веднага я взимам в редиците, да ми вдига електората.
64
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тя колко помощи взима за тия 7 чавета дето са при нея а? Хората с по 1-2 деца ги лишавате от социални, *** на тоз индивид му давате. Лишете я и нея да си позволи да има толкова значи може да работи и да ги издържа